15 april 2009

Min hånd i krampe..

Jeg har været virkelig træt i dag. Har sovet en del, men nu er jeg endelig ved at være mig selv igen. Det har hjulpet, at jeg har meldt stuen som roligheds zone og at ungerne har respekteret det.

På billedet ser vi det noget sørgelige resultat af mine udskejelser udi strikke/hæklekunsten.

Inspireret af LiseLotte, http://www.slagtenhelligko.dk/2009/04/07/sommerbaer/,
vil jeg prøve at gøre hende kunsten efter. Har godt nok ikke den samme type garn, men jeg kan jo øve mig på noget andet og se om jeg overhovedet kan finde ud af det der hæklenoget. Strikke kan jeg godt, og ret på ret er ingen sag, men at give det en hæklet kant, er noget der trækker tænder ud. Jeg har haft fat i en af mine hæklebøger og studeret den lidt. En hækleopskrift er noget nær russisk at læse, men en prøve senere kastede jeg mig ud i noget der kunne overskues. Der bliver ingen bær på mit tørklæde, det er for svært, men bare lidt andet.

Når det er færdigt vil jeg prøve een gang mere og denne gang med noget garn der arter sig bedre. Måske noget tyndere bomuld, for det er jo sommer snart og så er det for varmt med andet. Jeg drømmer også om at hækle eller strikke et sjal. Det med hæklingen er ikke nemt for mig, jeg koncentrerer mig så meget at jeg ser sol, måne og stjerner. Min hånd er helt forkrampet og det smerter i tommelfingeren. Begynder problemer håber jeg på. :-)


Istedet vil jeg lige vise hvad jeg er GOD til..

Jeg elsker jo at brodere og sy. Har gjort det hele livet og det er noget der virkelig giver min hjerne hvile. Jeg fortaber mig helt i farver og mønstre. Lige nu er jeg færdig med to stykker og de er spændt ud, så de kan få faconen igen. Den nederste fandt jeg her.. http://www.sommerfuglen.dk/shop/fresh-as-a-8001p.html.
Den passer så fint til min stol. Det øverste stykke er broderet med rester og ud af hovedet.

Ud over de ting jeg allerede har gang i med nål og tråd ønsker jeg mig det her:


Det er farver jeg er helet vild med, og jeg falder for dem igen og igen. Når pengepungen tillader det, er jeg den der strykker " Bestil" på computeren.

Nu er det tid til lidt mad og jeg vil glæde mig til at kunne genoptage mit tørklædeprojekt bagefter. VIL være færdig nu.

7 kommentarer:

 1. Din strikke- og hæklepræstation er da flotte. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  Mht. broderierne så har jeg altid været vildt imponeret over, at der er nogen, der besidder tålmodigheden til denne form for håndarbejde. Og jeg kan også godt lide dit farvevalg ;-)

  SvarSlet
 2. Nej hvor er du da sød. Jeg syntes jo klart at det er noget bøvlet at se på.. hihi

  Ja det er noget underligt noget, det med tålmodigheden, for der er jeg en engel. Det er straks noget andet med feks strikkeriet.

  Tak for de pæne ord.

  SvarSlet
 3. Hej Henriette. Sikke en fin blog du har! Er du ikke sød at sende mig en mail så jeg kan sende en mail tilbage til dig (kan ikke finde dine kontakt oplysninger på siden? Mvh Lisa, Blogtoppen

  SvarSlet
 4. Hej Lisa, jo det vil jeg da gerne.

  Velkomme til her hos mig.

  Venlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 5. Ups.. Hej igen Lisa. Hvor finder jeg så DIN mail adr?? :-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes, dine broderier er utroligt smukke, Henriette, og sikke nogle skønne farver! Jeg har ikke lavet håndarbejdet i en del år, men når jeg ser, hvad I andre frembinger, får jeg lyst igen.
  Ha' en dejlig torsdag :O)

  SvarSlet
 7. Jamen Madame, bare frem med nål og tråd, eller pinde og garn. En kop varm et eller andet, en stol i din have og du er klar til nogle gode timer i farvernes verden..

  Det er dejligt afstressende.

  Tak også for rosen, skønt skønt.

  Klem Henriette

  SvarSlet