27 november 2009

De onde strikkefirmaer OG lidt om 7'eren..
FØRST må jeg i dag benytte lejligheden til at klage min nød...


Der er en udbredt tendens i disse dage, til at jeg modtager nyhedsbreve fra div strikkerelaterede netnutikker. Jeg syntes det er ondt og grusomt at fremsende den slags lige netop nu. Ved de ikke at vi har masser af gavehungrende teenagere her i huset?? Er de slet ikke klar over hvad det betyder for vores budget?? SOM OM jeg har mulighed for at indkøbe noget til mit slunkne lager af garnrester...

Jeg har sunget som en gal herhjemme om priser så lave at det er en forbrydelse IKKE at benytte sig af muligheden for at proviantere lidt, men kæresten er helt og aldeles tonedøv. Ikke om han har fløjtet med på melodien. Jeg er ikke tilfreds det er jeg altså ikke.

Nu kan det jo være at der i blogland sidder fruer og frøkener med mere musikalske herrer i deres liv, så for deres skyld vil jeg da mægtigt gerne henvise til de sider hvor man kan handle garn i alle farver.

Kig for eksempel ind her. Holst har udgående farver til en flad 10'er! Det er næsten ikke til at bære.. Hun har også fået en mindre samling at maskemarkører og de er ikke uinteressante.


Så er der denne side. De har en adventstilbudsting kørende og hver søndag i advent er der et specialtilbud. Denne gang er det på babyalpaca i skønne farver.. SUK


OG her er der Kauni til en udemærket pris. Kig også i deres rodekasse. Den er fyldt med rester der er værd at gå efter.


Og her til sidst inden jeg bryder ud i hysterisk og forurettet gråd over livets uretfærdigheder, så skal jeg da lige fortælle at min baktus er næsten færdig. Den er ved at få sig en blondekant, men jeg har da rent glemt at tage et billede af det, så den kommer på senere. Jeg er også så småt i gang med at strikke et sjal der skal erstatte det grå jeg solgte så uventet. Farven er dog ikke grå, men mandarinfarvet/ orange. En farve jeg er vild med, men som jeg ikke aner hvad jeg skal gøre med for jeg har faktisk ikke noget der passer til den. Derfor skal det nu laves og så kan det komme op og hænge til udstilling hos negledamen, eller også vil en sagesløs modtage det i julegave.. Hehe

Det bliver strikket i Kauni og Holst. En god kombination.
OG så til noget helt helt andet.

I aftes fik jeg installeret 7'eren på min computer. Derfor vil dagen i dag nok gå med at finde rundt i hvordan denne nye windows fungerer. Kæresten er begejstret så jeg er da fuld af optimisme, men den er godtnok anderledes en den uduelige Vista. Og heldigvis for det.Det er fredag og jeg skal have flyttet vores halve soveværelse ind i stuen igen. Josefine kommer hjem for weekenden, og jeg er spændt på hvordan hendes uge er gået. Hun havde det ikke så godt i søndags, men intet nyt er jo godt nyt, så jeg håber det er ovre igen med hendes mørke humør.

Så skal jeg have skiftet dæk i morgen, og derefter er det vist på tide at jeg kommer ud af røret og får indkøbt lidt grønt til årets adventdekoration. Den bliver enkel og anderledes i år. Ikke hverken rund eller firkantet, men vi får se hvad jeg finder på... Det hele ligger klar og jeg kan bare gå i gang når jeg syntes det er tid for det.

Er der forresten nogen der har bemærket at jeg er i mit S igen??? ;))) Med en beslutsom bevægelse flåede jeg bogstavet af og fik pustet og renset forsigtigt under den genstridige knap. Det var noget der fik respekt frem af maskinen og den virker som den skal uden yderligere brok. Sådan!Fredagen venter og jeg henter kaffe til at hilse den velkommen på.

13 kommentarer:

 1. Ja, mænd forstår slet ikke, at garn og stof er et basalt behov for kvinder, nederst i behovspyramiden ;o)

  Det lyder som om at du er ved at få pusten igen!

  Jeg ønsker dig en dejlig dag.

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette. :) ja jeg har det bedre idag heldigvis. I meget lige måde og mange knus fra mig.

  PS: jeg skal hilse fra søen. ;)

  SvarSlet
 3. Tak for alle de lækre links :)
  - hos mig er det i øvrigt l'et der svigter i tide og utide, måske skulle jeg tage dine metoder i brug :)

  SvarSlet
 4. Ups - beklager jeg "kom til" at sende dig en mail om det garnudsalg forleden :P Hvor er det en skøn farve du strikker i pt.
  Min mand er også helt vild med windows 7 og har haft det i en prøve-version i nogle måneder men nu vil han have købt det. Håber du får en god week-end. Knus

  SvarSlet
 5. Ha ha - grinerde da jeg læste din overskrift :-)

  SvarSlet
 6. Godt at høre at humøret er bedre i dag og heldet måske også er vendt. Du er jo garnoholiker...pas lige på der : )

  SvarSlet
 7. Tak fordi du linker, så kan man da få lov til at solidarisere sig. Og jeg vil også ha' en 7'er;) God aften, og forresten, det orange er enormt smukt, og lyser dejligt op, især i denne grå verden, vi befinder os i for øjeblikket:)

  SvarSlet
 8. Hej Clemme. Ja det syntes jeg du skulle :)

  Selvtak jeg vil ikke være alene om at falde i svime. Hihi

  SvarSlet
 9. Tak Anette og alt forladt ;))

  Glæd dig til at du selv får den, for den er godtnok hurtig!

  Rigtig god weekend til dig også
  Knus

  SvarSlet
 10. Det er helt ok Miri ;) Det er nu også lidt komisk ik..

  SvarSlet
 11. Ja mor.. ;)

  Ej, og jo Rikke, det var lidt bedre her til morgen. Nu er der igen vendt om på den situation, og jeg har lidt nerverne uden på tøjet. Det er en belastning er hvad det er.

  Rigtig god Weekend søde
  Mange knus
  Henriette :)

  SvarSlet
 12. Hej Sifka. Ja det har du da egentlig ret i. Den er jo som solen selv :)

  7'eren er forbavsende hurtig og den virker bare super

  Rigtig god weekend
  knus

  SvarSlet
 13. Ja de lokker de netbutikker, men omvendt vil vi heller ikke gå glip af noget...vel?

  SvarSlet