27 juli 2009

Det er sidste uge inden...

...Josefine begynder på skolen i Roskilde..


Jeg er ret så spændt på hvordan det skal komme til at gå, men også fyldt med glæde over at hun stadig ikke er afvisende, når jeg bringer emnet på bane. Det er gode tegn.

Denne sidste uge inden skolestart, er der stadig løse ender der mangler at blive samlet. I dag skal jeg have fat i skolen for at sikre mig, at de har fået erklæringen om hendes behov for at bo på skolehjemmet. Jeg skal have talt med dem om, hvornår vi kan forvente at vide mere. Det stresser mig lidt, for med kun seks dage tilbage, er der dog en del der skal ordnes, hvis hun skal have overblik over hvad hun skal have med.

Den digitale signatur er endelig på plads, hendes SU skal søges idag, der skal købes lidt udstyr og den slags, og sidst men ikke mindst skal jeg selv til lægen for at vi sammen skal udfylde en statusrapport til kommunen. De har bedt om sådan en i forbindelse med vores samtale om situationen herhjemme og mine resourcer. Måske jeg vil prøve at få den flyttet lidt, for jeg syntes der er for meget jeg skal bruge hovedet til i dag, og selvom det er en hastesag for mig, må jeg lige have styr på Josefine først.Det er længe siden at jeg har fortalt om mine pelsede venner, men det skal jeg nok følge op på senere. De har det godt, og udvikler sig hele tiden. De vokser og får nye vaner. OG så er de stadigt lige frække og fremme i skoene,når det handler om nysgerrighed og unoder...Sådan lyder det herfra på denne sidste mandag i juli 2009. Det er gråt i vejret og jeg savner altså at vågne til sol. Forleden fik jeg et katalog ind af døren med den nye efterårsmode. Det gider jeg altså slet ikke have med at gøre. Efterår og varmt tøj, støvler og vanter må gerne vente meget længe endnu.


Jeg elsker bare ben og lette gevanter..

4 kommentarer:

 1. Godmorgen, Henriette! Ja, jeg håber også, at sommeren varer længe endnu. Pøj pøj med Josefine - det er bare så spændende for hende.

  Ha' en dejlig dag, varme klem til dig og de små pelsdyr :-)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  God ide at flytte samtalen med lægen til næste uge. Det er nok at have Josefine og de ting der skal ordnes, i denne uge.
  Efterår, det nægter jeg at tænke på !!!!
  Ha det godt :-)

  SvarSlet
 3. Ja, ungernes ve og vel før møder og den slags. Pøj pøj med hende, det bliver en stor omvæltning. Og ja, det er gråt i dag, men det er sådan det er, det kan ikke betale sig at mukke over det, jeg har masser af oprydning og rengøring, der venter, så mig passer det fint. Datteren kommer i morgen eller onsdag, det har jeg ikke helt styr på, men så kan jeg sltså ikke sidde og sumpe længere...suk god mandag

  SvarSlet
 4. Efterår? Vi har da vel hele august at se frem til først, ing'?

  SvarSlet