27 maj 2009

I aften skal jeg...


Sådan skal jeg tilbringe aftenen...


Jeg har jo fået min fodboldglade søn i hjemmet igen, og så skal der selvfølgelig ses bold. Det er længe siden jeg har engageret mig i denne underlige og temperementsfremmende sport.

Førhen var det en stor del af mit liv, da eks'en var tæt på fanatisk, jeg kunne navne og numre, på spillere fra ind og udland, jeg så kampe I ind og udland, men sådan er det jo ikke mere.

Faktisk friede han til mig på Chelseas hjemmebane og vores bryllupsbilleder blev taget i Parken!!! Hmmm

Dog kan jeg sagtens se det spændende i aftenens kamp. Det er stor kamp for fans og klubber og jeg skal da se den. Her i sofaen med mit høåkletøj, som er blevet lidt forsømt den seneste tid.
Og sammen med vores to knægte. Kæresten er ikke hjemme. Han er iøvrigt ligeglad med bold.. Heldigvis siger jeg bare.Hvem jeg hepper på???? Ja jeg må jo vælge Man U. For jeg elsker jo England.....


GOAAAAAAAAAAAALLLL


6 kommentarer:

 1. Fodbold - hvad er det ? :-)

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, Henriette :O)
  Varme klem!

  SvarSlet
 3. Hej Lis.... hihi ja detr er jo så altså sådan noget med en rund bold der hele tiden sparkes væk.. ;-)

  SvarSlet
 4. Mange tak Madame. Klem tilbage :-)

  SvarSlet
 5. nååå ok. :-) jeg kan bare ikke holde ud at se fodbold - det er underligt så vrede folk kan blive over at bolden ryger i det forkerte mål.

  SvarSlet
 6. Hej Lis. Jeg er jo efterhånden immun, pga eks'ens fanatisme, så når sønnike gerne vil se bold, så er det ok. Han er noget mere kølig omkring det.

  MEN jeg ender altid med at kede mig alligevel hihi

  SvarSlet