22 august 2009

Firmamedfamiliebakkeudflugt


Sådan en ting var vi med til i går..


Johns arbejdsgiver holder ikke julefrokost, tilgengæld samles alle medarbejdere med familie, hvert år i august, til en festlig dag på bakken.

Det er et massivt arrangement med en masse mennesker, og på denne dag er der ikke sparet på noget. Chefen er en gavmild mand og der er ikke bund i portemonnæen, hvilket betyder at alle får turbånd om armen, at mad/is/popcorn/drikkevarer kan indtages til vi alle segner, at middagen indtages på en herlig restaurant, og at turen ender på Vin og Ølgod... Hmmm :-)

Det siger sig selv, at sådan et arrangement kræver sin mand/kvinde og jeg havde da også taget højde for, at jeg på et tidspunkt trængte til lidt ro. Efter maden tog jeg min lille rygsæk, og gik en tur for mig selv i skoven. Ud af forlystelsesparken og væk fra al støjen og musikken og ind i den dybe grønne skov. Ad en vej og på en sti gik jeg, og lige der midt i det hele lå en lille åbning med en bænk.

Der på bænken med hækletøj og vandflaske, sad jeg en lille times tid. Noj hvor var der dejligt.


Desværre er der jo sådan en fredag ikke tomt for mennesker og fred være med det, men jeg må indrømme at skov og høj disco/techno ikke lige rimer i mine ører. Et stykke fra min bænk var flere store skoleklassebørn samlet til et eller andet halløj. De var mildest talt godt stegt og har helt klart haft det herligt. Jeg husker selv mine udflugter til skov og strand med kammerater og flasker, så det er bestemt ikke et surt opstød jeg kommer med her. Eneste øv er bare, at der var så uendeligt smukt lige på den plet, og det gik lidt fløjten fordi der vrimlede med berusede teenagere, som råbte og skreg og så altså hørte riiiiimeligt højt musik. Heldigt er det så bare for mig, at jeg efterhånden er ret så god til at lukke mig selv inde i håndarbejde og mig selv, så jeg var egentlig ikke direkte generet af dem, og efter en times tid var jeg igen opladet og klar til at returnere til bakken.

Jeg har besluttet mig til at besøge det samme sted en søndag morgen i stedet for.


Imens John og jeg og de andre voksne hyggede og blev underholdt på det meget besøgte Vin og Ølgod, var alle børnene ude og muntre sig i forlystelserne. Vi så nærmest ikke skyggen af dem i mange mange timer. Ind i mellem kom de lige og fik en tår sodavand og så smuttede de igen.

Klokken halv midnat var der bare ikke mere strøm på mine batterier og jeg ville hjem. En togtur og en lille gåtur skulle vi igennem før vi var vel hjemme og jeg har bare sovet og sovet lige til nu.


Og gud hvor har jeg sovet godt.. :-)


Her er lidt stemningsbilleder fra turen:


Vi er på vej i en af vores sjælne togture..

Et hornorkester på øvelse lige udenfor bakken..


Og ænder der var fuldstændigt upåvirkede af, at orkestret som stod næsten lige ved siden af og spillede..


Min bænk. Det ser jo idyllisk ud og der var også så dejligt. Bare synd der ikke var så stille som billedet antyder.. :-)


Om ikke så længe vil der være de mest fantastiske farver her.


Mit kommende vintertæppe.


Jeg er retur til selskabet igen. Rasmus laver fis..


Josefine og jeg i lys og skygge

14 kommentarer:

 1. Så var det vist meget godt, at du sparede på kræfterne forleden;). Hvor har det været en god oplevelse. Kom selv til at tænke på tidligere Bakke-ture af lignende karakter. Det hører lidt med til dansk sommer, synes jeg:)

  God lørdag.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn dag. Godt du kunne finde en smule ro på en bænk. Knus og god aften til jer.

  SvarSlet
 3. De kan godt være lidt overvældende, sådan nogle firmature, så jeg tænker det var en god ide, sådan at trække sig lidt væk undervejs.

  Fortsat god weekend :)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig udflugt, Henriette - og det er godt at læse, at du går lidt for dig selv, når du trænger til genopladning.
  Rigtig god søndag til dig, varme klem :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det da ud til at have været en skøn udflugt Henriette, togtur, kys og det hele :)

  Knus

  SvarSlet
 6. Det lyder som en god dag trods teens og lyd og larm...knus

  SvarSlet
 7. Hej Sifka. Ja det var en rigtig herlig dag, og jeg nyder det skam også. De sidste par timer var dog liiiidt lange, men pyt med det. Ungerne havde det så herligt, og Rasmus siger han aldrig har oplevet bakken sjovere end i fredags.
  Det kan arrangørene vist være tilfredse med. .-))

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Ja jeg var heldigvis forberedt fra sidste år, og derfor vidste jeg at det ville være en god ide at gå en lille tur for mig selv.

  :-)

  SvarSlet
 9. Hej Pernille. Vi var faktisk endnu flere sidste år, der er i mellemtiden blevet fyret nogle desværre, men vi var alligevel mange og det mærker jeg i hovedet efter et par timer. :-)

  Erfaring er jo super i den forbindelse. Og det fede er, at ingen spørger eller undrer sig, de ved at sådan er jeg bare.

  SvarSlet
 10. Mange tak Miri. Jeg har bare lært hvad jeg skal gøre, det er faktisk slet ikke svært. :-)

  SvarSlet
 11. Mange tak Madame. Det er jo så snildt at skoven ligger lige der for næsen af mig, så det kan jeg heldigvis godt benytte mig af. Det er skønt

  Mange klem tilbage og i lige måde :-)))

  SvarSlet
 12. Hej Pernille på 1.

  Jamen det var altså også en god dag. Lang, men herlig og vi er jo ikke så tit sammen hele familien. :-)

  God søndag til dig og knus

  SvarSlet
 13. Det var det bestemt også. Og så er det heldigvis kun den ene gang om året, så jeg klarer det fint. :-))

  Knus

  SvarSlet