08 juli 2009

Hundested tur/retur

Vel hjemme igen fra Hundested..


Turen derop er jo dejlig når først man er omkring Hillerød, og desværre glemte jeg mit kamera, for der var masser at forevige. Da jeg ankom var de endnu ikke gået i gang med at spise, grillkullene ville ikke rigtig tænde, og med den lange tur hjem igen i baghovedet, tog vi bare afsted med det samme. Rasmus fik en burger på vejen retur fra Mac D.

En anden god grund til at komme derfra var den, at jeg hurtigt kunne se at han ikke havde overdrevet.. Det var sommerhuset fra helvede.

Selv ville jeg ikke engang være blevet en time, for der var sindssygt mange insekter i luften på hele grunden. Selvom det var et sødt lille hus, så er der jo åbent fra alle døre og vinduer, med det resultat at der også indendøre er masser af sværmere og kravlere. Selve grunden var god, men meget tilvokset, og med masser af nåletræer og så tilmed ligger det meget tæt ved vandet. Alt i alt en herlig festplads for små kriblere og flyvere. Uha og uff

Jeg nåede på de ti min jeg var ude af bilen, at blive stukket af myg flere steder, så jeg er også glad for at være i byen igen. Eneste stop på vejen retur, var ved " vores" sommerhus, der ligger lige på vejen. Jeg måtte ned til vandet ved fjorden, for at finde bare een lille bitte sten med hul i. Noget jeg helt glemte på ferien til kærestens store begejstring. Ha nu kommer jeg så hjem med mere end en, og jeg er glad. Hihi

Til sidst et billede fra min nye strikkebog- Den er meget smuk, og lidt anderledes fordi den både bevæger sig rundt i Toscanas natur, viser lidt mad og arkitektur frem, OG så altså smukt og også specielt strik. Se bare den her:


En stola med bolde der er strikket rundt om hasselnødder. Om det er for sjov eller for vægtens skyld kan jeg ikke lige regne ud, men smuk er den syntes jeg.


Her i byen så aften himlen sådan ud

8 kommentarer:

 1. Det lyder nu heller ikke rart med alle de myg og andre insekter. Det ville jeg heller ikke have lyst til. God torsdag til jer. Smuk aftenhimmel! Knus

  SvarSlet
 2. Det var dejligt, at du har fået Rasmus hjem igen! Vi bor tæt ved Hundested, men der er mærkeligt nok ikke ret mange myg her. Sjalet er da bare så sjovt og anderledes - meget smukt - og det lyder som en dejlig strikebog.
  Ha' en god dag, varme klem fra sommerlandet oppe nordpå ;O)

  SvarSlet
 3. Godt, du nåede nogenlunde hel hjem fra myggeparadiset. God dag -

  SvarSlet
 4. Så var det vist godt du kom ham til undsætning :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det var godt at jeg kørte helt sikkert. :-)
  Håber at du har haft en god dag og kh Henriette :-))

  SvarSlet
 6. Hej Madame. Det er en skøn bog. Det er sikkert med forskel, alt efter hvor fugtigt og bevokset der er, tror du ikke..

  Håber at du har haft en dejlig dag og knus her fra mig. :-))

  SvarSlet
 7. Jeg er hans redningsmand/kvinde tihi..

  SvarSlet