30 maj 2009

I går og i dag og i morgen

Jeg har de sidste dage leget lidt med udseendet herinde og nu får det være, for det er pinse og jeg skal have lidt fri fra hjemmet. Lige nu har jeg trykket på et eller andet, så det sted hvor man kan vælge skrifttype, det er forsvundet!!! Jeg er egentlig tilfreds nok, syntes at forandring fryder, men der er een ting jeg ikke er vild med i dette layout..

Jeg kan ikke snuppe de blomster der er klistret på ude i hver side. De passer ikke ind og jeg syntes det er et nummer for tuttenuttet til min person. Måske jeg i næste uge kan finde en løsning på den nød.

Det har været en træls uge må mange måder. Jeg har været træt og trist ind i mellem, og det betyder at jeg ikke får så meget ud af mine dage som jeg gerne ville. Der har også været gode stunder, som bla i aftes. Vinden løjede af omkring madtid, og jeg fik lynhurtigt fejet altangulvet for jord og skidt, fik lagt lidt tæpper derud og en pude til min ende, og så som rosinen i pølseenden.. de fire små marsvin.

HOLD DA OP!!

Josefines grå stjernemarsvin har endnu kun set de små i meget små doser, og den er selvfølgelig temmelig interesseret i dem, men da de blev sluppet løs i fri dressur gik den helt i selvsving. Der blev snakket og leget og hoppet og lavet løjer til den store guldmedalje. De små lærte hurtigt at finde smuthuller og at lege med tingene der lå på gulvet. Jeg havde sat lidt kurve og lagt lidt forskelligt ud, for ligesom at lave en lille agillitybane, og det virker fint. De får brugt deres energi på at kravle og hoppe og undersøge alt muligt. Især Lakridsen har godt af det, for den er lidt for glad for mad, og er temmelig rund om numsen.


Det er Rasmus der har skudt de små...

Min lille syren der er gemt lidt af vejen, bliver lige inspiceret.


Og her har Cupcake så lusket sig til at gnaske i dahliaen IGEN..

Da de efter et par timer kom i buret igen, gik de fuldstændigt kolde. Det var fuldstændigt som med menneskebabyer.. Der lå tre flade trætte marsvin på række og sov inden længe. :-)


Nu er det lørdag og pinseferien er begyndt.

Der er arrangeret forskelligt for os her i familien. Kæresten og jeg skal i vores lånesommerhus, ungerne vil ikke med, så vi skal faktisk have det hele for os selv, for ejerne af huset kommer heller ikke derop denne gang. :-))))))))
Rasmus har en aftale i dag, og han er færdig med sin avistjans så der er dømt tid til kammeraterne. Josefine skal med til noget familiefrokost i morgen, men det vil Rasmus ikke, så hun får mulighed for at hygge med min del af familien alene.
Theis og Mira vil bare være her og nyde friheden så jeg tager afsted med både glæde og lidt uro.

Jeg ved de kan være her uden os, men er alligevel nervøs for om de kan holde til at være her uden de store konflikter. Dem er der nemlig også lidt af ind i mellem. Der er sørget for mad og den slags og så kan de jo ringe hvis der er noget. Det er meningen at vi skal have Josefines marsvin med på turen og så skal de små være hjemme og passes af ungerne. DET ved jeg kommer til at gå godt, for de bliver allerede forkælet grundigt at dem nu.

Vi får se hvordan det går.


Til sidst et par billeder fra min lille bitte teeny weeny franske altan i soveværelset. Der er blomster på gelænder og i bunden. Det pynter gør det.


RIGTIG god pinseferie til alle og vi "ses" igen i næste uge.

6 kommentarer:

 1. Ja, vi 'ses' i næste uge - rigtig god pinseferie til jer, det lyder bare så dejligt!

  Det var sjovt at se marsvinene lege på altanen :-)

  Klem!

  SvarSlet
 2. Det bliver nok godt for dig at komme lidt væk og bare slappe af og være... :-)

  SvarSlet
 3. Vi "ses" helt sikkert i næste uge. Rigtig god pinse til jer. Håber du får slappet af så du måske i næste uge har lidt fornyet energi til dig selv. Knus

  SvarSlet
 4. Ærligt talt skægt at høre om marsvinene - og glædelig Pinse til dig også. KLEM!

  SvarSlet
 5. he he Lakridsen minder om mig - jeg er også lidt for glad for mad, og lidt for rund om numsen :0)

  De er kære de små dyr . . .

  Ang. det nye look herinde, så er jeg helt enig med dig mht. blomsterne - det er lidt øv at man ikke bare kan trylle dem væk, for det andet er jo rigtig fint.

  SKØN altan !

  God pinse - knus T ( trine-talks )

  SvarSlet
 6. Hej alle. Tusind tak for jeres kommentarer, Det har været en herlig weekend og vi er stærkt tilbage igen nu.

  Jeg håber I alle får en skøn tirsdag ;-)

  SvarSlet