27 juni 2009

Bare lige en hurtig..

... hilsen her efter et hyggeligt blogtræf.Jeg har været i Hillerød i dag. Til mit første blogtræf. Og nej hvor var det hyggeligt. :-))))

Det var jo en test for mit eget vedkommende om jeg ku og om hvor længe jeg ku inden jeg fik snurrende hoved. Konklusionen er at det ku jeg godt og også længe nok til at jeg nåede at sludre lidt med alle. Alle på nær en. Desværre. For Lene fra Lenes Leben sad lige præcis sådan at jeg ikke kunne se hende og heller ikke høre hende så godt, og derfor håber jeg en anden gang at indhente hvad jeg ikke nåede i dag.


Jeg hyggede mig virkeligt meget og er glad for at jeg tog med. Mit kamera kom i brug, men I må vente til i morgen med at kigge på dem, energien er ikke til mere end denne lille opdatering.

Mange mange tak til Madame og Jens, der var arrangører af mødet og også tak til alle jer der deltog. I tog godt i mof mig, og det gjorde mig glad og mere afslappet. Selvom jeg ( som jeg altid gør...) lige fik nået at vælte vand og tabe bestik. Typisk mig, at jeg helst vil være lidt anonym, os så klumrer jeg bare i stedet. Hmm

22 kommentarer:

 1. Jeg er glad for at læse, at det var en god oplevelse for dig. Det lyder ihvertfald utrolig hyggelig med de blogtræf. Knus Anete

  SvarSlet
 2. Det var så dejligt at møde dig også i virkeligheden, Henriette, tak fordi du tog mod til dig, jeg håber, vi ses igen :-)

  SvarSlet
 3. Hvem filan vælter ikke vand, og smider med bestik ved et blogtræf? Godt du kom afsted, og fik den gode oplevelse. Måske ses vi ved en anden bloglejlighed. God weekend:)

  SvarSlet
 4. Hyggeligt at møde dig, Henriette - selv om jeg ikke har læst med på din blog før. Og husk nu, at du ikke gjorde noget, der var så aparte (fx at drikke af desserten ;-) ), at vi aldrig vil glemme dig for det :o).

  Godt at du tog af sted!

  SvarSlet
 5. Det er vel nok dejligt at høre, at du kom afsted. Jeg har egentlig ikke haft så meget lyst til at deltage før, men måske jeg hopper på vognen næste gang - MÅSKE...

  Store knus til dig fra engen ;-)

  SvarSlet
 6. Godt gået, jeg skal til et lille et i dag, uuuh, har det på samme måde. Kærlig hilsen lavendel

  SvarSlet
 7. Det var rigtig dejlig at møde dig.
  Vi på bænken havde j lidt svært ved at mengelere, men det må så bare gøres en anden gang. For der bliver selvfølgelig en anden gang :)

  Rigtig god søndag.
  Kælig hilsen Kari

  SvarSlet
 8. Nu har du også prøvet det :-)

  SvarSlet
 9. Spøjst det her med, at det altid går galt, når man prøver, at vække så lidt opsmærksomhed som muligt. Men du er absolut ikke alene.Det er netop i sådanne situationer, at jeg glider på trappen, får majonæse i håret og den slags. I øvrigt: Sjovt at møde andre bloggere, ikke sandt! Man "genkender" hinanden på en hel speciel måde.

  SvarSlet
 10. Her skal blot stå AT jeg er glad for at have snakket med dig og andre, og at du er fantastisk til at få styr på tingene også når de falder på gulvet, hvad ting jo gør, og det ville være meget værre hvis man tabte humøret - og jeg så mange smil, gud hvor er jeg glad for det!

  SvarSlet
 11. Hej Anette.
  Jamen jeg er også super glad for at jeg tog med. Det gør jeg gerne igen for det er nemlig ret så hyggeligt. :-)

  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 12. Hej Madame og i lige meget måde. Tak for et dejligt og varmt knus. :-))

  Vi ses bestemt igen. God søndag ;)

  SvarSlet
 13. Hej Sifka.
  Ja øhmm det gør jeg jo så altså ihverfald. Hi

  Jeg håber da at der kommer en anden lejlighed til at mødes ved et træf. :-)

  Ha en rigtig god (svedig) søndag :-)

  SvarSlet
 14. Hej Bente og i lige måde. :-)
  Nej jeg er nok alligevel helt almindeligt uheldig. Hihi

  Men ok, aldrig at blive glemt er da også noget godt.

  Tak for sidst og knus Henriette :-)

  SvarSlet
 15. Hej Jeanette Mariae. Ja jeg har bestemt ikke fortudt. Og jeg ville da helt sikkert være glad for at møde dig en dag ved sådan et møde. Og husk... der er altid plads til en barnevogn. :-)

  Håber at I alle har det godt og knus her fra mig.

  SvarSlet
 16. Hej Lavendel. GLÆD dig, det er altså en god oplevelse. Jeg håber at du og jeg også kan mødes sådan en dag.

  Knus og god fornøjelse
  Henriette :-)

  SvarSlet
 17. Selvfølgelig gør der det Kari. Ja var der ikke lige lidt lidt plads?? ;-
  Uhh det var hyggeligt og jeg nød det meget.

  Mange knus og tak for sidst
  Henriette

  SvarSlet
 18. Ja Miri det har jeg. Og godt at jeg gjorde det. :-)

  SvarSlet
 19. Hej Susling. Ja jeg ved ikke, men det er ligesom typisk mig,at jeg fumler. Men sådan er det jo, og pyt med det. :-)

  Det er nemlig ret så sært at man kan genkende selvom man ikke kender. En interessant lille sløfje ved det at blogge og træffe. hihi

  God søndag og tak for kommentaren. :-)

  SvarSlet
 20. Hej Donald. Ja mange smil det var der helt sikkert. Mange tak for den søde kommentar og det var rigtig hyggeligt at møde jer alle.

  God søndag :-)

  SvarSlet
 21. Godt at læse, dit første blogtræf blev en god oplevelse på trods af dine bekymringer. Næste gang bliver det meget lettere at tæmme sommerfuglene :-)

  SvarSlet
 22. Hej Lotten. Jeg har først nu set din hilsen her. Tusind tak for den og jeg er sikker på at jeg slet ikke er bekymret næste gang. :-)

  Kh og god mandag til dig

  SvarSlet