09 juli 2009

Godmorgen

Godmorgen verden..


Jeg syntes ikke rigtigt at jeg kan vågne i dag. Gik tidligt i seng i aftes, så jeg burde jo være kvik i pæren nu, men det er jeg altså bare ikke.

Huset er stille, så jeg tror bare jeg vil nyde det indtil videre. Ikke lave andet end at lytte til marsvinene der gnasker og gumler på deres salat. Da jeg stod op lød der en piben uden lige, for det er jo noget senere end de er vant til. I nat er det Rasmus der har sovet på sovesofaen, og derfor lige ved siden af dem. Da jeg trådte ind i stuen sprang de alle op som fjedere af en æske, fræsede hen til lågen og kaldte på mig. Med små snuder helt igennem træmmerne kiggede de på mig, som om de var døden nær af slut, og begejstringen over den mad jeg kom med, er godt nok noget anderledes and ungernes... De er nu så taknemmelige de små. :-)

Det bedste er at sidde på sin mad.. Her er det gulerødder, som de iøvrigt KUN spiser som en sidste udvej. Det er ikke favoritten.


Hvordan siger jeres kæledyr godmorgen til jer??

15 kommentarer:

 1. Hun ligger sig tæt ind til mig og giver mig et kys.

  SvarSlet
 2. Mine seneste katte plejede at skrappe på døren med potterne til vi til sidst lukkede dem ind. Så hoppede de op på vores glasskrivebord - så det gav et ordentlig smæld og videre fra skrivebordet op på reolen ovenover - med et ordentligt bumb...hver dag gav en af os efter og stod op og fodrede dem. Jeg savner dem!

  PS. Mine andre katte lavede noget lignede. Min hankat smed f.eks. hver dag noget ned fra mit sminkebord, så det ramte radiatoren. Hver dag det samme ploing!Hvis ikke det virkede, hoppede den op på dynen og nedstirrede mig.
  Kors, jeg savner at ha' et kæledyr!

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at læse om din glæde ved de små pelsdyr!
  Jaøh, katte er jo nogle mærkelige starutter - det er ikke altid, de lader sig mærke med, at vi er stået op. Måske gaber de bare og kigger på én med det ene øje åbent - andre gange kommer de og snor sig rundt om benene på os for at sige godmorgen :-)

  Ha en dejlig dag, varme klem!

  SvarSlet
 4. Det er også hyggeligt at lytte til dyr, som spiser, Henriette :-)
  Da vi havde vores kat, satte jeg mig af og til på gulvet, når Miss og Rufus fik serveret deres mad. Jeg elskede at høre deres smaskelyde, når begge guffede maden i sig.
  Jeg gør det stadig med Ruf'er, men savner stadig Miss-lyden :-)
  Vores Miss tog vi afsked med i februar pga. alderdom. Men Rufus kommer hen til mig om morgenen, hvis han vågner først, og prikker med snuden til min kind. Hans ansigt lyser op, når det er lykkes at vække mig.
  Go' dag til dig :-)

  SvarSlet
 5. Hi Kenni. Ja de er jo heller ikke dårligt med et menneskekæledyr. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Susling. Ok, de lyder altså også udspekulerede. Hihi, men det er ikke til at stå for alligevel syntes jeg.
  Kan godt forstå at du savner det, det er en helt speciel oplevelse.

  SvarSlet
 7. Hej Madame. Et enkelt vågent øje er næsten helt spooky, men meget effektivt tror jeg. Den er garanteret helt med på hvad der foregår :-)

  Varmt klem retur til dig og tak for svaret :-))

  SvarSlet
 8. Hej Lone. Alderdom kommer man jo ikke udenom, men jeg kan godt forstå du savner lyden. Det er nemlig sådan en roligt oplevelse at se dem gå systematisk til værks.

  En hund gad jeg jo også godt ha, og måske en dag det lader sig gøre.

  Tak for historien og knus Henriette :-))

  SvarSlet
 9. De er da søde de små dyr ;-)
  Vores Kenzo logrer med halen og får selvfølgelig nus og klap og kys når han kan se vi er vågne. I aftes havde vi glemt at trække mørklægningsgardinet ned i soveværelset så det var kun nogle lyse og tynde gardiner der var trukket for - så kenzo troede det var morgen lidt i 5!! Han prøvede at springe op i fodenden af sengen med forpoterne men nej den gik ikke :P Håber du har haft en god torsdag? Knus

  SvarSlet
 10. Vores dyr siger godmorgen til os på denne måde :

  * Hunden kommer gående med det samme vi står op - og så vil han gerne klappes og ned og luftes

  * De 14 marsvin hyler også på livet løs ( man skulle virkelig tro, at jeg aldrig gav dem mad ! ).

  * Pygmæ pindsvinet - siger ikke godmorgen, da det er nat for hende, når vi står op.

  * Pildskaden er nærmest ligeglad :0) He he

  - - -

  Mine marsvin elsker også at sidde på deres mad :0)

  SvarSlet
 11. Godmorgen Anette. Ja dyrene har jo ikke lige fornemmelse for tiden, så de følger lyset. Ikke altid lige praktisk. :-)

  Rigtig god fredag og kh Henriette ;)

  SvarSlet
 12. Sikke da et dovent pindsvin Trine Hihi.

  jeg ser at det også hos dig er de mindste der kan råbe højest. Og med 14 af slagsen er der vist grund til høreværn. :-))
  Men ikke om jeg af den grund ville undvære en eneste af dem, hvad siger du??

  Rigtig god fredag og tak fordi du kiggede forbi ;)

  SvarSlet
 13. Godmorgen, dagen der på :)

  Der var ikke lige tid til en "hyggesludder" i går.

  Vi har ikke nogen kæledyr mere, men for mange mange år siden, da jeg boede hjemme, havde jeg en undulat. Når den hørte dørene blive åbnede, satte den sig til at skræppe. Den startede nemlig morgenen med et stykke brød, og den tav ikke før den havde fået brødet sat fast i buret.

  De er nu sjove sådan nogle småkravl ;)

  KH Kari

  SvarSlet
 14. Hej Kari. Det er ikke altid der er tid til at skrive hele vejen rundt til alle, det er helt fint. :-)

  Mange tak for at du så kiggede ind i dag. Jeg selv har også haft undulat da jeg var barn, og den skulle også nok sørge for at jeg vidste det var morgen, og at den var sulten. Men jeg kunne godt lide det, og hyggede mig meget med den.

  Jeg ønsker dig en god fredag og kh
  Henriette :-))

  SvarSlet
 15. Nejjj jeg kunne ikke undvære mine dyr - jeg tror, at jeg vil have marsvin resten af mit liv - dog bare i et noget mindre antal :0)

  God weekend !

  Knus

  SvarSlet