25 december 2009

Det får jeg jo ikke lavet noget af...
I dag er mange mange timer gået med at surfe om strik og garn. Det er helt utroligt som man kan blive suget ind i strikkeuniverset, så mange smukke ting der kan friste og så meget tid der pludselig er forsvundet ud i den blå luft.

Ravelry er en farlig farlig side at være inde på, inden man får set sig om, er man viklet dybere og dybere ind i en masse andre strikkeres projekter, grupper der er sjove eller interessante, og strikkere der fremviser ting der bare MÅ gemmes til senere.


Jeg har klikket som en gal videre og videre, er endt på sider jeg slet ikke kunne finde tilbage fra, og alt dette har betydet at jeg ikke selv har fået strikket en eneste maske. Sjaler, bluser, huer, sjaler, vanter, strømper, halstørklæder, sjaler, sjaler sjaler og lidt andet har jeg sukket efter, bogmærket eller downloaded, mine ambitioner fejler ingenting, det er vist kun tiden og evnerne der begrænser mig.

En gruppe handler om et projekt om måneden i 12 mdr. Fristende, men der må jeg nok kigge dybt i mig selv, for jeg tror ikke jeg kan strikke så hurtigt på eet eneste projekt. Så hellere den gruppe der henvender sig til dem der har masser af garn på lager og som gerne vil have brugt det. Eller den for de som ikke kan lade være med at købe lækre og herlige fibre... HMM. Rækken er endeløs og der er grupper for enhver smag og interesse. Se den her feks, den er da sjov og lige mig, eller den her som må siges også at henvende sig til mig og til sidst så er der den her, en gruppe som i høj grad må siges at være mine ligesindede hihi..

Jeg syntes jo mit eget garnlager sagtens kan rumme meget mere, men jeg er også realistisk og ved at det vil være praktisk at BRUGE af det også. En svær kunst når man har det farlige samlergén, der gør at man liiiige skal have lidt mere. En særlig farve eller nyt fra ynglingsforhandlerens lager. Ligeså med tilbehør og gadgets. Altså... kan man overhovedet få for meget af den slags??? Ik i min bog, og heldigvis har jeg en mand der har den samme last og overbevisning når det handler om at samle af det der interesserer og fascinerer. Hans kælder bugner af dimser og dutter og ledninger og ram og og og alt muligt andet til fremstilling af computere. Vi er to alen af et stykke er vi :)


I morgen må jeg bare have gang i sjalet igen, det nærmer sig sin afslutning, et mål jeg har sat mig er, at det ikke skal med ind i 2010 med pinde på. Det skal ligge på mine skuldre eller alternativt i stræk. NÅ!Billede lånt fra hendes hjemmeside

Forresten fik jeg helt tilfældigt ramt DK4, og der var i formiddags ( sån ca) en HEL times interwiev med Christel Seyfarth og hendes fantastiske designs. Masser af klip fra festivalen på Fanø her i efteråret, og lidt tips til teknikker. Jeg svømmede hen og var lidt i himlen :)


Apropro Ravelry så prøv lige at se på det her:


Sjal

Sjal

Trøje


Halstørklæde

Sjal

Sjal

Thevarmer

Søhest ( som er præcis som den jeg har på min skulder) Den er da nuttet ik?Osv osv osv osv..... SUK


Jeg er vist håbløst fortabt til fibre og farver og dømt til et evigt liv med pinde i hænderne. Sikke en skæbne hva..

7 kommentarer:

 1. Uff ja det kender jeg alt for godt... Kan slet slet ikke få nok *GGGG*
  Jeg er heldigvis også gift med sådanne en, dog med lidt mere selvbeherskelse end jeg har *GGG*

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Det var da ikke den værste skæbne at få, at sidde og kunne strikke resten af livet. Jeg tror faktisk slet ikke jeg kunne undvære det.
  Og du har ret, man kan blive lidt stresset af at besøge Ravelry, der er så mange ønsker om at strikke det ene og andet i alle farver, så det bliver hurtigt uoverskueligt, for mig i hvert fald.
  Det lyder til at du har haft en dejlig afslappende dag.
  God dag i morgen (2. juledag)

  SvarSlet
 3. Mon ikke at du har en strikkeblokering? (jeg var lige ved at skrive bloggering!)

  Det sværeste må da være at strikke til en hylde! Angsten for at ingen gider bruge mesterværket! Modvægten må være at afsætte til børn og venner og bloggister ;-) Jeg synes det ville være fint at kunne få smukke strik-ting fra sin mor, og så gå og se overlækker ud med farver af den sarteste slags.

  SvarSlet
 4. Kære Henriette.
  Hvor er det dig vel undt, at du kan sidde lidt og bare strikke og slappe af efter sådan en Decemberomgang, som du/I har været igennem.
  Når noget går op ad bakke for mig, lukker jeg sammen med blogningen, du gør det totalt modsatte. Kan ikke lade være, at trække på smilebåndet og være imponeret.
  Krydser fingre for at nu kommer det bare til, at køre det hele, så vi alle kan koncentrere os om det vigtige her i livet: Strik, strik og strik, hi, hi :-)
  Nå pjat til side, men det er nu altså dejligt med et par afslapningsstunder i ny og næ.
  Fortsat god juleferie til Jer i byen :-)

  SvarSlet
 5. Hov, glemte lige at skrive, at jeg også landede på DK4, og så Christel Seyfarths skønne strik. Er ved at samle mig sammen til at bestille fugletrøjen. Kan især godt lide hendes store omhyggelig ved arbejdet.
  I dag skaal jeg have en profil på rawelry, må ind at se dine fine sager derinde og blive inspireret af andre :-)
  Mange hilsener fra Laura

  SvarSlet
 6. Henriette, det er da så dejligt, at du kan sidde og hygge dig med strikkedrømmene - nogle af dem bliver sikkert til virkelighed :o) Og til lykke med at alle problemerne løser stille og roligt, det blev jeg meget glad for at læse :o)

  SvarSlet
 7. Kære Henriette
  Har du det godt? Jeg undrer mig over, at du ikke har skrevet noget de sidste dage, og heller ikke sagt noget om, at holde pause!
  En lidt bekymret
  Vibeke

  SvarSlet