09 august 2009

Det er ik i dag..

.. at jeg skal komme med kloge betragtninger og interssante fortællinger. Heller!!


Tænk, jeg gider bare ikke skrive lige i disse dage. Det er altså ikke så tit jeg oplever det, men sådan er det altså åbenbart lige for tiden.


Det eneste jeg vil og kan bidrage med her, er resultatet af lidt leg og eksperimenteren med et program. Et program der kan få flere billeder til at stå sammen, så jeg ikke altid skal have den liggende i en lang række.


Første forsøg.. stadig på en lang række!


Det var straks bedre. Billederne er ikke vendt forkert, de er taget rundt om hjørnet fra oven, fordi jeg ville fange de små frækkerter uden at forstyrre.Dette blev helt godt. Cupcake er i færd med at snige sig til at snuppe en snor. Et stykke blomstersnor jeg ikke aner hvordan er havnet oppe i potten!!


Vi har nu dyrene ude på altanen i hold, da de slet ikke kan finde ud af det sammen. Eller dvs Cupcake og karamel kan ikke... De ryger i totterne på hinanden og er lige stædige, så der ryger pels ud i store lunser. Det går altså ikke. Men det er ikke nemt, for de kalder på hinanden , og det skærer mig i hjertet. Sjovt at de ikke kan undvære hinanden, men heller ikke acceptere hinanden når de så bliver sat sammen.

Hanner når de er værst.

8 kommentarer:

 1. Ja Henriette dyr er ikke så forskellige fra mennesker :) trist at de ikke kan finde ud af deres forhold de små puds.

  Det ser ellers spændende ud det program du leger med, hvad er det for et du laver det i ?

  Knus

  SvarSlet
 2. Herlig billeder du får taget, Henriette, bare jeg også turde eksperimentere lidt mere, men jeg ender altid med alverdens mystiske ting. Alle mine børn plejer at være rimelig imponerede over alt det jeg får udrettet i løbet af ingen tid, og det tager en hulens tid at få tingene på plads igen :-)))
  Hvor er det dejligt at det kører med Josefine.

  SvarSlet
 3. Godmorgen Pernille på 1.

  Det hedder photoscape, men jeg er endnu på jagt efter andre alternativer, skal lige se hvad der er af forskellige muligheder.
  Indtil nu får det dog være, for jeg syntes generelt at det er en tidssluger af rang, at sidde og lege med sådan noget, det har jeg slet ikke tålmodighed til, men fedt er det jo når man så har fået nogle gode resultater. :-)


  Jeg ønsker dig en rigtig god start på ugen
  Knus

  SvarSlet
 4. :-) Tak Miri

  Og rigtig god mandag til dig :)

  SvarSlet
 5. Pernille lidt forsinket ønsker jeg også dig en god dag. Tak for din hilsen :-)))

  SvarSlet
 6. Godmorgen Lotus.

  Tak tak, de er jo altid pudsige og som regel står jeg klar med kameraet, når jeg kan se at der er løjer i farvandet hihi

  Hav en god mandag og kærlig hilsen
  Henriette :-))

  SvarSlet