14 maj 2009

Besøg fra Bath

Jeg har en moster der bor i Bath.


I disse dage er hun på visit i sit fødeland. Hendes far, min morfar er efterhånden en ældre herre, der nærmer sig de 98, og han sætter jo pris på at se os alle sammen, og især dem der ikke lige bor så tæt på.

Hans andre børn, min mor og min anden moster bor i samme ejendom som han gør, og min onkel på den anden side af huset. Jeg har en teori om at det er det, der holder ham i gang. Han cykler hver eneste dag en tur ned til kirkegården, hvor min mormor har ligget siden 2006. Han handler de små ting selv og har hverken hjemmehjælp eller anden offentlig støtte, men hans børn kommer forbi hele tiden, og hjælper med de lidt større ting, såsom vask af tøj og den slags.

I dag hentede moster B, Rasmus efter skole. Sammen tog de en tur i Tivoli, og der lykkedes det ham søreme at lokke hende til en tur i en snurretop. Uha godt det ikke var mig.. GYS
De har hygget sig mægtigt sammen et par timer, og derefter kiggede hun lige op, da hun afleverede ham igen. Hun har slet ikke været her endnu, så det var rart at hun også havde tid til det.

Når hun er her, er der masser af mennesker hun skal nå at se og ting der skal ordnes inden hun tager hjem igen. Hjem til den smukkeste by man kan tænke sig. Den ligger på siden af et mindre bjerg og alle husene i byen kan nydes som små minihuse, når man med toget kommer kørene dertil. Jeg har været der et par gange og hun viste mig de mange steder der er brugt til kulisser i flere film, bla Austen filmatiseringer. Der ligger også et lille hus, men Austen memorabilia og det er så interessant at opleve. Jeg ved de har et museum med amerikanske Quilts og jeg er syg efter at se det. Måske jeg igen en dag for råd til en tur derover.. Jeg håber det, for jeg er slet ikke færdig med den by. Jeg vil også til Oxford, men nu er jeg vist på afveje her i min beretning.


Byens berømte bro med den fantastiske kanal underHun havde en lille gave med til mig. Det var et lille hus, fra Crabtree & Evelynn, fyldt med de dejligste ingefærkager. Uhmmm

Tak moster, de skal nydes til kaffen. :-)Jeg har endnu ikke fået udfyldt skemaet til ungernes arbejdsdeling, kæresten er ikke kommet hjem endnu, og vi skal liiiige være enige.


Tæppet er bare smukt og giver mig glade tanker.
4 kommentarer:

 1. dit tæppe - jamen sikke dejlige glade farver. Din moster - hun må være modig en tur i snorretop - Det havde jeg ikke gjort.
  Skema - ja jeg tror også det er vigtig at dig og manden er enige - for det bliver sikkert hårdt at holde det. :-) jeg håber du har en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig så meget til tæppet bliver færdigt, men allerede nu gør det mig glad.
  Jeg er sikker på at det ikke bliver nemt, men vi skal bare ha styr på tingene. :-)

  Og tak det har jeg, med mine småkager.

  Tak for kommentaren Lis. OG i lige måde.

  SvarSlet
 3. Skønt med besøg fra din moster. Og sikke en fin gave hun havde med. Dit tæppe bliver da rigtig flot. Skønne farver.

  SvarSlet
 4. Godmorgen Anette.
  Ja, jeg ser hende jo ikke så tit, så det var dejligt at se hende igen.

  Kagerne blev nydt til kaffen.

  Rigtig god fredag til dig :)

  SvarSlet