16 december 2009

Efterlysning.. Lejl / værelse søges

Dette er det vigtigste budskab jeg kan komme med i dag.

Der kan blive meget vanskeligt at finde noget, og alle midler må vi tage i brug. Kommunen var i går stadig ikke til at få i tale, omstruktureringer og gud ved hvad ellers, gør det umuligt at komme til at tale med den ( endnu engang....) nye sagsbehandler vi skal have kontakt med.

Det går sådan ok imellem teenageren og jeg selv. Vi gør begge vores til at det hele skal glide, men det er da alligevel tydeligt at balancen er hårfin.

Så altså...


Vi efterlyser en bolig. Nogen der kender nogen, der kender nogen. Hjælp til en familie der kæmper for at forblive en familie og en knægt der trænger til at komme videre og igang med sit liv. Det er vores alle sammens største juleønske og nytårsdrøm.


Både han og vi er enige om at det vil være godt for os alle.


Til Julemanden

Kære Julemand, vi har ikke nogen skorsten du kan kom ned i, men vi har en postkasse og en mailadresse som vi kan modtage beskeder og post fra. Findes der et sted til vores dreng, så skriv, ring, brug røgsignal eller send en brevdue. Vi er klar

Kærlig hilsen og god jul
Familien fra Vanløse

PS: Glædelig jul ;)

16 kommentarer:

 1. Ja, her kommer jeg så til kort. Ingen boliger fra mig.
  Men tak for din hilsen. Jeg havde en god dag med Ældstepigen igår. Vi snakkede, drak kaffe, hyggede med at rydde lidt op, lavede collage på hendes skab, spiste aftensmad og hyggede lidt mere. Hun er godt selskab og vi trængte begge. Turen hjem var helt sikkert længere end udturen, men det var det hele værd :o)

  Julen har endnu ikke rigtig indfundet sig her, men i eftermiddag skal gemalen og jeg ud at hente juletræ...

  Knuser til dig :o)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette.
  Har ikke læst med et par uger p.g.a. travlhed og livet i almindelighed..
  Blev trist på dine vegne, da jeg læste hvordan det går hjemme hos jer. Det er sgu da træls! Og så her i denne juletid...
  Det sætter også mit eget liv lidt i perspektiv, og min tidsmangel føles virkelig som en bagatel.
  Håber det hele løser sig for jer. Snart!
  På mit arbejde på Handelshøjskolen Frb., hænger der opslagstavler, hvor de studerende ofte har opslag med værelser/lejligheder til leje. Jeg skal kigge efter om der er noget, når jeg møder lidt senere.
  Hav en god dag.
  KH
  Karina

  SvarSlet
 3. Ville ønske jeg kunne hjælpe.
  Men boliger er umulige at finde.
  Sidder selv med en ung kvinde, der er boligsøgende og sidst hun tjekkede kolligeværelser, var hun nummer 8oo og et eller andet !
  Men er sikker på, at der kommer en løsning for jeres søn. Kommunen må da kunne hjælpe! I må ringe og skrive og maile og ringe igen !

  SvarSlet
 4. Hej henriette. 1000 tak for kortet, det var godt nok sødt af dig (at du kunne overskue det også)og så fik jeg da lige din adresse også ; )
  Prøv de der links jeg sendte i en af de foregående kommentarer, der var altså mange lejl. og man kan jo rette søgekriterierne til, så det ikke er så dyrt og stort. Jeg skal prøve at kigge på det igen her om lidt og linker så til din mail, hvis jeg ser noget godt. Knus

  SvarSlet
 5. Her i Marstal kan man leje et lille byhus for 2000 kr pr måned.. Og så er her en søfarts skole der kan gøre raske drenge til rigtige mænd..
  Dejligt at i er ved at styr på jer selv og livet..
  Knus fra Ærø.

  SvarSlet
 6. Kære Henriette,
  Tusind tak for dit fine julekort.

  Knus fra Mette, der lige skriver på en anden kanal senere... ;o)

  SvarSlet
 7. Hej igen, så er jeg hjemme igen efter meget kort arbejdsdag.
  På opslagstavlen hang et opslag, med et stort lyst værelse til leje. Det koster 4000 kr. mdl. incl. el, varme, vand og bredbåndsforbindelse. Værelset ligger på 1. sal i villa på Frederiksberg.
  Henvendelse til Mette Broholm på telefon 20100992
  Held og lykke med det hele.
  KH
  Karina

  SvarSlet
 8. Håber i får juleønsket opfyldt. Knus

  SvarSlet
 9. Godaften Mette. Ja ok.. Viborg er måske også liiige lovlig langt væk :)

  Men tak for din hilsen alligevel
  Knus

  SvarSlet
 10. Kære Karina. Tusind tak for adressen. Vi har ringet, men den var desværre lejet ud. Alligevel er det da stort at du har gidet gøre dig ulejligheden at tænke på os, så KÆMPEEE knus får du her fra mig :)))

  SvarSlet
 11. Kære Miri. Ja jeg prøver også kommunen, men alt må jo prøves.

  Pøj pøj med jeres egen søgning og mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 12. Kære Rikke, selvtak jeg skrev jo til dem jeg havde adresser på i sidste uge, men jeg fik ikke sendt dem alle på een gang. :)

  Nu er vi i gang og det er takket være dit link, det er bare super.

  Mange knus og kram
  Henriette

  SvarSlet
 13. Kære Mette. Ja ok det var godtnok billigt. Ku næsten fristes til at flytte selv :)

  Mange tak for din hilsen og knus
  Henriette

  SvarSlet
 14. Selvtak Mette :) Det var bestemt så lidt.

  Knus

  SvarSlet
 15. Kære Anette, tak og rigtig god aften :))

  SvarSlet
 16. Kære Henriette - TUSIND TAK for din søde julehilsen... det blev jeg meget rørt over... tænk, at du som har det så svært i øjeblikket har overskud til andre, som du ikke kender, det er STORT ;-)

  Har slet ikke fået læst ordentligt på din blog i lang tid, ej heller har jeg fået plejet min egen, har haft rigtig travlt på jobbet... men det kommer, juleferien er indenfor rækkevidde...

  Endnu engang tusinde tak... med håbet om, at julemanden hører din bøn ;-)

  Tusinde juleknus fra mig til dig...

  Kirsten

  SvarSlet