25 juni 2009

Ferietid

Det er ferietid her og jeg nyder det..

De seneste dage har jeg trukket stikket ud her i bloggeuniverset. Jeg kan mærke at det har været godt, for jeg har nok stresset mere end sædvanligt. Jeg havde de skidt forleden, og selvom tingene ikke er i sammenhæng, slapper jeg heller ikke rigtigt af som jeg ellers gør, når der er ferie her og tiden går med andre ting end til daglig. Kræfterne til at skrive er der ikke lige. Når man går hjemme er begræbet ferie jo også noget udvandet, og derfor holder jeg ferie ved at ændre vaner. Jeg har også meddelt af madlavning er sat på vågeblus fra min side af, for det er en af mine hadetjanser. jeg skal også mærke feriefornemmelsen syntes jeg. :-)

Istedet har jeg brugt tid på intet og lidt af hvert. Forlede fik vi klaret gaver til vores to kommende 18 årige fødselarer. Vi har fået vores SP pension udbetalt, og juhu for det... Det har reddet gaverne og så jeg har givet mig selv et nyt skriveredskab. En bærbar fra ny, har jeg ønsket mig længe. Kæresten drømte om nye højtalere så nu er der L Y D der kan høres.. Han tager dog hensyn alligevel, og venter med dramamusikken til jeg er ude af stuen. :-)

Der er sat penge til side til betaling af bilens forsikring og afgift senere på året, og jeg har shoppet strikkegarn og bøger på nettet. Ahhh det er sgu dejligt at forkæle sig selv. Resten af pengene er sat til side og også alle udgifter er betalt for næste mdr. Summa summarum:


Ingen økonomiske bekymringer den nærmeste tid. DET er endnu federe.


Min nye skriver kæmper jeg så med nu. Det tager tid at lære en ny maskine at kende. Tasterne er anderledes, for denne her har også numerisk tastatur, det hele sidder derfor en anelse anderledes for fingrene end jeg er vant til. Den fungerer og på en anden måde og sådan er der små ting der gør at jeg syntes den er rigtig umulig. Det er søreme ikke let at være et vanedyr. Det gode er at den kan en hulens masse, har masser af power i sig, gode finesser mm. Så den skal jeg nok blive glad for.

Generelt er jeg ikke meget for at bruge penge på den slags ting. Det er kedeligt og øv. Derfor har jeg heller ikke ønsket at bruge en formue. Det siger sig selv, at den derfor ikke er så superlækker som min absolutte drømmecomputer. Men skidt med det, jeg er glad for at have fået en der virker.. Også min mobil er gået kold, og jeg burde egentlig investere i en ny, men jeg nægter. Vil hellere have garn og sjov, end betale en formue for sådan et dyr. Jeg ved godt hvad jeg ville have hvis andre ville betale, men nu bruger jeg bare en oldsag af en Nokia. Den er håbløs, men dækker alligevel mit behov. Pokker mig om jeg vil smide min strikkegarn efter en mobilforhandler... Niks og nej.

På lørdag er der blogtræf og jeg er sk..nervøs. For at sige det som det er.


Jeg har i den sidste uge allerede bekymret mig om det stort set hver dag. Jeg skal heldigvis ikke køre fra sommerhuset som beregnet, men hjemmefra og det er så godt nok. Men hvad hvis jeg ikke orker det alligevel, hvad skal jeg gøre på den lange køretur? Kan jeg klare at komme hjem igen? Hvad hvis jeg ikke kan finde det og kommer for sent? Hvad hvis jeg pludselig vil hjem, og det bliver pinligt, fordi alle andre ikke er begyndt at bryde op endnu?? Sådan kører min hjerne KONSTANT og jeg bliver så træt. Jeg ved det ikke..

Jeg har glædet mig i ugevis og vil så gerne komme, men afstanden er en dræber for mig, og jeg har svært ved at overskue tingene. Jo tættere vi kommer på dagen, jo mere får jeg lyst til at springe op og sige nej nej, jeg kan ikke alligevel, men det gøre jeg ikke denne gang. Jeg vil afsted og jeg skal nok møde op.


Jeg fortsætter min ferie også her på bloggen. Kæresten får min tid i denne og næste uge. Vi tager først i sommerhus på mandag og så kommer vi hjem igen lørdag. Søndag har Josefine 18 års fødselsdag og så bliver det derefter hverdag igen.

Jeg kigger ind hver dag, men skriver nok ikke så meget. Min mail tjekker jeg selvfølgelig også, og måske jeg lige vil skrive til Madame for nærmere beskrivelse af beliggenhed af stedet i Hillerød.


Fortsat dejlig sommertid til alle I søde bloggere. Glæder mig til at jeg skal møde nogle af jer på lørdag. ;-)

16 kommentarer:

 1. Det lyder spændende både med træf og ny pc - selv har jeg osse for nyliug fået en ny,det er fint nu. Rigtig god ferie til dig - nyd det og slap af.... kærlig hilsen

  SvarSlet
 2. Dejlig at høre fra dig Henriette og godt at det går bedre. Det er ikke så dårligt med en ferie i sommerhus. Vi tager selv afsted i sommerhus en lille uge. Rigtig god ferie til Jer begge.

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt de tanker, der næsten kan få en til at opgive på forhånd.

  Selvfølgelig kan du bryde op, lige når du har lyst. Jeg er sikker på, at om du bliver en halv time eller som den sidste, vil de andre bare være glade for at have set dig.
  Kan du finde roen til at have det på samme måde, bliver det helt bestemt en hyggelig dag.

  Fortsat god ferie :)

  SvarSlet
 4. Godt at du skrev herinde på din blog igen - var helt nervøs for dig faktisk . . .

  Fedt med ny bærbar og SP penge !!!! Og at have 100 % styr på økonomien er jo altid dejligt trygt . . .

  Håber du får en god sommer, kan godt følge dig i det med at ændre vaner - os der går hjemme har jo også brug for " ferie -følelsen ".

  Jeg er sikker på at det der blog træf nok skal blive godt og at du klarer det så godt du nu kan :0)

  Knus T

  SvarSlet
 5. Godaften lavendel og mange tak for din hilsen. Jeg skal også nok vænne mig til denne her om ikke så længe.
  Jeg skal nok slappe godt af, det lover jeg;-)

  kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 6. Hej Lotus og også rigtig god ferie til jer, når I når dertil. Et sommerhus er en dejlig feriemåde at nyde sommeren her i landet på ik..

  God aften og knus til dig:-))

  SvarSlet
 7. Hej Pernille og velkommen her hos mig, Jeg ved du har ret og jeg glæder mig jo også, det er bare mig der har de der dumme tanker når jeg skal noget.
  Mange tak for kommentaren og besøget her. Det glæder mig meget at du gad skrive.

  Rigtig god aften og kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 8. Hej Trine. Hvor er det pænt af dig at tænke over hvordan jeg har det. Jeg skal også nok skrive mere igen, når kærestens ferie er slut.

  Marsvinene skal jo også med i sommerhus, og jeg glæder mig vildt til at se dem alle springe lystigt rundt i græsset. Hihi

  Rigtig god aften til dig og knus
  Henriette :-)

  SvarSlet
 9. Kære Henriette!
  Tillykke med din nye computer :-)
  Du skal ikke være nervøs for på lørdag - vi har alle sammen haft det sådan, da vi skulle til vores første blogtræf. Det går over, når der gået et øjeblik, og så føles det som om, man har kendt hinanden altid! Hvis du vil, sætter vi dig i et hjørne, så du ikke overvældes af for mange mennesker, men vi bliver ikke ret mange. La Belle Vie ligger på Torvet i Hilerød, og du kan evt. tage toget. Der er højst 15 minutters gang fra stationen. Vi mødes klokken 17, og jeg glæder mig rigtig meget til at se dig.
  Masser af varme klem :o)

  SvarSlet
 10. Tillykke med den nye bærbare - og fortsat god ferie - det er skønt at læse, at du virkelig nyder den. Knus anette

  SvarSlet
 11. Kære Henriette.
  Tillykke med din nye computer!
  Jeg ville også så gerne have været til blogtræf, men jeg tør ikke, fordi jeg har for megen bøvl med min medicin, jeg føler ligesom, at det skal være på plads, inden jeg farer land og rige rundt, men efter hvad jeg har læst mig til, så falder man vist ind ret hurtig, så jeg ville ikke være nervøs for at tage til blogtræf, men som sagt medicinen skal virke.
  Håber du får en dejlig ferie, og jeg glæder mig til at høre om træffet!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 12. Jeg er overbevist om at jeg havde skrevet før, men det er ikke kommet frem.

  Men jeg skrev at du bare havde at komme. Vi er i samme båd, alle lutter nye og ukendte ansigter.

  Men hvad enten du er der ½ time eller en sandwich og en kop kaffes tid, så skal det nok blive en OK lørdag aften.

  Tænk over det.
  Knus fra mig
  Kari

  SvarSlet
 13. Godmorgen Madame.

  Jeg skal nok komme, for dybest set glæder jeg mig jo meget og jeg trænger da også til at komme lidt ud ;-)

  Hvor jeg skal sidde finder vi ud af i mogen, men et roligt sted er måske en ide...

  Rigtig dejlig fredag og vi ses i morgen.
  Mange knus Henriette

  SvarSlet
 14. Hej Anette og mange tak. Jeg håber at du og kæresten også nyder det :-)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 15. Hej Vibeke.

  Uha det forstår jeg søreme godt, men det kunne nu alligevel have været smadder hyggeligt hvis du havde været der også. :-)

  Men det kan jo nås en anden gang.

  Fortsat god fredag og pøj pøj med medicinen.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 16. Hej Kari. :-) :-)
  Hi hi, ja nu TØR jeg slet ikke blive væk.

  Ej, jeg kommer og glæder mig meget til det. Det skal nok blive hyggeligt. Det handler jo heller så meget om møder mødet med fremmede, det klarer jeg fint, det er mere det at jeg ved jeg bliver så fandens hurtigt træt. Det er så øv, og så er der pludselig meget langt hjem..

  Nå, men vi ses i morgen og rigtig god fredag til dig.

  Mange knus og kærlig hilsen
  Henriette ;-)

  SvarSlet