18 maj 2009

Bip bip bip bip

Ikke alle har sovet hele natten her.


Jeg vågnede midt på natten ved en underlig bip-lyd. Hele lejligheden sov, så lyden var øredøvende syntes jeg. Lå længe og prøvede at ignorere den, men sån ca hvert kvarter kom den igen. Lige til at blive vanvittig af.

Op og ud af sengen, liste rundt i mørket for at finde kilden. Kærestens mobil? Nå nej, den har jo en disse hersens belastende stemmer, der bare taler og taler. Gps'en? Jeg tog den med op i går, fordi jeg har opdaget den har et sjovt spil i sig.. Næh den var helt rolig og tilfreds. MIN mobil? Nej den var i stikket allerede. Rasmus' mobil? Niks, slukket. Hmmmm

Alle muligheder blev afprøvet og hele tiden kunne jeg bare høre den lyd. Kun ikke hvor den kom fra. Helt klart en eller anden gadgetdingenotting, hvor strømmen er helt på det sidste.

Da alt var afprøvet og testet, lydløst selvfølgelig for kæresten sov jo, OG i mørke.. endte jeg med det allermest indlysende. Remoten til tv'et. Det eneste der ikke var faldet mig ind og som ligger der på sofabordet lige ved siden af sovesofaen. Nu ligger den i sin lader og sover så fint. Den stoppede øjeblikkeligt med at hyle, da den kom på sin plads.

Jeg selv???

Ja jeg var lysvågen da

6 kommentarer:

 1. Oh, how annoying!! I hope you got back to sleep ok. xx

  SvarSlet
 2. Nej, hvor irriterende. Jeg kan heller ikke sove, hvis vi ikke hiver stikket ud af væggen på fjernsynet. Det piver, formentlig fordi det er så gammelt ;-)

  SvarSlet
 3. Sandra.. Yes I did, but I had to get up early, to send the kids to school, so no I'm beat. :-)

  Hugs and thanks for the comment

  SvarSlet
 4. Man bliver helt bims i låget af det ik..

  Et pivende fjernsyn er da også bare enerverende.:-)

  SvarSlet
 5. Øv så er du blevet holdt vågen i nat - jeg håber, du kan snuppe en lur i løbet af dagen.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 6. Hej Madame. Ja, det kan jeg heldigvis. Inden jeg lige skal et smut til tandlæge. :-) Gaaaab op


  Og varme klem tilbage til dig.

  SvarSlet