26 maj 2009

Langsom tirsdag


Jeg starter dagen langsomt.


Det er tirsdag og jeg skal besøge min psykolog i eftermiddag. Det er noget jeg ser frem til lige idag, for jeg har mange ting der trænger sig på, og som ikke rigtig kan løses af mit eget hoved.

Det er et helt typisk tegn på overbelastning, at de ting jeg normalt håndterer sån ok, bliver utroligt svære for mig, og fylder indeni dagen lang. Det er ikke ting der handler om de nærværende og påtrængende opgaver med papirer og samtaler. Det handler om mere personlige emner, og det får mig til jævnligt at måtte tørre øjenene. I sådanne perioder er jeg meget grådlabil, som de kloge kalder det i fagsproget..

Grådlabil eller ej... der er meget at glæde sig til idag også. :-)

Efter tudetimen, er der afhentning af Rasmus lille nye marsvin. Jeg talte med Gitte i aftes og det ser ud til at både den og min lille lakrids går godt i spænd sammen, de har haft en lille prøveperiode, fordi jeg stadig har håbet at kunne få den hjem igen. Josefines ballademager er jo sin helt egen og skal den have en roommate, må det blive en fætter der passer i temprement. Ikke flere numre må den lave, så vi får se om vi kan løse det problem også. Indtil videre trivedes den jo i allerhøjeste grad med at være stjerne i egen komedie og den bliver grundigt forkælet. Uha sikke da..
Jeg er lidt bekymret endnu og vil lige se med egne øjne at de virkelig passer sammen, inden vi endeligt beslutter at lakridsen skal hjem med Rasmus' chokofant.

Vi har fået tilbudt endnu en gang at låne sommerhus i weekenden. Det er jo pinse og det giver en ekstra dag mandag. De andre to weekender vi har været der, har det været sammen med ejeren af huset, men denne gang bliver kæresten og jeg så helt alene sammen, om alt går som det skal. Ingen af ungerne vil med, men jeg vil lige overveje om vi tager imod tilbuddet. På den ene side har vi virkelig brug for at være lidt alene og bare os selv, på den anden side er det jo så tredje weekend i træk vi er deropppe. Spørger man børnene er der ingen tvivl... DE vil gerne at vi tager afsted, de syntes jo et eller andet sted også at det er skønt vi ikke er i nærhenden hele tiden.

Det er så utroligt pænt af vennen vi har, at vi må benytte huset, og det er jeg meget taknemmelig over.


Tirsdag venter med ro og stilhed her for mig de næste timer. Uhhmmmm

10 kommentarer:

 1. Jeg er ked af at erfare, at du har nogle perioder, hvor du er ked af det, Henriette. Du virker som en meget livsglad pige med et stort overskud. Godt, at du har en god psykolog, som du glæder dig til at være sammen med.

  Marsvinet er helt bedårende :-)

  Rigtig god dag til dig!

  SvarSlet
 2. Hej Lone. Jo jeg er ikke altid glad, men det hjælper med samtalerne. Jeg øver mig på at være livsglad og optimist. :-) Det er bare en svær en. h

  Ja marsvinet er søreme en kilde til stor glæde her i familien, det er helt sikkert. Fræk som den er.

  Jeg ønsker også dig en dejlig dag og tak for kommentaren.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 3. En blæsende Tirsdag med både sorger og glæder, me stadig præget af dit utrolige vilje :-)
  Jeg må helt ærlig sige, at jeg synes du er en sej kvinde :-)

  SvarSlet
 4. Det er dejligt, at du har mulighed for at gå hos en psykolog, du er tryg ved. Vi mærker alle denne vekslen mellem at være glade og at føle, at det hele er lidt for meget - men du måske i højere grad.

  Ha' en god dag, varme klem :O)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også du virker som en skøn og glad pige - men jeg er godt klar over at det nok ikke altid er så let. Godt der findes psykologer der kan hjælpe en. Rigtig god dag til dig. Knus

  SvarSlet
 6. Nå, det blev så aften, inden jeg fik læst dit indlæg. Jeg håber, at dagen har været fin og at din samtale med psykologen var givende.

  Vi 'ses' imorgen. Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Losarinas mor. Smil... mange gange tak for den dejlige kommentar. Håber at du selv har det bedre.

  Kh og knus til dig;)

  SvarSlet
 8. Hej Madame, det kan du tro også er en god løsning for mig.

  Håber du har haft en dejlig dag i den lumre varme;-) Og mange klem tilbage herfra

  SvarSlet
 9. Hej Anette mange tak jeg bliver ihvertfald glad for dejlige kommentarer, der varmer mig meget.:-)

  Håber at også du har haft en dejlig dag.

  Mange knus tilbage.

  SvarSlet
 10. Jeanette Mariae. Ja der er meget at gøre udendøre i denne tid, kan jeg forestille mig. OG det er jo dejligt ik..

  Jeg var nødt til at aflyse min tid, det skriver jeg mere om senere. Men nu er marsvinene hentet og de er skønne :-)

  Det gør vi nemlig hi hi Knus tilbage til dig;)

  SvarSlet