27 maj 2009

Dit og mit...

Vores store knægts knallert er blevet stjålet IGEN IGEN IGEN IGEN!!

Sent i aftes opdagede han at den var væk. Da det er noget han har oplevet lidt for mange gange efterhånden, har han fået en vane med at tjekke efter lige inden han går i seng, om den står hvor den skal.

Det gjorde den så ikke...

Vi har både haft dem låst inde i vores kælder og på det nærmeste boltet til egendommens hegn i baggården, men intet holder tyvene tilbage. Indbrud i kælderen er ikke noget ukendt fænomen og at stjæle noget der står frit fremme er mindre ødelæggende for resten af vores ejendele, så alt er prøvet. Han har haft statusknallert, en superlækker sag som selvfølgelig ikke holdt længe, og siden hen brugte modeller, men lige meget hjælper det. Vi har haft politiet på sagerne, og de er faktisk meget obs på problemet generelt her i området, og een af dem fik vi endda på mirakuløs tilbage igen.


Faktum er bare, at man ikke kan have sine ting for sig selv, her på stedet.


Vi er alle dødtrætte af det, men der er bare ikke noget at gøre, den eneste og bedste prævention, er slet ikke at have en knallert.


Men kan det virkelig være rigtigt???

13 kommentarer:

 1. Hvor er det dog bare surt. Den mølle har vi også været igennem, desværre ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er så uretfærdigt ikke..

  SvarSlet
 3. Det er så møgirriterende, og det er så synd for det unge menneske.

  SvarSlet
 4. Nej det kan ikke være rigtigt - men desværre er det sådan mange steder :( Det er irriterende når folk ikke kan kende forskel. Håber den dukker op igen!

  SvarSlet
 5. Øv! Her har vores cykler en gennemsnitslevealder på 2 år. Det er skisme irriterende, at man ikke kan ha' sine ting i fred.

  SvarSlet
 6. Hej Lene. Ja det er nemlig synd, og temmelig desillusioneret..

  SvarSlet
 7. Anette, jo det kan det desværre. Ganske som et indbrud også er virkelig ubehageligt, er det jo også ubehageligt at der er fremmede der bare tager ens egendele.

  Vi håber da på at den findes igen.

  SvarSlet
 8. Ja ØV Sifka.
  Jeg selv fik også stjålet adskillige cykler i min tid på Frb. Den første var endda min konfirmationsgave fra mine forældre. Jeg havde passet på den i mange år, og nurset det godt. DER var jeg søreme også ked af det.

  SvarSlet
 9. Kære du, vi oplevede præcis det samme, så det er ikke kun i jeres kvarter. Frederiks cykler og hans knallert blev stjålet - det er så frygtelig ærgerligt.

  SvarSlet
 10. Hej Madame. Ja jeg ved egentlig godt at det er allevegne det foregår, det er jo egentlig en trøst for mig, for jeg syntes jo jeg var havnet i et stygt område.

  Men uanset hvor og hvorfor, så er det uhørt..

  SvarSlet
 11. Uha. jeg fik også engang stjålet min cykel, det var da jeg boede i Søborg..
  Jeg kom ned med min et årige datter på armen og så at den var væk..
  Jeg tuede.. Fordi at folk kan være så følelses løse.. Der var en barnestol på bagage bægeren..
  Det var mit eneste køretøj på det tidspunkt..

  Et par dage senere blev jeg ringet op af politiet at de havde fået den indleveret af en taxachauffør.. han havde set den ligge i grøften..
  Stort kram til ham :)
  Uh, jeg blev glad igen..

  SvarSlet
 12. Hej Christina.
  Ja det er til at tude over at man ikke kan have sine ting for sig selv. Det er jo noget man er glad for og har betalt for også.

  Godt at du fik den igen, det er jo nærmere sjældent end regel. :-)

  Tak for kommetaren ;-)

  SvarSlet
 13. "Tester" lige et par små ting med MS Explore
  Hilsen IKKE Jeanette

  SvarSlet