30 september 2009

Strikkeklubbens 2. møde og en rekord for mig udløser en konkurrence


Det andet møde i strikkeklubben bliver d. 8 okt kl halv syv.


Jeg vil bede alle der gerne vil deltage om at maile til mig, så jeg kan få et overblik over hvor mange vi bliver. Jeg vil også mægtigt gerne høre fra dem der gerne vil lægge kvm til, så jeg kan sende besked til alle om hvor det bliver.

Jeg håber at det bliver ligeså hyggeligt som sidst og ser frem til en aften med strik og snak og inspiration :)

Min mailadresse står under billedet i højre side af bloggen. Øhh sikke noget sludder! VENSTRE side af bloggen.. Altså
I går så jeg pludselig at jeg har nået en personlig rekord i faste læsere, og det er jeg faktisk meget benovet over. Faktisk så benovet, at jeg har besluttet at lege med i den bølge af giveaways, der ruller her i blogland for tiden. Da jeg for ikke længe siden begyndte at blogge, var det fordi jeg ville give mig selv og mit hoved en mulighed for udluftning. Jeg ville fortælle om at savne et barn, om at leve med underlige diagnoser og mange børn i trange rum. Med tiden udvikler sådan en blog sig så, og min har efterhånden fundet et rytme og en stil, der passer mig.

I går stod der så altså fra det ene sekund til det andet 40 faste læsere, og jeg kan konstatere at jeg ikke har ramt helt ved siden af når jeg går til tasterne. For at få lidt spænding i tilværelsen, og måske lidt flere af de ukendte ud af busken, så vil jeg når jeg runder de 50 ( et pænt rundt tal ik..) trække lod blandt alle der står hos mig, om en lille gave. Kæresten bliver den der får æren af at finde den heldige vinder. Hvor længe det tager og hvornår det bliver kan kun tiden vise. ;)Hvad gaven skal indeholde vides ikke endnu, måske det ender med at blive en julgavegiveaway.. Vi får se
I dag skal er en langsom dag og i aften står den på FOF og strik. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at forløbe eftersom sidst jo var noget kaotisk. Der er udsendt en mail fra FOF om lokaliteterne, og så satser jeg da på at der i det mindste er mulighed for at tisse hvis det skulle være aktuelt! Jeg tager min sok med, for den nåede jeg ikke videre med i går, og jeg KAN altså ikke for min død finde ud af hvordan der skal komme en hæl på. Tiden er ved at være inde til at tage sådan nogle på fusserne, her er begyndt at blive lidt fodkoldt. Indtil nu har jeg ellers ikke haft strømper på, men der er nok ikke nogen vej uden om. Det ER blevet rigtigt efterår nu og i går var da også min første dag udenfor iført andet en bare tæ'r og små sko.

17 kommentarer:

 1. En konkurrence - jaaah :-). Tillykke med din 'runding'.
  Håber du får en god aften med strikkeriet - der er da plads til forbedringer fra FOF's side :-)
  Du skal nok få styr på den hæl - der lyder mere kompliceret, end det er. Jeg var også ret mystificeret over det med hæl, første gang jeg strikkede strømper - 'hæl, HVOR'???. Men jeg fik det til...og det gør du også. Især når der er hjælp - mange gange hjælper det, at SE, hvordan det gøres. Så kan man slå sig for panden bagefter :-)))
  God dag til dig, søde.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Åh, den konkurrence må jeg da holde et godt øje med, måske jeg skulle tilmelde mig som læser 9 gange mere (fnis...). Nå, det kan man nok ikke engen.

  Jeg forstår godt, at du har så mange læsere, din blog er så menneskelig og meget vedkommende. Jeg nyder i alle tilfælde at besøge dig her.

  Kan du have en rigtig dejlig dag.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 3. Hvordan skal vi få flere til at være faste læsere !!! ????
  :-)
  Uden mulighed for at tisse- dét ville jeg kke kunne klare !

  SvarSlet
 4. Jeg holder meget af din blog og jeg er een af de nye, men læser gladelig alt hvad du skribler. Det er mig meget vedkommende og genkendeligt på nogle fronter. Så tak fordi du er så ærlig og tillykke med de mange "medlemmer". Jeg skal krydse mine fingre for at julenissen vælger mig : ) Man kunne jo håbe på det er et af dine hjemmelavede kreationer. Knus

  SvarSlet
 5. Det er da ganske fortjent med så mange faste læsere. Jeg følger da også med, men tror ikke, at jeg er registreret (endnu). Har dig bare i min google reader... Nu må jeg lige trykke på den rigtige knap, så jeg kan komme med i den lodtrækning :o)

  KH FP

  SvarSlet
 6. Kære Gittemay. Jo tak da, det er da herligt at så mange kan lide mine skriblerier. Med sokken har du "garn"teret ret ;)

  Sådan gik det ihvertfald med bedstemorfirkanten, så jeg går glad til den i aften.

  Knuuus henriette

  SvarSlet
 7. Hihi Jeanette Mariae. Jeg tror nu heller ikke den går med mere end een tilmeldelse, men du er med i lodtrækningen til sin tid alligevel jo.

  Tusind tak for dine ord, de gør mig altså så glad.

  Knus og rigtig god eftermiddag på engen. :))

  SvarSlet
 8. Jamen det kommer jo sån flydene i ryk syntes jeg :)

  Uden tissepause duer kvinderne ikke Hihi

  Knus

  SvarSlet
 9. Ihh tak Rikke. Det er en glæde for mig at du kan relatere og gøre brug af min blog. Så er det hele jo ikke spildt ;) Jeg bliver så glad når jeg ved at jeg kan gøre en lille bitte forskel.

  Ja måske det bliver noget jeg har lavet, det ved ingen endnu He he

  Knus og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 10. Tusind tak Frau Putz. ja se det vidste jeg jo ikke.. hihi så det er herligt at du har trykket på knappen og så er du jo også med i gaveræset;)

  Det er lidt sjovt syntes jeg.

  Rigtig dejlig dag og kh
  Henriette:))

  SvarSlet
 11. Søde Henriette, din blog er en fornøjelse at gæste. (jeg har været fast læser længe) :o)

  SvarSlet
 12. Hej puttenings. Ja det ved jeg og tusind tak for det :) Du er selvfølgelig også med i puljen.

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 13. Først havde man 1, 2 og så 5 faste læsere og det var stort, så kom der 10 og 15 og hold da op...

  Tillykke med de 40 du har nu.
  God aften og knus
  Kari

  SvarSlet
 14. Nej da!! Tillykke med de 42 faste læsere :^)

  SvarSlet
 15. Uh ja, det er sokkevejr - Der er ikke noget værre end at fryse om tæerne, syns jeg ;) - Tillykke med "rundingen" - du har en skøn blog, så klart du har mange faste læsere :)

  SvarSlet
 16. Hihi Jo tak Kari. Jeg er meget stolt og også lidt ydmyg over at man kan lide mine skriv :)

  Dejlig torsdag til dig og knus;))

  SvarSlet
 17. Kære Margrethe, tusind tak fro roserne :-)

  Mon første sok, er nu en lille bid tættere på målet og hurra for den.

  Rigtig god torsdag og herligt at du er tilbage;)

  SvarSlet