27 juli 2009

Tjek... og et billede til Madame..

Tale med skole om pladsen og mentorordning. Tjek..

Rykke tiden hos lægen. Tjek..

Rydde op i stuen og køkken. Tjek..

Gøre rent hos marsvinene. Tjek..

Falde i søvn og sove to timer ekstra.... hmm ( ikke planlagt) Tjek..

Drikke min morgenkaffe. HYYYL der er ikke mere mælk! IKKE tjek..


Om mandagen prøver jeg altid at tage det helt med ro, for ligesom at få weekendens uro ud af kroppen. Sådan gør jeg også i dag. Indkøb og den slags må vente, Theis bliver sendt ned efter mælk og så er det ellers kun strikketøj og mig selv jeg har på programmet nu.

Efter at have talt med skolen, kan jeg faktisk ikke gøre mere. Der er styr på det hele, vi mangler kun sikkerhedskoene. Alle de ting der skal gøres klar til start, er gjort og så må jeg ellers bare læne mig tilbage og krydse fingre for, at alt går som vi håber. Det var helt underligt at høre vejlederen sige, at det med mentorordningen, det skulle de nok tage sig af, når nu hun starter. Jeg er så vant til at være den der skal holde rede på det hele, og sørge for at ting bliver gjort, at jeg næsten ikke tør tro på, at det nu er andre der har ansvaret for at hun får hjælp til sin uddannelse.

Der er ventetid på skolehjemmet, de er blevet rendt over ende i år, af elever der gerne vil benytte sig af sådan et tilbud, men hun står som nummer et på listen, har højeste prioritet og den første der springer fra, vil give plads til Josefine. Hendes studiekort er heldigvis i første omgang udsted til to mdr, så transporten skal jeg heller ikke tænke på nu. Det hele ser ud til at flaske sig og nøj hvor er det bare skønt. :-)Tilsidst er her billeder af en taske jeg har talt med Madame om. Det er en lille sag jeg syede for næsten fem år siden, da jeg skulle til et bryllup. Bagsiden er hør med en påsyet lille serviet lavet af min mormor. Jeg har faktisk ikke brugt den siden, men den hænger så fint herhjemme og minder mig om, at jeg faktisk også godt kan være ret så kreativ med nål og tråd.

Tasken i baggrunden har jeg da forresten omså selv syet. DEN er tilgengæld blevet brugt rigtigt meget. Måske jeg skulle finde den frem igen..

7 kommentarer:

 1. Godt, du har tjek på det meste. Det med mælken anser jeg også for et ordentligt hyyyl værd. Men så er der vel the at få. For uden mælk, går det da virkelig ikke.
  knus fra Lavendel - p.t. Rengøringsfe(d) hehe

  SvarSlet
 2. Kaffe med mælk - sådan vil jeg også helst have det. Dog kan jeg godt drikke det uden men en mandag morgen uden mælk... Det går ikke!! Sikke en superflot taske! Knus og god mandag.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle smukke tasker, Henriette! Tusind tak fordi du viser frem, så jeg kan se, hvad vi kan bruge de gamle broderier til!

  Varme klem fra en, der drikker kaffe uden mælk :-)

  SvarSlet
 4. Hej tjekkede kvinde :-)
  hvor utjekket er det ikke at gå ud for mælk og så på en Mandag :-)
  Meget flotte tasker !

  SvarSlet
 5. Dejligt med alle de der tjek... Dem kan jeg også så godt lide.

  Og begge dine tasker er da super flotte.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 6. Tjeklister er dejlige, især når de er tjekket af:)
  HVor er de flotte dine tasker. Især den lille er jeg da helt vild med.

  SvarSlet
 7. Det var dog nogle voldsomt fine tasker, du har fået lavet der :-))).
  Godt at se, at du - næsten - har fod på sagerne. Jeg drikker ganske vist ikke kaffe med mælk - men har prøvet at stå op og opdage, at kaffedåsen var gabende t o m. Det affødte et hyl, der givetvis kunne høres helt i Rom :-))).

  KH Gittemay

  SvarSlet