20 august 2009

Jeg gentager lige..

..Sjalet een gang mere.


Jeg har ikke været strikkecafeen i denne uge, så i mangel på hjælp til ny kunnen, strikker jeg lige et sjal mere. Denne gang bliver det til min mor. Hun fortjener i den grad at blive lidt forkælet, og et varmt sjal, hun kan bruge alle de timer hun tilbringer udendørs i børnehaven, må være lige noget hun kan bruge.

Holst har leveret garnet og jeg bruger faktisk hele fire bolde ad gangen. Det skal være et tykt og varmt et af slagsen, og de fire tråde i to farver bliver bare så flot. Petrol og lys turkis er farverne jeg bruger denne gang. Pindestr er nr 9

Jeg har ingen skriveenergi i dag , så mere kommer der ikke fra mig tror jeg, kun vil jeg da lige sige at alt er vel og jeg går og overvejer om jeg skal takke ja til en invitation fra mødregruppen i aften. Det er lidt ambivalent for mig, for jeg har jo fået Rasmus tilbage og har ikke længere den grund til at holde mig væk, men et eller andet sted kan jeg mærke at jeg bare ikke har lysten mere. Der er mange grunde til det, men mest handler det om, at jeg ikke rigtigt orker det. Pigerne i gruppen lever alle helt anderledes liv end jeg, mere hæsblæsende og med fart på. Jeg ved sgu ikke.... Vi har ikke set hinanden et helt år. Meget er sket siden da og jeg ved, at møder jeg op vil der være masser af fokus på mig, og hvad jeg har at fortælle.


Jeg har ikke energien eller lysten til det, det har jeg bare ikke, så hvorfor er det så jeg syntes at jeg bør komme???


Hmmmm

19 kommentarer:

 1. Det er vel ok at sige nej tak, hvis du ikke har lyst. Der er da heller ikke noget værre end at have inviteret gæster og at man mærker, at de hellere vil være et andet sted.

  Følg dog dit hjerte, også for deres skyld.

  Og så lige god strikkelyst - dit sjal bliver smukt ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også du skal blive hjemme, klappe lidt på dine marsvin og strikke på det smukke sjal :-)
  Har du fået min mail- vidresendt fra Engen ?

  SvarSlet
 3. Hej begge to I har jo så evigt ret, og jeg bliver hjemme har jeg bestemt. Det er aldrig helt godt at tage ud, hvis man ikke har sjælen med. Iøvrigt skal jeg være frisk i morgen. der løber den årlige firmafamiliebakketur af stablen. OG det kræver altså energi skulle jge lige hilse og sige. Mange timer og mange mennesker. Pyhhh Men det plejer at være hyggeligt og Johns chef er alletiders. :-)

  Jeg tager derfor en hjemmeaften gør jeg

  Jo tak Miri, jeg har sendt en mail retur til jer begge. :-)

  SvarSlet
 4. Nu kommer jeg, og siger det stik modsatte. Jeg tænkte bare på, at nu har du jo Rasmus hos dig igen, og det måske ville være dejligt at snakke med de andre om, hvordan det er gået. Få lidt luft, og blive hørt på? Jeg ville tage afsted, også selvom det koster energi. Bagefter, tror jeg da, at du vil være glad for gensynet.

  SvarSlet
 5. Jeg ville blive hjemme, jeg kan fuldt ud sætte mig ind i det der med focus...men Sifka kan også have ret i det, hun siger. Jeg er spændt på hvad du ender med at gøre. Jeg er også MEGET spændt på om vi ses i Engen???knus fra en af varmenæstenopløst lavendel

  SvarSlet
 6. Jeg kan også følge dig - der er nogle gange man bare ikke orker det. Men der er også de gange hvor man ikke orker det - tager afsted alligvel og så ender det med at blive rigtig hyggeligt. Uanset hvad er det fint - hvis du ikke har lyst er det sådan det er. Knus Anette

  SvarSlet
 7. Hi hi, spørg aldrig på nettet hvad folk mener :-)
  Jeg hører afgjort til bliv hjemmegruppen. Hvis den mødregruppe har eksisteret i 11-12 år, klarer den sikkert at vente et år endnu på at du deltager (fnis).
  Hjertet og lysten skal være med og fordi man tilfældigvis har født i cirka samme tidsrum er det altså ikke nødvendigves ensbetydende med at man er de samme steder mentalt mange år efter.
  Nåh- jeg slipper som regel dårligt fra at sige min mening på nettet, du er en stærk kvinde, Henriette og formår garanteret at gøre hvad du finder bedst.
  Skulle hilse fra Lou Lou og sige at det er en
  smadderpæn blog du har fået, rigtig smukke efterårsfarver.
  God sensommeraften til dig fra os.

  SvarSlet
 8. Jeg kender godt det med at føle at skulle noget. Jeg tror bare det er vigtigt at lytte til sig selv og gøre som det føles bedst :)

  Sjalet ser rigtig lækkert ud :)

  SvarSlet
 9. Hej Sifka. Du har sådan set lidt ret, men alligevel blev jeg hjemme. Jeg har faktisk netop ikke rigtigt behov for at tale om de sidste måneder endnu. Senere vil jeg gerne, og så må vi se om det stadig er aktuelt at jeg deltager. Der er sket så meget, at jeg ved det ville komme til at være en marathonaften, med spørgsmål der regner ned over mig, og det er netop lige præcis den situation jeg ikke rigtigt orker endnu.

  Tak for dit input og god dag :-)

  SvarSlet
 10. Hej Lavendel, jeg tog ikke afsted. Det er jeg stadig ikke parat til. OG ja, jeg har planlagt at møde på engen, og jeg glæder mig skam meget.

  Dejlig dag til dig her fra byen. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Anette. Ja det kan nogle gange godt være fint at tage afsted, men ikke i aftes. Jeg ved hvad det kræver af overskud at møde efter så lang tid, og der er jeg slet ikke endnu.. Senere måske.

  Tak for din hilsen og rigtig god dag. :-)
  Knus

  SvarSlet
 12. Hej Lotus, du kommer da altid med gode input her, så det slipper du bestemt da godt fra.. :-)

  Jeg blev hjemme, og det har jeg det ok med.

  Hils Lou Lou og sig rigtig mange tak, det glæder mig meget at hun syntes her er pænt. ;)

  Mange knus og dejlig dag til jer.

  SvarSlet
 13. Hej Pernille. Tak for din kommentar og jeg skal lige hilse og side at sjalet bliver virkelig smukt, jo længere jeg når. Farven er fantastisk syntes jeg. Mor skal nok blive gald og overrasket over gaven. :-))

  Knus

  SvarSlet
 14. Somme tider er det fint nok at deltage uden at udfolde den store energi - og måske lader man endda lidt op, hvis det ellers er "positive energier" der farer frem og tilbage mellem gruppemedlemmerne.

  SvarSlet
 15. Jeg synes, det er flot, at din mødregruppe har eksisteret så længe! Men gled ud i sandet efter cirka seks år - til gengæld er vi nu begyndt at mødes igen, og det er stort :-)
  Varme klem og jeg glæder mig til at se dig igen på onsdag ;-)

  SvarSlet
 16. Hej Donald. Ja det har du egentlig også ret i. :-)

  SvarSlet
 17. Hej Madame.
  Ja, der har faktisk været en stor interesse i alle årene for at holde ved. Der er to der er røget i svinget hen ad vejen, og jeg selv må lige se at finde ud af om, det er tiden for mig, også at hoppe af vognen.

  Jeg syntes da det er smadder sjovt at du og din gruppe har genoptaget kontakten. Der er jo masser at tale om, efter de år der ikke har været kontakt. :-)

  Varme klem tilbage og i meget lige måde. :-))

  SvarSlet
 18. Hej Susling. Tak fordi du spørger og ja det er det, men jeg har bare lige haft en "fridag" herfra, jeg skulle til et arrangement i går der var lidt krævende. Det skriver jeg om nu i mit næste indlæg. :-)

  Kærlig hilsen og knus

  SvarSlet