20 oktober 2009

Toyota og så må der gerne grines

For mor har endnu engang lagt planer, og endnu engang er de blevet omstødt af vorherres magtfulde skæbneleg.


Jeg syntes måske nok, at han strammer den og derfor har han og jeg nok engang et regnskab at gøre op senere... når jeg står der foran himlens port og banker på.


Indtil da, må jeg bare grine. Det nytter sgutte at hyle i hvertfald, for visse ting kan man bare ikke hamle op med.


Som feks en død bil!


Ja netop... Mor her pakkede sine ting, parkerede ved Nørkleriet for at indkøbe garn til næste projekt af større kaliber end et sjal og den slags, gik i Netto for at hente lidt småting såsom sødmælk til kaffen, og med bilen fyldt, vinduet rullet ned fordi der er fyrre grader inden i min ny røde sweater, kaffe i koppen, lyder der en sindssyg hakkende lyd da nøglen drejes.

En gang mere får mig til omgående at droppe forsøget, for det er ikke en lyd jeg lige har hørt før. Ringer til kæresten, som selvfølgelig lige i dag befinder sig i Roskilde, sidder lidt og gnasker på en småkage.. Hmm

Tænke tænke, hvad gør en klog???


Jo da, ud af bilen, på med de bedende øjne og tju hej får jeg prejet et par knøser der alligevel står og taler i mobiler foran en flyttebil. Om de ku hjælpe??

Et to ti sekunder senere er den ene i fuld sving med at hente ekstrabatteridimsedutoplader frem, ledninger og jeg ved ikke hvad, men selv efter den manøvre og masser ad god vilje, hoster bilen bare videre. Lyden får også den unge herre til at trække sig, han vil ikke gøre ondt værre, så nu har jeg så tømt bilen ( næsten for der var altså meget), slæbt det hele hjem igen og her bliver jeg sgu.

Jeg tror det er vorherres måde at fortælle mutter her, at hun må prøve at tænke rationelt, i stedet for emotionelt. Ring til psykologen, få en tid til en snak om det der med, at sejle derud af i de triste tankers båd, få styr på den dybe kærlighed jeg har til kæresten, så den ikke forsvinder i alle de negative tanker jeg får støbt. Det er jo trods alt noget jeg har temmelig mange erfaringer med.. det der med at tankerne tager overhånd.


I dag bliver jeg i hvertfald hjemme. Og så kan jeg, når bilen er fikset prøve een gang mere med en lille ferie.Jeg elsker min bil, det gør jeg altså :)

10 kommentarer:

 1. Jeg griner faktisk ikke. Jeg synes faktisk det er lidt ærgeligt. Tror lidt afstand ville have givet dig ro til at tænke og mærke.
  Men nu er du der :-) Og det er sådan det er.

  SvarSlet
 2. Ja, sådan er det og det har en eller anden Skæbne måske bestemt. Godt du kan se det (osse) fra den humoristiske side!

  SvarSlet
 3. Jamen nogle gange hjælper det gevaldigt at kunne se humoristisk på tingene. Det du skriver her - det synes jeg er en rigtig god ide. Håber du snart kan få en tid hos psykologen. Mange knus

  "Ring til psykologen, få en tid til en snak om det der med, at sejle derud af i de triste tankers båd, få styr på den dybe kærlighed jeg har til kæresten, så den ikke forsvinder i alle de negative tanker jeg får støbt."

  SvarSlet
 4. Altså!!! ;) - Nå der er jo ikke rigtig noget at gøre ved det nu, og godt du har humoren i behold. Men jeg tror også stadig at du skal holde fast i, at få nogle dage i fred :)

  SvarSlet
 5. Ja, en psykolog ville nok være godt, rigtig god idé og få hjælp til at vende bøtten. Skæbens ironi er sku bare for meget. men måske er det fordi du skal face the facts og lære at du skal kunne handle i de omgivelser du har og du skal kunne være god ved dig selv og lære at give en masse af dit ansvar fra dig og være skrøbelig når det påkræves. Måske skal det bare være et valg der skal træffes og så kan du for så vidt jo godt slappe af derhjemme, hvis det er hvad I i familien og du med dig selv har behov for, sådan så Henriette kan være glad og uden stress på overdrævets kant. Du er jo god til at sysle og på den måde afstresse. Du skal måske bare systematisere din dag, gå en lang tur hver dag og få klaret hovedet, finde et yogahold, noget af det du ved giver pote for din psyke. For det gør lys, motion og krativitet og ikke mindst yoga, som virkelig er super godt. Jeg vil selv rigtig gerne gå til noget en fast dag om ugen, det kunen virkelig også hjælpe mig og ved at når jeg har cyklet til og fra arbejde (1 time hver gang), så stiger mit humør og min selvagtelse : )
  Knus og tanker

  SvarSlet
 6. Tjaaa...jeg synes jo også, det er lidt ærgerligt, for jeg tror godtnok noget luft kunne være godt. Men det skulle så ikke være sådan - og jeg tror faktisk også på, at der er en dybere mening med dét. For det er lige vel pudsigt.
  Psykolog ville nok være godt - men pas nu på, at du ikke tager det hele på dig - der er jo trods alt en grund til de negative tanker.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 7. Du ved jo, hvad jeg mener. Og humor er kanon. I virkeligheden kan alt jo holdes ud i strakt arm og så griner vi lidt på den sorte måde i skægget. ;)

  SvarSlet
 8. Ja der er vist en højere magt, der har "talt".
  Rigtig øv, men måske ikke så dårligt alligevel, når du får lavet en aftale med psykologen.
  Håber du finder en brugbar løsning, så det kommet til at lykkes.

  Knus og god aften
  Kari

  SvarSlet
 9. Ok lige meget hvad elsker jeg din måde at tackle din dejlige bil på, eller måden du får skrevet en dagens oplevelse på. Humor skal der til. jeg har dyb respekt for din bevidsthed om psykologens hjælpe muligheder - du er vild god til at sætte ord på det der er vigtig.

  SvarSlet
 10. Også her takker jeg jer alle for de hilsener I har lagt. Jeg prøver hele tiden at holde mig selv lidt ud i strakt arm, og nogle gange lykkedes det. Humoren er vigtig, og det meste af tiden kan jeg godt hente den frem. MEN jeg har bestemt ikke opgivet at holde lidt fri, det må bare lige vente til jeg er kørene igen.

  Psykologen er på banen igen og også hende er jeg heldig at have. Hun hjælper med at rense ud.

  Rigtig god dag til jer alle og mange knus
  Henriette

  SvarSlet