14 maj 2009

Nettet nede.

Nettet har været nede.

I flere kommuner incl Vanløse har der ikke været adgang til nettet, siden midt på natten. Det skyldes åbenbart en kortslutning, ell lign. Jeg ringede til min udbyder her til morgen, og der har der lydt en automatisk besked.

Sådan fik jeg lige lidt tid til andet, end min sædvanlige rutine om morgenen.

Jeg fik taget mig sammen til at påbegynde skemaet til ungerne, og nu mangler der kun at få fyldt felterne ud med pligter.

Nederst er det nødvendigt med en grundig beskrivelse af visse af dem. Er der ikke det, vil arbejdet foregå i et speedotempo, og erfaringen har vist, at det ender med at jeg må gøre det hele om igen.

Jeg har også tænkt mig at være så grov at udstikke regler for færdsel i køkkenet og stuen. Det er nemlig en udtalt mangel på vilje til at fjerne de ting der er taget frem og brugt. Med fire teenagere i huset er der hurtigt ufremkommeligt på alle overflader efter de har været der. Brugte tallerkener,glas og kopper, bestik, blade, bøger,telefoner og andet ligger efterladt over alt og jeg vil ikke bruge al min tid som hushjælp.

Konsekvensen er klar og tydelig.. Når vi når til aftentid, er der ikke optræk til madlavning fra min side, hvis ikke der er til at komme til i køkkenet. Enhver der bruger køkkenet skal rydde op efter sig. Kan de ikke finde ud af de regler, så er der fremover adgang forbudt i køkkenet og i stuen. FÆRDIG.

Jeg ved at der vil være voldsomme protester over udsigten til at de ikke må tage noget at spise hvis de får lyst til det, men jeg håber at de med tiden vil erfare at det kan betale sig at rydde op efter sig. Som det er nu, er der mad der ikke er sat på plads i køleskabet, krummer over alt der aldrig bliver fjernet og en vask der altid er halvfyldt, når de har huseret derude.

Mor her har talt...


4 kommentarer:

 1. Pyha, godt at du fik netforbindelse igen... Det lyder klogt, at du taler med store bogstaver til ungerne! Der er jo nødt til at være visse færdselsregler, når man har fire store børn i huset.

  Varme klem og ha' en god torsdag ;-)

  SvarSlet
 2. Det er irriterende at undvære netforbindelsen - godt den virker igen. Det er nødvendigt at have faste og strenge regler med teenagere i huset. Vi var 3 tøser og selvom mine forældre skrev ned hvem af os der vaskede op kunne vi stadig diskutere det. For selvfølglig havde mine forældre skrevet forkert i kalenderen påstod vi. Pøj pøj med det - knus

  SvarSlet
 3. Hej Madame. Ja ellers kan vi simpelthen ikke være her, det er helt nødvendigt. :-)

  De syntes de bare ikke hehe

  Varme klem tilbage og god aften til dig:)

  SvarSlet
 4. Godaften Anette.Uha jeg kan lige høre jer fremføre alle mulige argumenter for hvorfor det ikke lige er jeres dag.. Uha da :-)

  Jeg er forberedt på det værste og klar til kamp Hihi

  God aften og knus tilbage

  SvarSlet