19 maj 2009

Godmorgen ell...

Nogle morgener er det som om man ikke kan åbne sine øjne.


Sådan er vi flere der har der her i hytten. Rasmus har ondt i halsen og hans stemme er nærmest væk. Kæresten og jeg selv sov alt for sent og prisen er øjne så smalle som sprækker. Theis er går rundt og ligner en der sover stående og sådan er der så meget. Sjovt så forskelligt man kan vågne. Nogle dage i fin form, andre som en nærdødsoplevelse..

Rapporten fra " haven " i dag tirsdag, siger at hele samlingen af hullesten er på plads på hylden. Lige klar til at komme på snoren der hænger og venter med stenene fra sidste år. Der er masser af blomster OG OG, mine tallerkensmækkere er ved at titte frem af jorden. Det er de to kasser hver deres side der har givet pote, den lange i midten er endnu ikke begyndt at skyde dem op i lyset. Hmmm Det ligner noget der bliver fint senere. JuhuJeg har IKKE ondt i tand, tandkød, kæbe eller kranie her til morgen og jeg er bare så lettet. Juhujubii. Det er virkelig dejligt.

Der er ting at gøre i dag, men ikke noget der ikke er til at overse. Rasmus må nok holde sengen, og derfor skal jeg selv lige passe på ikke at blive smittet med hans forårsforkølelse mm. Jeg selv vil tage en time mere på øjet, ellers er hele dagen bare spildt på mig. Hold da op jeg er træt. Underligt.16 kommentarer:

 1. Dejligt at høre at du ikke har ondt i tanden! Din altan ser bare så hyggelig ud - og nu kan du rigtig nyde at se tallerkensmækkerne vokse op. Rigtig god bedring til Rasmus.

  Varme klem!

  SvarSlet
 2. Skønt at du er i bedring med tanden. Og hvor ser din altan dog himmerisk ud. Alle de skønne sten. Jeg elsker simpelthen, når de hænger på snor.

  Ha´ en fortsat dejlig dag - håber, at Rasmus er i bedring ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Madame. Jeg syntes også det er en dejlig plet her hos os. Tak han skal i skole i morgen igen. Tror muligvis nok at halsen var en tillægslidelse... han har bare været glad idag og har hjulpet med at vaske tøj. OG lært hvordan han skal bruge maskinerne. :-)

  Klem tilbage

  SvarSlet
 4. Jeanette Mariae. ja det er rigtig godt nu derude. Jeg vil hygge mig med at trække dem på snoren. Der er flere af dem der er den rene naturkunst. :-)

  Rasmus har det også bedre. Han har ihvertfald vært glad og fro over at være sammen med mig alene her til formiddag.

  Og en rigtig god eftermiddag til dig

  SvarSlet
 5. Nu hvor klokken nærmer sig 16.30, håber jeg du er blevet frisk, har hygget dig med Rasmus og nydt det spirende liv på altanen. Nu kan det jo nydes, nu hvor tanden er ved at være OK igen :0)

  God aften
  KH Kari

  SvarSlet
 6. Skønt at du ikke har ondt mere :0)

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt du ikke har ondt i tanden længere! Der er skønt ud på altanen - dejligt sted at sidde og slappe af :)

  SvarSlet
 8. Det er da den tand, der har gjort dig træt. Nu når det ikke gør ondt mere, kan kroppen slappe af, og så bliver man træt, og skal samle nye kræfter. Smart ikk'? :)

  SvarSlet
 9. Kender godt de der morgener...synes de fleste morgener er á la nærdødsoplevelse :-) Alle sammen alt for tidligt, vækkeuret larmer alt for meget - og nogle ekstra timer ville udvirke mirakler. Men sådan er det nu nok at være B-menneske :-))
  Godt at din tand er ok. Tandpine er nederdrægtigt. Og voldsomt trættende.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 10. Godaften Kari.
  Jamen det er jeg. Det tog godt nok sin tid,men sønnens insisterende småsludren og stort og småt, fik mig til sidst vækket. :-) Jeg har nydt min lille grønne plet og det har været befriende.

  God aften til dig også Og tak for din hilsen.

  SvarSlet
 11. Tak Trine og ja det er det altså. Jeg er vågnet op til dåd hihi;-)

  SvarSlet
 12. Hej Anette. Ja det er fedt og skønt og herligt og juhu... :-)

  Tak for din hilsen

  SvarSlet
 13. Jo Sifka, du har da regnet den ud. Ikke helt dumt tænkt. :-)

  SvarSlet
 14. Hej Gitte May. Jeg er nemlig B-menneske og det er søreme ikke morsomt syntes jeg. OG ja tandpine er ikke noget jeg kan anbefale nogen. :)

  Tak for din kommentar og god aften til dig.

  SvarSlet
 15. ÆV Gittemay. Jeg kan ikke komme ind på din side. Det ville jeg da mægtigt gerne. Må jeg??

  SvarSlet
 16. Dét lyder vildt underligt, Henriette. For du er da virkelig meget velkommen. Måske bruger du min blogger-konto? For den bruger jeg kun, fordi det er den eneste jeg kan få til at virke, når jeg skriver her og andre steder.
  Prøv at gå til http://wwww.hotneedles.com

  KH Gittemay

  SvarSlet