22 juni 2009

The blues

I dag er jeg vågnet mere frisk end længe..

Jeg har fået en god lang nattesøvn, og det hele er bare honky dory. Eller det var det ihvertfald i den første time!


Fra det ene sekund til det andet fik jeg det bare lige pludselig rigtigt skidt. Jeg vænner mig aldrig til at det kommer på den måde, helt uden forvarsel og med en komets hastighed. Det ene øjeblik frisk og glad, det næste... vil jeg bare ligge under dynen i mørke og tude. Over hvad ved jeg ikke, og det er næsten endnu værre.

Jeg har siddet lidt og læst i blogland, men bare tanken om at kommentere virker helt uoverskuelig, der er ligesom ingen ord jeg kan få frem. Jeg trykker på tasterne, men må hele tiden rette, fordi jeg taster forkert og ikke kan styre fingrene. Det er så mærkeligt.


Det er kærestens første feriedag og jeg har dårlig samvittighed fordi jeg er trist.

14 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Sindet er en mærkelig størrelse, og ikke altid til at styre!
  Jeg håber, at humøret kommer igen, og at du kan glæde dig over, at vejret er flot, kæresten har ferie, og "Hårboldene" kan lege på altanen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Lad den dårlig samvittighed flyve væk i sommerbrisen - prøv at kaste den ud over din dejlige altan! Hverken du eller kæresten kan bruge den til noget! Du gør det så godt, som du kan!
  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Kære du! Tag helt uden dårlig samvittighed en dag uden computer. Nyd at kæresten har ferie og lav noget, du kan lide. Du har så mange interesser, og jeg håber, at én af dem kan få dig til at glemme, at du er trist. Jeg har lige ompottet planter og er ved at rydde op i mit tøj - og bare solskinnet får mig til at føle glæde indeni.
  De varmeste kram til dig!!!

  SvarSlet
 4. Kære Henriette

  Så kan vi holde hinanden i hånden i dag, jeg har det på samme måde. Der er mærkeligt hvordan det pludselig kan vende på et øjeblik. Nu glider jeg også under en tryg dyne og glemmer alt om blogland. Du skulle bare lige ha en lille hilsen først.

  Dårlig samvittighed er no no, (ja ja, jeg ved godt at det er jeg også god til at have) men kæresten ved jo godt hvordan du har det. Jeg håber at du får det lidt bedre op af dagen!

  Mange knus og varme tanker
  Malou

  SvarSlet
 5. glem kommentarene.. du skal kun kommentere når du virkelig föler du har noget at sige, ikke för..
  god bedring.. jeg ved hvordan det kan väre..
  krammer

  SvarSlet
 6. Ja, det skal ikke forpligte så meget at man føler det som en stor tung sten om halsen. Har ikke læst din blog før, men da jeg så dagens
  indlæg, tænkte jeg straks - depression - har det selv, ved at det er sådan det er, nogen gange.Føler med dig - ind under dynen igen eller gå ud til vandet og saml sten - det gør jeg. kærlig hilsen

  SvarSlet
 7. Kære Henriette.
  Det skal være en fornøjelse at sidde ved computeren, ellers sluk og luk. Jeg kan heller ikke kommentere hver eller hveranden dag, har ikke energien til det. Slap af i din dejlige krog og sørg for at pleje dig selv.
  Helsebringende hilsener

  SvarSlet
 8. Hallo, der inde under dynen. Hæng på...Der er også en hel masse at være glad for...(ham din filejs, han lyder f.eks. rigtig god).
  Kærligst

  SvarSlet
 9. Godaften alle sammen.

  Mange tusind tak for de varmende ord. Det betyder noget for mig at I alle finder tid til lige at skrive lidt opmuntrende til mig. :-)

  Jeg brugte dagen på bunden af altane, med alle de små marsvin. Nu syntes jeg det er ok, at trække sig tilbage og så satser jeg på at i morgen er bedre..

  Tak all og knus
  Henriette

  PS: Susling.. JA han er en guldperle, og han betyder også alt for mig. ;)

  SvarSlet
 10. I dag er det Skt. Hans - hav en god aften, op på hesten (ikke heksen) og nyd at have lov til at være doven og ikke nødvendigvis altid smilende knus til dig fra Lavendel

  SvarSlet
 11. Håber du har fået det bedre - jeg kender jo alt til at have det sådan . . . det er ikke sjovt, men udvisk den dårlige samvittighed, for den er bestemt ikke god for dig. Mange tanker fra T

  SvarSlet
 12. Også tak til lavendel og Trine. Jeg bliver så glad for sådanne hilsener og jeg har det faktisk meget bedre i dag onsdag. :-)

  I morgen genoptager jeg mit skriveri.

  Mange kærlige hilsner
  Henriette

  SvarSlet
 13. Kære Henriette! Jeg håber, du har det godt igen og glæder mig til at se dig på lørdag.
  Varme klem og ha' en god dag :-)

  SvarSlet
 14. Hej Madame, det gør jeg også men jeg er nervøs er jeg.. :-)

  tak for hilsen og knus

  SvarSlet