06 oktober 2009

Tirsdagen blev bedre....

.... da posten ringede på døren. :))))


I forbindelse med Lund & Lund's ophørsudsalg var jeg heldig at få lov til at købe en helt speciel del af deres interieur. En ting som jeg har været på udkig efter et stykke tid faktisk. Min mor har en, og jeg har i årevis været grøn af misundelse fordi den er så smuk at kigge på. Fyldt med farver og en daglig kilde til inspiration er den. Jeg har inden lukningen også nået at erhverve lidt garn, og jeg syntes faktisk at det er synd at butikken måtte smide håndklædet i ringen. Faktum er bare, at en fysisk butik har alt for megen konkurrence fra alle de netbutikker der findes. Netbutikker som ofte slet ikke skal bokse med at betale leje af lokale og hvad der så også følger med i den forbindelse. Jeg selv handler jo meget på nettet, så jeg er selv med til at gøre det sværere for butikkerne det erkender jeg blankt.


Nu har jeg så modtaget min vare og hurra den er flot. Jeg glæder mig til at få den op på væggen, men det bliver ikke lige foreløbig, for jeg har slet ikke plads til den før vi får et værelse fri igen.


Pyt siger jeg, den kan nemt ligge og vente på at der kommer en plet fri til den.


Og hvad er det så jeg har købt???

Jo se her:


Et ophæng fra Håndarbejdes Fremme som ikke længere er i produktion. Det er til deres blomstergarn og jeg bruger garnet til at brodere med.

Ophænget er incl garn på knagerne. Nu er det så også fyldt op med det jeg selv har på lager, og en dag når det i en fjern fremtid ikke længere kan fyldes ud, ja så kan det da bruges til så meget andet. Jeg skal nok finde på alternativer.


Jeg føler mig heldig gør jeg...

6 kommentarer:

 1. Ja det syntes jeg jo også :)

  SvarSlet
 2. ...for jeg har slet ikke plads til den før vi får et værelse fri igen...

  Kan du vente så længe på at få det op?
  Mon ikke det var bedre med ny bolig med plads til båe børn, det nyindkøbte og så den lille hvide uldtot du så gerne vil have? :0)

  Super fund du har skoret dig der.
  Rigtig god onsdag, kære Henriette!

  SvarSlet
 3. Hold da op, sikken du kan, Henriette. Har da aldrig set noget lign. Det kribler jo i fingrene bare af at kigge. Pyt med at du ikke kan få det op lige nu, du HAR det, og det er det vigtigste. Godt at din dag blev bedre end den startede.
  Mange hilsener fra Laura

  SvarSlet
 4. Jeg har da aldrig set noget lignende. Hvor er det et fantastisk køb. Stort til lykke herfra.
  Kan du nænne at bruge det???

  Kh. fra engen ;-)

  SvarSlet