28 maj 2009

Hovsa

Hovsa!

Jeg kedede mig vist lidt for meget i aftes. Jeg har skiftet udseende herinde, og jeg kan slet ikke lide det. Jeg kunne godt tænke mig at skifte layout, men syntes ikke dem man kan kan vælge imellem er så spændende. Desværre er jeg en nød, når det kommer til at lave dem selv, forsøgte på min forrige blog at bruge wordpress, og til trods for at alle siger det er så nemt, så forstod jeg ikke en bønne af det med alle koderne.

Lige nu er jeg dog ikke motiveret til at rode med det, så for nu må jeg se sådan her ud.

Der ligger et par praktiske samtaler og venter på mig, og soveværelset trænger til en omgang oprydning.
I dag kommer også Rasmus' første levering af reklamer, så jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå. Han er stadig entusiastisk, vil gerne tjene lommepenge, så jeg opmuntrer alt det jeg kan.

Vejret blæser videre og mine planter bøjer sig for den. Heldigvis ser det ud til strålende vejr i weekenden.

Hurra for den sommer der venter lige om hjørnet.

11 kommentarer:

 1. Ja jeg er ingen hjælp..Fatter ikke en dyt af computer mv :-)
  Her stromer det også , så kronbladene fylver af alle mine blomster. Det lyder godt at vi skulle få strålende vejr i weekenden- vi trænger også til det :-)

  SvarSlet
 2. Stromer ... Der skulle stå; Stormer :-) Fylver...Der skulle stå; Flyver.. :-)
  Jeg var vist lige hurtig nok !

  SvarSlet
 3. Godmorgen, Henriette! Jeg gider heller ikke det med koder, så jeg har givet afkald på Wordpress. Jeg vil glæde mig til det dejlige vejr - og hurra hele tre fridage på grund af pinsen :-)

  SvarSlet
 4. Hej H
  Prøv og gå ind og tjekke dette link http://www.thecutestblogontheblock.com/
  her finder du andre templates end de der dødsyge der bare er på blogger..
  Puha, jeg gik også med aviser da jeg var teenager.. det var dælme hårdt..Alle de trapper der var i Århus dengang.. og indimellem sure mennesker, hvis jeg ikke fik lagt avisen ordentligt ind postkassen :D
  ha en dejlig dag..

  SvarSlet
 5. Hej Miri. hi hi jeg kender godt det der med at man liiiige er for hurtig på tasterne. Jeg forstod nu godt meningen alligevel. :-)

  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Madame.
  Nej det er noget mystisk noget.. koder!!

  Ja pinsen ser jeg også frem til. God dag til dig kh herfra

  SvarSlet
 7. Hej Christina.

  Jeg vil da med det samme kigge på dit link. Tak for det og jeg har også erfaring med de sure mennesker fra dengang Josefine prøvede at dele ud.Hun kunne ikke rigtig klare det, så hun stoppede. Nu får vi se hvordan det går for Rasmus.

  Rigtig dejlig dag til dig også. :-)

  SvarSlet
 8. Jeg gik med reklamer i Århus området - noget af det var sommerhusområde og det var så hårdt synes jeg. Lønnen var ringe og så delte jeg endda ruten med en :( Håber Rasmus bliver glad for det - og især lomempengene Knus

  SvarSlet
 9. Man må prøve sig frem med de skabeloner der er og så lige pludselig så er den der... :0)

  Vi har nu kun en avisrute tilbage, da Ældste troede han havde fået nyt job. Men alle fredagaftner og lørdag formiddage er gået med at ældste med far har delt ud. Dårligt lønnet, hårdt arbejde, men de lærer jo noget om at yde og så få råd til at nyde :0)

  Rigtig god torsdag aften
  Knus Kari

  SvarSlet
 10. Anette der er ingen tvivl om at han syntes det er sure penge, men han holder ud indtil han er gammel nok til noget andet.

  Jeg gør mit til at han ikke stopper, for det er også god motion.. :-)
  Knus tilbage

  SvarSlet
 11. Se der har du nemlig lige fat i pointen Kari. Jeg syntes det er lidt vigtigt at han finder ud af, at det ikke kommer let det hele. Ingen kan modtage uden at det koster sved og tid. :-)

  Du ønskes en rigtig god Pinse med familien. :o)

  SvarSlet