02 juni 2009

Pinseglæde

Pinsen er forbi og vi er hjemme igen.


Det har været så vidunderligt og også tiltrængt for os begge, at vi kunne få disse dage alene og væk fra hjemmet. Tiden er gået med alt det vi ikke har mulighed for på hjemmefronten.

Begrebet ferie har jo en meget forskellig betydning for det enkelte menneske og den enkelte familie. For os alle handler det om at holde fri selvfølgelig, men også at kunne gøre det man ikke kan i hverdagen. At hverdagen i det hele taget er langt borte og friheden lige her og nu.

I vores tilfælde handler ferie i disse år, ikke så meget om udlandsrejser og opdagelses/oplevelsesudflugter til nær og fjern, men mere om at være sammen kun os to. Selvfølgelig ville det da være dejligt at kunne rejse, men sådan er vores økonomi ikke, og Danmark er jo dejligt at være i om sommeren. Om det regner eller solen skinner er ikke afgørende her.

Sådan som vores hverdag er , og som den har været stort set siden vi mødte hinanden, er der ikke meget tid til bare at være forelskede og kærester. Vi har fra starten vidst at vi ville få en anden måde at være kærester og elskende på, end de fleste der er skilt og med en ny kærlighed i livet .. Der er ingen deleforældre på sidelinien og med nu fire teenagere er der heller ikke noget der hedder fred til voksentid. Ihvertfald ikke som når børn er mindre og har faste sengetider og den slags.

Derfor er vores lille pinseferie gået med at være kærester og med at være sammen på den nære måde. Disse dage har der kun været os to, hverken børn eller sommerhusejere har været tilstede og det har vi nydt helt sindssygt meget.

Vi ankom lørdag middag og det første vi gjorde udover at slæbe kølevarer ind fra den varme bil, var at indrette os som vi havde lyst til. Det er et lille hus,og normalt når vi er der, skal der være plads til alle i husets største rum, nemlig stuen, men ikke denne weekend. Sovesofaen blev slået ud, sengetøjet blev lagt på, og der blev den til vi tog hjem igenn, der blev lavet dejlige kolde drikke, parasollen blev slået op foran terassedøren for at give lidt mere skygge i det meget varme rum og marvinet selvfølgelig indstalleret i sin lille feriebolig.

De næste to dage er tilbragt med at lave ingenting, grille, gå rundt indedøre uden en trevl på kroppen, hygge med marsvinet i den løbegård vi indrettede til den på plænen og så bare tage en time ad gangen. Åhh hvor har det været lige hvad vi trængte til. Lørdag spiste vi først vores aftensmad ved midnatstide. Der blev grillet dejlige kalvespid og grøntsager og derefter marshmellows til kaffen. Vi nåede at se pindesolen danse inden vi faldt omkuld. Søndag var vi sløve og stod sent op. Vi har lige rundet stranden en enkelt gang, solen er nydt fra haven og i skyggen af en parasol eller et træ. Det er ikke til at beskrive hvordan det føles at kunne være elskende uden at der er børn tilstede efter så lang en periode som vores. At være forelskede uden at skulle være forældre er en sjælden oplevelse for os, og vi har nydt hver et sekund.

Da vi i går pakkede sammen var det med lidt fornyet energi, men også lidt vemod for vi ved ikke hvornår vi igen får chancen, for sådan et par vidunderlige dage bare os to, og solen højt på himlen.


Her er lidt billeder fra dagene der gik..

Cupcakes feriebolig skal lige accepteres.. Mad er en god metode.

Lidt litteratur eller hvad man nu kalder det, til at hygge med


Og et lille forsøgsprojekt til at lege med. Det kom nu ikke så langt som beregnet..

Godmorgen farmand


Aftenhimlen var helt utrolig ud over Roskilde Fjord Lørdag aften


Løbegården som hurtigt måtte bygges højere..


Man er vel et kvikt marsvin, som allerede har været stukket af een gang!


Tænke tænke..... hmmm dum di dum, What to do next??


En sovende hårbold efter dagens strabadser som feriebarn i naturen


At rejse med et marsvin er som at rejse med et lille barn. Man tager sig selv i at sidde i timevis af gangen og bare kigge på dets narrestreger og nuttede adfærd. Jeg er vild med den og den er klart familiens stjernemarsvin. Den har spilopper malet i hele ansiget dagen lang, og jeg takker Josefine fordi vi måtte låne den med. :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt, godt at i har mulighed for den slags kærsteferie. Hvor er den lille marsvin nuttet....

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem igen :-)
  Nu har I samlet kræfter til en hverdag fuld af pligter og ansvar , men heldigvis også med mange glæder. Det var dejligt at læse :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som den dejligste lille ferie, I har haft, Henriette! Og Cupcake er vist helt enig :O)

  Ha' en dejlig tirsdag, klem ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Lis. Ja vi er glade for vi fik muligheden. OG at vi er heldige. :-)

  Marsvinet ja, den er vi alle helt vilde med :-)

  SvarSlet
 5. Hej Miri. Tak skal du have og det var lige hvad der var brug for og vi er kampklar igen. :-)

  Rigtig dejlig tirsdag til dig

  SvarSlet
 6. Hej Madame. Ja Cupcake var tilfreds med livet, men det er den vidst hele tiden her hos os. :-))

  I lige måde til dig og klem tilbage.

  SvarSlet
 7. Lyder som en rigtig skøn pinse - dejligt med noget fritid alene engang imellem. Knus og god tirsdag.

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Det var det nemlig også kan du tro.:-)

  I lige måde og knus tilbage

  SvarSlet