03 december 2009

Foran hoveddøren...

... stod der disse kasser her til morgenJeg har overvejet et stykke tid, om jeg skulle prøve at få leveret varer via nettet. Der er ikke meget at spare, men det vil lette min hverdag enormt, især hvis jeg kan få bragt alle de varer som vejer et ton, og som jeg altid ender med at stå med i poserne når jeg handler alene.

Jeg har kastet mig ud i det, den første levering er gratis og de varer jeg har bestilt er på nær mælk og smør, alle varer der skal ind og stå på lager i spisekammeret. Og nå ja, så fire kg gulerødder og en pose rødbeder. De ligger på altanen og tager ikke plads i køleskabet.

Som sagt, er det ikke det store man kan spare, men jeg vil nu alligevel sige at det kan betale sig for vores familie, fordi jeg har de her dage hvor jeg intet kan, og det er typisk de dage vi er løbet tør for de dagligdags madvarer. Min plan er derfor at jeg fremover vil indkøbe de tunge ting til en mdr af gangen. Så kan jeg nøjes med at koncentrere mig om de lettere varer når jeg handler. Alt kan jo leveres og det er da ikke utænkeligt at jeg kan finde på at indkøbe andet, vi får se. Der er levering hver torsdag her i Vanløse og det passer jo fint lige op til weekenden.

Vi kan ikke lige tillade os at leve økologisk, Årstiderne ville ellers være en super ting, men det er alt alt for dyrt for en storfamilie med kun een ordentlig indtægt. Torvet.dk endte med at blive stedet jeg har valgt. Jeg har sammenlignet priser og de andre muligheder for netbestilling og levering, kunne ikke rigtigt konkurrere. Jo der var jo slagtilbud alle steder, men der var store forskelle da jeg sad med de samme varer klikket ind på de forskellige steder.


Vi var spændte da vi åbnede døren, for der var lovet levering ved døren senest kl 07 dut. Indtil nu kan jeg kun sige at det hele er gået som lovet. Fakturaen blev mailet i går, og nu er alle varerne på plads, uden at jeg har skullet slæbe mig en pukkel til. Herligt skønt praktisk og nemt :)En bred vifte af varer. Tørrede bananer, mel, sukker og smør til hele mdr. Rødder og sweet potatoes som jeg ikke har prøvet før, lidt grøntsager, en ordenligt mængde mælk til risengrød, marcipan og nougat, æg, og glas med lidt af hvert. Helt dagligdags varer som nu står klar i skabet. Ja altså marcipan og nougat er selvfølgelig IKKE dagligdags, men der skulle jo også lige være lidt til konfekt i weekenden ikk.. ;)

Nu kan jeg så selv hente det jeg har glemt, og det jeg gerne vil shoppe selv. Vanillie er feks brugt op, og jeg kan ikke koge risengrød uden sådan en stang.

Torsdag skal nu bare bruges på fredelige sysler og jeg håber at få pyntet lidt mere op. Julemusik kanalen er fundet frem her på computeren så den spiller lystigt derudaf. Jeg har ellers kilometervis af cd'er med jul på, men her skal man jo ikke andet end bare trykke på knappen så kører det uendeligt.


Jeg er til de lette løsninger i år :)

22 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Jeg handler også ofte på Torvet.dk, de er ikke specielt billige, jeg køber mest økologisk, (kasserne er billigere end hos Årstiderne) men når man nu ikke kan få slæbt varerne hjem, så er det en god løsning.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Kære Henriette - jeg vil gerne læse med her på din blog, men jeg bliver nødt til at sige at denne røde skrift på grøn baggrund er så ubehagelig - ja det gør direkte ondt i øjnene, så jeg måtte opgive at læse dette indlæg.

  Venligst
  Lone i Marsken

  SvarSlet
 3. Kære Lone det er jeg virkelig ked af, og også meget undrende over. Her på min egen siden er der nemlig rød på hvid baggrund!!! Der fatter jeg da ikke en dyt af??

  Så kære Lone i Marsken, jeg er da vildt ked af at den er gal med siden for dit besøg glæder mig meget. :)

  Jeg må finde ud af hvad der er galt må jeg.

  Venlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 4. Kære Vibeke, jeg har slet ikke kigget på de økologiske varer, men jeg skal da lige chekke dem ud. Nej det er ikke billigere, men gør min hverdag bedre :)

  Mange knus og god dag
  Henriette

  SvarSlet
 5. Hej hej, ja, vil tilslutte mig det med farven, så den joigår og der var den fino. Vores underbo har handlet hos Torvet i lang tid, pga. hendes dårlige knæ og de har også været yderst tilfredse og jeg selv ville spare i den sidste ende, da jeg umpuls handler spotvarer i netto : )

  SvarSlet
 6. Fint med løsninger som disse, synes jeg. Jeg er også begrænset hvad angår indkøbsmuligheder, fordi jeg ikke har bilen i det daglige. Det betyder, at vi har handlet hos Årstiderne igennem længere tid. Og deres varer, specielt deres kød er fantastisk, men også dyrt.

  Vi har set os om efter andre muligheder, for jeg synes ideen er genial.

  Kan du have en rigtig dejlig dag fortsat ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Rikke. Den med impulskøbene har jeg slet ikke tænkt på, men der ryger også altid mere ned i kurven end jeg lige havde haft planer om, så på den konto er det måske alligevel billigere i længden. Ik' en dårlig gevinst ;))

  Rigtig god dag Rikke og knus til dig

  SvarSlet
 8. Det er nu godt at der er kommet den mulighed for handel syntes jeg. Der er ingen tvivl om at jeg syntes det er en lettelse. ;)

  Rigtig god dag til jer alle på engen
  knus Henriette :))

  SvarSlet
 9. Det var da en god løsning, du der har fundet !
  Det gælder om at finde på måde at gribe sit liv an på :-)

  SvarSlet
 10. Det er bare en god investering for jer - måske er det lidt dyrere end at fise ned i brugsen, men så har du netop roen og overskuddet til dig selv og man laver ikke så mange impulskøb ;o)

  Knuser

  SvarSlet
 11. Tak for musiklinket :-)

  Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer med torvet.dk, har også overvejet det.

  SvarSlet
 12. Det gælder om at finde de løsninger der passer til en og på en.

  Vi tager en storindkøbstur i begyndelsen af måneden og tanker op med basisvarer. Så kan der menlig godt opstå skulderhøje snedriver, uden at vi dør af sult ;)

  Rigtig god aften.

  SvarSlet
 13. Her ved mig er det rød skrift på hvid baggrund. Det er to forskellige baggrunde i siderne men det er "jule-hyggeligt" :P Dejligt hvis nethandel kan gøre det lettere for dig. Knus og god aften.

  SvarSlet
 14. Kære Henriette - så er der rød skrift på hvid baggrund - fint og læsevenligt.
  Tak for indlægget - Jeg har også overvejet her efter nytår at gå over til en eller anden form for "kasser" leveret ved døren.

  Mange hilsner

  Lone i Marsken

  SvarSlet
 15. Det er bare SÅ dejligt at muligheden er der.... Når nu man døjer med det ene eller det andet... :-D
  Det virker på mig til at du er god til at ændre på det der giver underskud, til noget der giver overskud....
  Thumbs up :-D

  SvarSlet
 16. Det er nemlig det jeg prøver på hver eneste dag :)

  Sov godt Miri

  SvarSlet
 17. Kære Mette, ja den med impulskøbene var Rikke også inde på, og der er en sidegevinst jeg ikke engang havde tænkt på hii

  Det er ret win win situation :)))

  Sov godt Mette og knus

  SvarSlet
 18. Kære Lene, jeg skal nok følge op med mere om Torvet :)

  God fornøjelse med musikken, det er da smart ik.

  Sov godt og knus til dig

  SvarSlet
 19. Hej Kari. En stortur er også en god måde at gribe det an på. Det bliver bare ikke til noget her, så nu har jeg taget konsekvensen ;)

  Sov sødt og godt
  knus og hej
  Henriette

  SvarSlet
 20. Kære Anette. Tak for tilbagemeldingen, jeg vil jo helt at siden er læsevenlig og herlig/smuk/flot ;))

  Mange knus og sov godt
  Henriette

  SvarSlet
 21. Hej igen Lone i Marsken. Åhh det glæder mig, for jeg kan da ikke leve med at min side er brugerUvenlig :) Herligt at det nu er som det skal være her i december. Med rødt og lidt overpyntet hihi


  Sov godt derovre langt væk og tak for din hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 22. Hej Bambi, Ja jeg prøver jo hele tiden at lette min hverdag, det er nødvendigt når der er så meget andet der IKKE letter den... ( læs: den sure teenager )

  Tusind tak for din kommentar og besøget og sov godt ik..

  Hilsen Henriette

  SvarSlet