08 april 2009

Neeeej
Nej siger jeg bare...

Netop nu, hjemkommet fra en lille indkøbstur, har jeg læst på nettet at min absolutte ynglingsshoppehjemmeside, er gået konkurs.

Så sent som i fredags modtog jeg en lille forårspakke derfra, med frø til div smukke blomster og nogle knolde med dahliaer. Der var lidt andet godt også , og jeg havde planer for mange fine indkøb de næste par måneder.

Det kan jeg da slet slet ikke holde ud at tænke på. Netop i dag, hvor min verden er lidt grå, er det noget der gør mig øv, for lige præcis på Isabellas kunne jeg altid muntre mig selv lidt op, med smukke ting og sager.

Jeg har fulgt hende helt fra dengang hun startede sit magasin, og senere da hun åbnede butikken på nettet. Har kikket med når hun har været på tv, godt nok ikke helt så scenevant og cool, som så mange andre tvdronninger, men måske netop derfor.

Jeg hilste på hende, da hun var forbi den interieurbutik, hvor jeg selv arbejdede en overgang. Vi sludrede lidt om farver og tidens trend og det var morsomt at se hende IRL. Helt almindelig og som alle andre var hun jo, men så alligevel ikke. For om nogen har hun jo formået, at sætte sig selv igang og føre det ud i livet hun brænder for. Hvor det ærgrer mig, at hun nu også mærker krisen kradse. For der er nok ingen tvivl om, at når der ikke er så mange penge i mellem hænderne på folk, så er det netop på hendes sortiment vi vælger at spare. Det er jo helt klart ting, som man sagtens kan undvære og leve fint uden. MEN det er også ting som gør livet lidt sjovere og smukkere.

Isabella, jeg er ked af at jeg ikke købte nok... ( men det er min kæreste nu ikke enig med mig i )

6 kommentarer:

 1. Øv, det gør mig virkelig ondt - jeg kender mange, som er utroligt glade for hendes butik :-(

  SvarSlet
 2. Ja, øv, øv. Det er så ærgeligt. Jeg elsker hendes stil, som vi har kopieret lidt af her. Og det er bestemt ikke pga. mig, at hun er gået konkurs, skulle jeg hilse at sige ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Madame, ja det er øv, men så må jeg jo bare benytte mig af alle de mange andre gode sider på nettet. Der er jo nok at vælge i mellem trods alt. hihi


  Hej jeanette og tak fordi du gad kigge forbi. smil

  Ja, hun har om ikke andet lavet et brand, de fleste kender og er inspireret af.

  SvarSlet
 4. Det er noget øv, men mon ikke vi finder varerne andetsteds, når der er lukket og slukket hos Isabella :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anita. Tak fordi du kiggede forbi, det glæder mig. :-)

  Jo jeg er sikker på at det kan findes andet steds. Jeg hat jo også en svaghed for Green Gate og kender mange gode engelske sites, så det er nok bare fordi jeg er en tilfreds kunde der er trist over det ikke gik.

  Velkommen til

  SvarSlet
 6. Tak for din hilsen på min blog :0) Altid dejligt når nogle skriver - det gør mig så glad ...

  Og ja det er simpelthen så surt, at Isabella stopper ....

  SvarSlet