15 august 2009

Igen sent ude og opskift på Kajkagerne

Jeg er igen sent ude her på bloggen..Jeg får ikke rigtigt skrevet så meget som jeg gerne ville og nogle dage er jeg virkelig sent ude syntes jeg. Min ambition da jeg begyndte, var i første omgang at bruge denne blog som aflastning af min hjerne og til at skrive om livet med både asperger og borderline i familien. DEN ambition er ihvertfald klart udlevet. Jeg har fået fuld valuta for pengene herinde, og I ved vist alle godt hvor inderligt glad jeg er for det input og den menneskelige kontakt jeg har oplevet fra alle jer sk... søde og dejlige OG kloge kvinder. ( Ja undskyld, men jeg har tilsyneladene ikke så mange herrer blandt mine læsere og det er helt forståeligt. ) Derfor roser jeg på ægte strømpvis kun kvinderne her. ;)


Derudover syntes jeg det er så fedt at læse andre blogs og deres små skriv i løbet af dagen, men det er så her den er smuttet lidt for mig den senere tid. Jeg får det bare ikke gjort.. Det med at opdatere jævnligt om stort og småt. I stedet kan jeg se, at jeg nærmere bruger den sådan lidt dagbogsagtigt. Jeg kan godt lide at opsummere den foregående dag, det er en supermetode for mig selv, så jeg kan huske mit liv som det har været. Hagen ved det er så bare, at nogle måske syntes jeg kommer til at lave for lange indlæg, men sådan må det bare være. Det virker godt for mig, og jeg har jo opdaget at det er smadder godt, for det giver mig også mulighed for at gå tilbage i sæsonerne og se hvad jeg gjort specielt i forbindelse med blomster og altan, og så skriver jeg jo først og fremmest for min egen skyld.


Jeg vil stadig gerne lave flere og mindre læsekrævende indlæg, og jeg satser på at komme til det igen, når jeg har fået mere ro på herhjemme. Da jeg begyndte var det jo med et helt andet udgangspunkt. Det var INDEN jeg fik Rasmus tilbage og huset kom til at stå på den anden ende. Sådan er livet så uforudsigeligt og heldigvis for det da.

Jeg har en masse jeg gerne vil fortælle om, men for ikke at det bliver et skriv så langt som en køkkenrulle, vil jeg bare komme med stikord til de næste indlægs indhold.


De kommer til at handle om:

Josefines totale forvandling efter hun er startet på skolen i Roskilde. JUBEL over hele linien.


Marsvinenes udvikling til supertyranner af deres menneskemor. Mere jubel, for de er så søde.

Vi spiser lige lidt her, det opdager hun garanteret ikke... hm hm hmmOmlægning af den medicin jeg får og de bivirkninger jeg i disse dage render rundt med. Stadig med jubel, for jeg har udsigt til at få lidt mere kontrol med min vægt. HURRA


Den foreløbige afslutning at mit bølgetæppe, og begyndelsen på et nyt i efterårsfarver. JUBEL fordi det er blevet så smukt og fordi jeg holdt ud. JUHUUU

Jeg har endnu ikke helt fundet de farver jeg vil bruge, men jordfarver med noget rødt og mørk grøn er nok det, det ender med.


Min røde sweater der er dømt ude, og en anden der er dømt inde. Stor jubel fordi Hendes Verden kom med lige præcis den model jeg drømmer om, netop i denne uge. :-))


Mine kvaler med iøvrigt at beslutte hvad jeg skal igang med ellers af hækle/strikke projekter. Min gud hvor er der mange ting jeg gerne vil lave. Nogle af dem kan jeg endnu ikke finde ud af at hækle, mine evner er ikke udviklet til det endnu, så derfor endnu et bølgetæppe. Men Jubel alligevel over at der er så meget smukt at kigge på.


Min nye ørespilledims' vidunderlige egenskaber og den ro det giver mig at sidde med Mozarts klarinet og klaverkoncerter lige der inde i hovedet. Musikken og farverne i kurven her ved siden af mig gør mig så glad. JUBEL over de små ting i livet der gør en lykkelig.Til sidst til alle jer der gerne vil lave Kajkager og mere af samme skuffe.

Jeg har talt med strikkecafeens søde ejerinde, og hun har lovet at lægge opskrifterne ud på hjemmesiden. Den er:

http://www.noerkleriet-garn.dkNu blev det alligevel langt.... UPS!

10 kommentarer:

 1. Det gør ikke noget at det er langt :-)
  Fortsat god lørdag!

  SvarSlet
 2. Ihh Donald. Hvor herligt at du siger det OG så er du jo en af de få mænd der læser med her og som blev snydt for ros.. Du får lige ros med det samme. Tusind tak for de altid søde kommentarer du lægger her hos mig.

  mange knus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 3. Jeg siger ligesom Donald :-)

  SvarSlet
 4. Du skriver så godt, at længden ikke betyder noget. Hvor er dit tæppe blevet flot!
  Og ja - hvis jeg bare nåede halvdelen af det, jeg har tænkt/planlagt/ønsket - så ville jeg godtnok være dybt tilfreds. Det er jeg så også alligevel - for jeg gider ikke stresse over det, jeg ikke når.
  Nogengange vil man bare mere, end det er realistisk muligt. Og hva' - i stedet leverer du nogle lange indlæg med masser af indtryk og indhold :-)))).
  Tak for det.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 5. Langt, kort...karen, smaren! En tekst er præcis så lang, som den skal være og er det skrevet nærværende og tilstede, så gider man jo læse en roman...:-)

  SvarSlet
 6. Skriv-skriv- skriv, ligeså meget og langt som du har lyst til.
  Bloggen er din og det er dig, der bestemmer tekst og størrelse.
  Dit bølgetæppe er super smart.
  En god weekend til dig

  SvarSlet
 7. Skriv endelig løs! Hvor er det skønt i kan få lidt mere plads derhjemme - jeg glæder mig til at læse indlægget om Josefine - hvor må det være skønt for hende - og for dig at se den forandring hun gennemgår. Mange knus

  SvarSlet
 8. Sikke et vidunderligt indlæg med masser af glæde og god energi. Tak for det, Henriette ;-)

  SvarSlet
 9. Smukt og dejligt at læse, Henriette!!!
  Rigtig god søndag - varme klem!

  SvarSlet
 10. Jeg elsker dit blog Henriette så bare skriv. Det her var et meget dejligt indlæg at læse.

  Tusind tak for at du fik lokket opskriften af Kaj ud af hende, jeg skal lave en til min datter !

  Dit tæppe er blevet så smukt, gid jeg havde tålmodigheden til at gå i gang, garnet det har jeg meste af, måske bliver det et vinterprojekt .)

  Knus og dejlig søndag

  SvarSlet