09 august 2009

Supersøndag

Jeg har haft den fedeste skønneste og mest afslappede søndag i tusind år...


Normalt når vi står op, slår vi sengen i stuen sammen og rydder op, og så der igen ser stueagtigt ud. Bare ikke i dag..


I dag har den brede seng med nogenlunde kølige lagener, været udslået hele den lange dag. INTET har vi foretaget os, andet end at sidde i den med hver vores bærbare, mit strikke/hækletøj, kaffe, film og marsvin omkring os. Nøj har har vi hygget.


Theis har ikke været hjemme, Rasmus har ikke været hjemme, Josefine har jo ikke været her heller, og sidst men ikke mindst har Mira været her, men hun er jo på sit værelse dybt optaget af egen computer på denne sidste feriedag. Derfor har her været mere fredeligt og roligt end ellers.

Hver morgen når vi vågner kalder de pelsede jo på os. De er efterhånden helt med på, at når vi står op om morgenen, så bliver lågen jo åbnet fordi jeg kommer med deres mad. Deres nye dille er at spæne ud i sengen med det samme og fræse rundt indtil de igen løber ind for at smage på morgenmaden. Eller dvs... Karamellen fræser ud og ind. Chokofant skal ingen steder før maden er indtaget, men Karamellen er så glad for friheden at den efterhånden demonstrerer sin utilfredshed med den lukkede låge, ved højlydt at fatte med tænderne om tremmerne og bare ruske helt vildt i dem.

JEG VIL UUUUDDDD, piber den.


Når vi så sidder sådan en hel søndag i den brede seng, er der jo meget mere plads at fræse på end ellers. Og det blev udnyttet skal jeg lige love for. Et hit hos begge marsvin er at lave gange og huler under dynerne. Det får de laaaaang tid til at gå med. Og der bliver snakket i eet væk.

Desværre er hverken Lakridsen og Cupcake jo ikke med i den leg mere, og det har jeg det lidt skidt med, så de får så mere tid ude i det fri på altanen.

Der er blevet nappet i vores tæer, slikket på vores fingre og puttet under vores hovedpuder, og de er bare så hyggelige at have omkring os. OG så er de vældigt dygtige til at smutte hen i buret når de skal tisse eller det der er værre... :-)

Karamellens ynglingsudkigspost.. Når han står der kan han kigge lige ud på altanen og demonstrere at HAN også vil ud og lege. :-)


Nu ligger alle dyr og børn her i huset og sover. Det er 1. skoledag i morgen for de to af dem, og de skal igen igang med hverdagen.


Det glæder jeg mig altså til.

8 kommentarer:

 1. En helt igennem afslapnings-søndag, du har haft, dem har man også brug for. dappe rundt i nattøj hele dagen, det er herligt

  SvarSlet
 2. Hvilken skøn søndag I har haft. Ditto her. Lad os få nogle flere af dem, kære du! ;-)

  SvarSlet
 3. Nemlig Miri. Helt ualmindeligt dejligt og afslappet. :-)

  SvarSlet
 4. Det har man nemlig Manna. Så lader man så godt op til den næste uge ik.. :-)

  SvarSlet
 5. Lige mine ord Jeanette Mariae. :-) Flere af dem hihi

  SvarSlet
 6. Det lyder som den dejlsigste søndag, Henriette - og jeg kan slet ikke stå for de søde dyr :O)

  Varme klem!

  SvarSlet
 7. Pelsdyrene har sikkert nydt rigtig meget, at der var tid til leg og kæl :O
  Dejligt med sådan en dasedag ind imellem.

  SvarSlet