12 september 2009

Duften af nybagte boller

... det er bestemt ikke noget vi er forvænt med her i huset på en lørdagmorgen.


MEN, her vokser vores træer lidt tættere på himlen, for jeg har netop sat plade nr to i ovnen. Jeg var søreme så overskudsagtig, at jeg forberedte dejen i aftes, og det efter en dag der bare var helt ud i hampen for mig.


Jeg var godt nok ikke meget værd og fik det faktisk bare værre efterhånden som dagen skred frem, men da husbond kom hjem og fik købt ind, jeg selv fik mig en tur under bruseren og der var udsigt til nem nem nem madlavning, så fik jeg det bedre. Det endte jo også med at jeg både fik hæklet og skrevet nærmest rekordmange indlæg her, inden jeg faldt i søvn.


Nu er jeg altså her. Vågen, i forklædning som bagerjomfru og med udsigt til en god lørdag. Dyrene skal have rene huse og det er tid til at flytte rundt på dem igen. Den kommende uge er det Cupcake og Lakrids der skal muntre sig herinde i stuen. Karamellen og Chokofanten tager lige de sidste spæneture under Johns dyne. Han ligger nemlig og snuer endnu, men det gider de ikke finde sig i. Da jeg stod op stod de og hylede fordi de ikke kunne komme til under den. Vi havde glemt at lukke lågen inden vi slukkede lyset, og det betød at klokken ret tidligt mærkede vi små pelsede klovne kilde os under tæerne. Nu er der lavet gange og huler over hele sengearealet, og det er kun lige at vi kan få lov til at benytte den selv. :-)


Boller og morgenkaffe venter.

... Og ja det ER sent, men jeg sov altså først ved halvtretiden, for jeg GAD bare ikke ligge mere i den seng, efter fredagens øvtur.

14 kommentarer:

 1. Dejligt at læse, Henriette, at du er overskudsagtig selv efter en rigtig møjdag. Og hjemmebagte boller er nu bare det bedste :o) Jeg håber, din lørdag bliver bedre end i går, og at du kan nyde lidt solskin undervejs :o)

  SvarSlet
 2. Kære Nina. Tusind tak og jeg ønsker også dig en god lørdag med masser af nærvær og afslapning.

  Jeg har det godt i dag, og det er skønt :-))

  Knus

  SvarSlet
 3. Livet går op og ned og det må vi bare acceptere :-)

  SvarSlet
 4. Kære Miri, jeg vænner mig nok aldrig helt til disse bratte skift, men hurra fordi jeg er glad i dag igen. :-)

  SvarSlet
 5. Mmmm jeg gad godt hjemmebagte boller :)
  Hav en dejlig dag :)
  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er du overskudsagtig. Kan du ikke smitte mig lidt med det, hva'? ;-D

  Hav en rigtig dejlig lørdag!

  SvarSlet
 7. Hej Pernille.
  Tak og i lige måde til dig. :-)

  Knus

  SvarSlet
 8. Ha Anita... det er jo kun en raptus jeg må være ramt af. hihi

  Jeg kommer søreme gerne og besøger dig medbringene lidt tjuhej og overskud. ;)

  Mange knus og god lørdag til dig Skønne kvinde

  SvarSlet
 9. Uhm hvor dejligt med boller. Det er også godt at vide de dage, hvor energien er på nulpunktet, at der nok skal komme fine dage igen.
  Varme hilser til dig fra Laura

  SvarSlet
 10. Mums, hvor jeg længes efter hjemmebagte morgenboller, men man kan jo ikke både blæse og have mel i munden. Nå, men får helt sikkert bagt, når der bliver lidt mere plads i fryseren
  Knus

  SvarSlet
 11. Ja nu er det jo blevet søndag og idag er der almindelige morgenmadsprodukter på menuen hihi

  Hvor har du ret i at det hjælper at vide energien nok skal komme igen. :-)

  God søndag og knus

  SvarSlet
 12. Hej Manna. Ja en fryser er en virkelig god ting. Vores er minilille, derfor kan jeg heller ikke bage til lager og regnvejrsdage. Æv

  Rigtig god søndag og knus til dig:-))

  SvarSlet
 13. Her blev der bagt morgenboller i går lørdag, jeg syntes det er dejlig let og kunne godt blive en vane her hos os :-))

  SvarSlet
 14. Halløjsa Bebiane og velkommen her hos mig, jeg er glad for at du kom forbi :-)

  Jeg satser også på at få det indarbejdet til en fredagsrutine at slå dejen op, så det er klar til lørdag morgen. Det smager altså så dejligt

  Rigtig god søndag og jeg kigger straks ind til dig :-))

  SvarSlet