26 november 2009

Torsdag med øv på

Jeg har været sygepasser i nat.


Kl halv to vågnede jeg ved at Rasmus kom med underlige lyde og jeg sprang ud af sengen i eet hug. Der lå han og var så dårlig, med kvalme og smerter som han ikke rigtigt kunne forklare hvor eller hvordan noget om. Feber havde han ikke, og det blev heller ikke til mere end lidt spytteri i kummen, men det er underligt er hvad det er..

Han er hjemme i dag og lige nu syntes jeg ikke han ser ud til at fejle andet end at være dødtræt. Ligesom moderen...


I går fulgte jeg Kari's råd om at stille og roligt at kigge kasserne med jul igennem. De blev hentet op fra kælderen allerede i weekenden, fordi vores lyskæder er verschvunden. Pist væk og borte er de, og heller ikke i kasserne lå de. Det ville også ligne mig dårligt at pakke dem så godt væk, dem tager jeg nemlig altid frem som det første når vi rammer november, så en strategisk plads et sted her i lejligheden ville være det mest sansynlige. Men hvor pokker lagde jeg dem så da de blev pillet ned i februar?? Det jo lige det

Nu ligger de ting jeg syntes der er plads til her, klar til at blive sat frem og Rasmus har allerede været der og sikret sig at de vante ting er imellem. Noget er der, men meget mangler og det skyldes at jeg har barberet mængden ned til to flyttekasser. Ved skilsmissen havde vi seks!! Rasmus' eget julepynt er desværre et mysterium, for jeg efterlod det til ham, men han har ikke set det siden og ved ikke hvor far har gjort af det. Der blev ikke pyntet op i fars hjem, og nu hvor han er her, har han så heller ikke fået det med. Det er lidt ærgeligt for der var masser af ting med minder i for ham.


Nå, men jeg er iøvrigt ved at få et hysterisk anfald for s'et sidder fast i min computer og jeg må hamre som en besat hver gang et ord indeholder dette MEGET ofte benyttede bogstav. Derfor har jeg nu bezluttet at indtil jeg kan få knappen til at fungere igen, zå bruger jeg z i ztedet for. Beklager hviz det giver problemer med at forztå ;))) Morzomt zer det ihvertfald ud hihi


Vorez ztore knægt er allerede tilbage igen, og det tog kun to min inden der var kurrer på tråden mellem kærezten og mig! Han har kun været væk een uge af de to han proklamerede, og hvad der nu zker er ikke til at forudze, men jeg har knuden tilbage i maven igen. Jeg orker ikke gå i detaljer, der er allerede zkrevet zå en mazze og at det bare fortzætter er næzten for meget, men lad mig nøjez med at konkludere at de ting der er blevet zagt om mig, hanz holdning til min tilztedeværelze åbenbart allerede er glemt. At forvente en undzkyldning eller at konzekvenzer zkal være længerevarene, er det kun mig der mener, har jeg erfaret. Derfor tuller han nu rundt igen og hygger med far og zkider på mig!

For lige at føje endnu en ting til torzdagenz lizte over æv og øv, zå er min bil punkteret. Hvorfor og hvordan er mig en gåde, da den intet fejlede dengang jeg parkede efter køreturen i tirzdagz. Nu ztår den her og der bliver den. Jeg kan ikke overzkue at zkifte dækket zelv.

Godt jeg ikke har planer der kræver en bil, men Jozefine kommer til at tage toget hjem i morgen..

20 kommentarer:

 1. Det må vist ske et eller andet for at vende den Torsdag !

  SvarSlet
 2. Husk at mærke efter dig selv :)

  SvarSlet
 3. Puha, en underlig dag. Og alle de ting der sker omkring jer. Håber ikke det er en person der gør de ting der, for så er det sku da lidt scary. Jeg krydser mine fingre for dig og håber at du snart får lidt medgang. Knuser

  SvarSlet
 4. Kære Pernille, det gør jeg og i aftez føltez det ihvertfald meget forkert det hele..

  Mange knuz
  Henriette

  SvarSlet
 5. Kære Rikke. Ja det er zgu en underlig dag. Jeg ved ikke lige med dækket, men mener ikke at zådan noget bare zker. Der zkal noget til at gå et dæk til at punktere, og jeg må lige ha kigget nærmere på det.

  Mange tak for de krydzede fingre og mange mange knuz
  Henriette ;)

  SvarSlet
 6. Zgide uhyggeligt, måzke har du fået dig en julenizze? Hoz oz forzvinder ting ogzå på myztisk viz og touchlampen ztår og blinker bezkeder i morzezprog. Jeg tænker bare, at hviz, der zkal zpøgez, zå må hvem det nu end er altzå indordne zig. Vi har huzregler, nemlig!

  God bedring med Razmuz. (Er jeg bare lidt vild med alle de zzzzz?! :-))

  SvarSlet
 7. Søde Henriette, lige som man tror man har en pause fra alt det, der er svært, vælter det igen. Jeg håber, at du finder et lyspunkt i dag :o)

  God bedring med sønnike og sov godt i nat....zzz

  SvarSlet
 8. Øv hvor en torzdag :( Det lyder da meget mærkeligt med det dæk. Det zynes jeg ogzå du skal få tjekket. God bedring med Razmuz - håber i kan få zovet lidt. Knuz (ja jeg vil altzå ogzå lave Z ;-)

  SvarSlet
 9. Rigtig god bedring med Rasmus. Hvor er det synd for ham...

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 10. Stakkels stakkels dig!
  Det må da snart se en ende. Det kan da ikke blive ved!

  Jeg er glad for at læse, at I, Rasmus og du, har hygget jer lidt med at se kasser af jul igennem. Lidt men godt :0)

  Så et stort Rigtig god bedring til Rasmus. Det er rigtig øv, at have det som har har det.

  Håber du kan slappe lidt af i aften, uden for meget bøvl med ham-du-ved-nok.

  Aftenknus
  Kari

  SvarSlet
 11. Prøver lige en tredie gang, har åbentbart svært ved at få lov til at kommentere hos dig i dag!
  Her til aften fik jeg fat i yngstesønnen, skulle hilse og foreslå dig, at slukke for comp. vende bunden i vejret på tastaturet, ryste og puste i det. Støvsug evt. med lavt blus. Som regel er det støv eller en krumme, der sætter sig og forårsager problemet. Tastaturet kan også skilles ad, mere bøvlet.
  I øvrigt ser det ret sejt og teenageagtigt ud med alle de z'er ( lille fnis).
  God bedring til Rasmus, håber ikke at han har fået fat i den virus, der har kørt i København og omegn. I følge Stines facebook er der mega mange unge, der har været syge og syge og syge..
  Håber at du kan få nogle dejlige timer uden for meget Theis på programmet, hvorfor er den unge herre ikke flyttet, han synes jo åbentbart ikke at det er et optimalt sted at befinde sig. Kan du evt. få nogle gode permanente boligideer hos de prof. mennesker du taler med.
  Knuz og zmadder mange tanker fra Laura. Ælzker din blog, gør jeg!

  SvarSlet
 12. Åhh :))) Susling du er altså for morzzomm;)

  Rigtig god fredag og kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 13. Hej Mette. Jeg fik sovet lidt bedre i nat og jeg sender masser af kærlige hilsener og knus

  Henriette :))

  SvarSlet
 14. Hi Hi Anette også du har da vist masser af humor ;)) Tak for din hilsen.

  Mange kærlige hilsener og knus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 15. Hej Jeanette Mariae. Ja det var ikke rart, men det underlige er at han allerede har det godt igen! Hmm

  Jeg ønsker dig en super dag på engen
  Knus Henriette :))))

  SvarSlet
 16. Kære Kari, jeg har lige brugt en dags tid på at samle mig sammen igen, og tror at fredagen bliver mere afslappet. Rasmus er glad og det er det vigtigste, han er til klippe klistre dag på skolen idag og glæder sig til hyggen. :)

  Kan du have en god dag og hvordan går det med helbreddet??

  Mange mange knus og hilsener
  Henriette ;))

  SvarSlet
 17. Hej Laura. Tusind tak fordi du skriver sådan, jeg bliver meget rørt over at du er glad for at komme her :)

  Theis er bare et kapitel for sig! Møgsløv og kun i stand til at lave splid, ikke handle på at komme væk. Det er frustrerende er hvad det er..

  Tasterne virker igen, jeg gjorde nemlig det du skriver om her. Rensede den

  Mange fredagsknus og hilsener
  Henriette :)))

  SvarSlet
 18. God bedring til Rasmus.

  Jeg er engang kommet ud fra arbejde til et fladt dæk også og det var der altså ikke noget mærkeligt i. Det gode ved det, var at jeg lærte at skifte hjul og bruge donkraften. Så intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet. :)

  Ha’ en god weekend. :)

  SvarSlet
 19. Hej Catarina. Nej jeg er enig, for jeg har faktisk tænkt mig at kigge med, så jeg selv en anden gang kan skifte dækket. Gider ikke være afhængig af hjælp ;))

  Tak fra Rasmus og i lige måde.
  :))

  SvarSlet