24 september 2009

Life is wonderfull... Hmmm


Lad mig lige slå fast..


Jeg er glad, har det godt i min hjerne, nyder alle mine garner og glæde mig over at jeg har tiden til at "lege" med dem. :-)


Fysisk er det dog knaaaap så fantastisk!


Jeg mærker alderen trykke. Op det noget så eftertrykkeligt i dag. Josefine tog først tilbage til sin skole i går eftermiddags, og den historie kommer på et andet tidspunkt, men det har jo så betydet at vi har sovet i stuen siden fredag.

Det er både godt og skidt. Godt fordi sovesofaen er ny og rigtig god for min ryg. Jeg har ingen smerter i bækken, ben eller ryg når jeg sover der, men skidt fordi jeg savner at sove i mit eget soveværelse. Derinde er der mere ro og der er mulighed for at lukke døren.

I aftes kunne vi så genindtage vores egen seng og jeg nød at sidde i den og læse lidt inden jeg faldt i søvn. Min MP3'er skulle lige genoplades, så det blev til en af de bøger jeg købte i bogklubben i sidste måned. Så langt så godt...


I dag ku jeg unde mig selv at sove længe, inde bag min lukkede dør. John fik alle unger op og ud af røret, så ingen pligter til mig denne morgen. Jeg burde nok været stået op som altid fordi min krop kan slet ikke tåle at ligge så længe i denne gamle møgseng.

Jeg er låst igen! Ude af stand til at bevæge mig, kan kun kigge lige ud og med ret ryg.

Vågnede op ved titiden og kunne ikke komme op at sidde. Prøvede forsigtigt at vende mig som da jeg var gravid i sin tid, rulle om på siden og laaangsomt sætte mig op. Det gik fint og jeg var ude af sengen i en enkelt bevægelse. Dyrene er det første jeg tænker på når jeg sådan er sent på den, de er vant til at få deres grønne mad allerede tidligt på dagen, og jeg ved at ingen andre end jeg tænker så langt, så derfor er jeg som det første ude i køkkenet efter salat og frugt til dem.

KNÆK! ..... sagde det og så ku jeg så stå der i en skæv vinkel med frugten i hånden, og ude af stand til at rette mig op. På alle fire har jeg så været rundt med maden til mine elskede pelsede, de hopper glade rundt og jeg er langsomt kravlet tilbage køkkenet igen. Jeg vil have min kaffe vil jeg.


Resultatet er at jeg nu sidder hvor jeg sidder, og der kan jeg blive siddende på ubestemt tid.
Jeg kan simpelthen ikke bevæge mig. Ryggen er låst og det gør så skrigende ondt, at man bliver husket på det faktum, at duer ryggen ikke, duer INTET.


Vi er altså nødt til at finde en måde at få en ny seng på. Den er så blød, og skæv og bulet og buet i madrassen, at jeg generelt altid har ondt når jeg har ligget i den. Det plejer så at gå over igen, når jeg havner i sovesofaen i stuen i weekenden. Så efter dage med kvalme og utilpashed, er min elendighed nu drejet over i regulære smerter og immobilitet.


Var der nogen der sagde noget om motion??
Ja ja jeg ved det godt, og det er en af mine uendelige planer over ændringer i min hverdag, jeg er bare ikke nået dertil endnu. Det er muligt at rækkefølgen af planer og projekter skal revideres..


Godt at jeg har alt inden for rækkevidde, hyggefis som jeg er. Jeg kan klare mig indtil jeg kan blive reddet af en eller anden.Happy Happy, livet er godt og jeg er glad, men hold da op hvor gør det helvedes nas det liv ;))


Udate..

HJÆLP!

Jeg skal tisse og jeg kan ikke komme derud!

Jeg har et problem...

24 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå dig. For det er vigtig med en ordentlig madrasse og hovedpude, at ligge på under sin søvn. For under søvnen oplader man alle sine batterier, så man er klar til en ny dag når den gruer ved vækkeurets biiiiiiip biiiiip klokken lort om morgenen. Så er den gruelig gal, hvis man hele natten har brugt tiden på, at få sig selv og sin krop til, at ligge ordentlig.

  SvarSlet
 2. Tak Kenni. Det er helt utroligt som det betyder noget at ligge ordentligt. Som tiden går mærker jeg det mere og mere, så der er vidt ingen vej uden om en investering i en ordentlig seng.

  Håber at alt er godt hos dig og at du nyder din rolle som daddy :-))

  De tager forhåbentlig ikke helt livet af dig?

  Knus og hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 3. Hi-Hi... Ja, vi er sgu nogle slemme gamle koner :o)
  God bedring også til dig.

  SvarSlet
 4. Ork! Der har jeg også været! Det er rent ad helvede til. Men må jeg gi' dig et par fif?

  1. Kravl hen til en dørkarm, hag dig fast i den øverste del og slip så gulvet med benene. Hæng der et par sekunder. Det strækker godt ud.

  2.Kravl ned på gulvet og lav "Krokodillen". Du ligger på maven, sætter albuerne i gulvet og lægger dit hovede i dine hænder. Man kan så flytte albuerne lidt frem og tilbage, så man kan mærke strækket i ryggen.

  3. Lav katten. Du ligger stadig og roder rundt på gulvet. Løft dig op på knæ og sæt armene i gulvet og skyd så skiftevis ryg (din ryg er buet)og mave (din mave er buet.)

  God fornøjelse!

  SvarSlet
 5. Uha, jeg tror, du straks skal prøve Suslings råd :-) Var det ikke noget med en personlig træner i et fitnesscenter, så du kan lære nogle øvelser og få motion ind i hverdagen? Det ved jeg, at min svigerinde netop er begyndt på.
  Varme klem og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 6. Hej Susling. Tusind tak for rådene.
  Jeg vil straks kravle ned på gulvet og prøve. :)

  Det kan da kun blive bedre af det ik..

  Knuuus

  SvarSlet
 7. Hej Madame.

  Uhh jeg ville give meget for en personlig træner, MEN det er altså en kostbar affære. En ting er dog sikker og det er at jeg SKAL til at være i bedre form.

  Tak og rigtig god dag til dig:-))

  SvarSlet
 8. Jeg har givet Preben et lille hæfte med øvelser til at lave i sengen og det har hjulpet hans ryg. det er ikke altid så meget der skal til. Min kollega får tit sådan et knæk og så tager hun ind til "Kinamanden", der sætter det på plads så hun kan gå derfra og så laver hun øvelserne, det er hendes bedste kur siger hun.

  SvarSlet
 9. Håber du har forsøgt dig med Suslings råd - måske hænger du stadig i dørkarmen :-).
  Lyder rigtig rigtig træls....

  GOD bedring med dig.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 10. Holder du dig endnu??? God bedring:)

  SvarSlet
 11. Åh Henriette, jeg sidder her med sympatismerter og håber du har fået gjort noget ved det, eller fået noget hjælp.
  Smerter i ryggen er bare virkelig dårlig karma :)

  Knus og God Bedring :D

  SvarSlet
 12. Åhh - stakkels dig,- det må være rædselsfuldt.
  Håber du kan lave nogle af de øvelser!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Håber du har fået det bedre.
  Knus.

  SvarSlet
 14. Hej Pernille. Det er fjerde gang på et år, så vidt jeg lige kan regne mig frem til, og det syntes jeg er liiige i overkanten, så jeg skal virkelig passe på den forb.. ryg.

  I dag er det dog ikke så slemt mere. Heldigvis :)

  Knus

  SvarSlet
 15. :) Min dørkarm opdagede jeg er for smal til at jeg kan hænge i den, men jeg har prøvet de andre øvelser.

  Tak og kh Henriette :)

  SvarSlet
 16. Tak Sifka og da du skrev havde jeg som en gammel kone været på det lille hus. Det må have været et syn for guder Hihi

  SvarSlet
 17. Hej Pernille.

  Ja dårlig karma er vist det rette ord. ;)

  Jeg har det bedre i dag og tak for din kommentar.
  Knus :)

  SvarSlet
 18. Tak Vibeke. De hjalp faktisk lidt, og jeg har det bedre i dag. ;)

  Tusind tak og kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 19. Jo tak Margith i dag er ikke så værst endda. :-)

  SvarSlet
 20. Ha ha Henriette!! Selv i smerte, skriver du herligt.

  Sådan en ryg har jeg også. Fra det ene øjeblik til det andet, kan det gå fra mobil til låst.
  Og ja der mangler motion! Styrkelse af ryggen musklet osv osv.

  Jeg skal også have en ny madras, for det er også den der sætter skub i den indre ryglås, tit i mit tilfælde, kombineret med psykiske problemknuder.

  Du virker til at være oven på igen (og fået tisset...). Så nu må du have en rigtig god weekend, ihvertilfælde en rigtig god fredag.

  KH Kari

  SvarSlet
 21. Kære Kari. jojo det er meget bedre idag, og det er jeg glad for, for andre gange er det noget der kan tage op til flere uger at få væk igen.

  Pyhh

  Og ja humor må der sgu til.. :-)

  Jeg ønsker også dig en rigtig god weekend og hygge med din familie

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet