02 december 2009

Så kan hun måske lære... ( og lidt om strikkeklubben)... at sove når det er nat!


Ved gud det har været en åndssvag dag. Ikke at jeg har oplevet den for jeg har været helt væk. Og så alligevel ikke helt.


Det har nemlig været en af de dage hvor mange har haft noget på hjerte og min telefon har ringet med jævne mellemrum dagen igennem. Hver gang jeg fik lagt mig og var nået til en dødlignende søvn, ja så blev jeg vækket igen. Kæresten har bare tørt konstateret, at der altså findes en SLUKmekanisme på sådan en tingest, men ikke engang det har jeg haft tænkt på. Resultatet har været at jeg IKKE har fået min lille nye baby og at jeg har været så superdårlig det meste af eftermiddagen, med kvalme og generel utilpashed at jeg heller ikke kom med til julesjov med Rasmus.

Det er noget der virkelig ikke huer mig, men da han selv har været den glade budbringer på mobilen hele t r e gange i dag, så kunne han egentlig godt se at jeg var mere klar til vandret end lodret position her til aften. Min søn har så meget på hjerte og jeg skal muligvis være på intensiv før han ikke mener jeg lige skal høre det.. :)))


Jeg har surfet lidt i en af de vågne timer jeg havde midt på dagen, tjekket mine pelsede for mad og vand og så ikke mere. Nu har jeg fået lidt at spise og drikke, men jeg er stadig ikke helt ok syntes jeg. Forkvalmet/ træt endnu og med optræk til hovedpine syntes jeg det ligner noget andet, end bare en dårlig nats søvn.


DET gider jeg altså ikke for jeg skal jo i strikkeklubben i morgen aften. NÅ!
Denne gang er det hos Bettina og der har vi jo ikke været før, så jeg er spændt og fyldt med glæde over at det er nu vi skal strikke sammen igen. Det er så hyggeligt og efterhånden vil jeg ikke undvære det for noget. Det eneste jeg må erkende er at HVIS det skulle vise sig at jeg har raget et eller andet til mig, så kunne det godt ske at jeg må stå over. Jeg er viis på at de damer i selskabet helst vil undgå sygdom her i julemåneden.


Kryds lige fingre ik

8 kommentarer:

 1. Mine fingre er krydset for dig. Selvfølgelig skal du til strik i morgen. Sådan noget er bare så hyggeligt.
  God fornøjelse

  SvarSlet
 2. Jeg krydser fingre for at du har fået en god nats søvn og at du kommer afsted.
  Det er så ØVØVØV når man har glædet sig til noget og det ikke sker.

  Håber du så snart får hentet dit lille baby pelsdyr.

  Rigtig god torsdag d. 3. december

  SvarSlet
 3. Godmorgen Sonnie. Tak for de krydsede fingre :)) Det er nemlig så smadder hyggeligt

  Rigtig god torsdag
  Knus

  SvarSlet
 4. Kære Kari. Ja jeg kommer nok ikke til at få den inden weekenden.

  Jeg har fået sovet lidt bedre i nat og det er sgu fedt :))

  Også god torsdag til dig
  knus

  SvarSlet
 5. Åh, Henriette. Ja, det hævner sig at vende op og ned på dag og nat. Jeg har også sovet dårligt (læs: mareridt) de sidste par nætter, så jeg er også så træt hele dagen.
  Nu krydser jeg pinde nr 4 for at du kommer i strikkeklubben i aften :o)

  Marsvinene løber rundt på gulvtæppe (det er heeeelt vildt grimt i forvejen) og har masser af plads i vores store stue (den er større end min første lejlighed). Jeg er nødt til at støvsuge bagefter, da de lægger en lille knaldperle eller to undervejs... Men det er det hele værd, for de er så sjove, når de er ude. Lidt ligesom når køerne kommer på græs den første gang i foråret.

  Knuser

  SvarSlet
 6. Kære Mette, jeg tænkte nok at der var tæppe på, men hvordan får du dem indfanget igen?? :)

  Mareridt er bare heller ikke særligt fedt. Man kan være helt underlig når man vågner ik..

  Jeg sender dig masser af ønsker for en dejlig decemberdag.

  Knus ;)))

  SvarSlet
 7. Jeg laver en "fælde" med buret som jeg stiller skråt mod en væg og med en pude, som sikrer at de ikke kan smyge sig forbi og så løber de derind lige pludselig - og så HAPS!
  Så får vi lige nusset lidt, så pulsen kommer ned igen ;o)

  SvarSlet
 8. Det lyder som noget jeg måske skulle prøve, men desværre har vi ikke tæpper på gulvene så de kan ikke rigtigt spæne så meget.

  Den med pulsen ned igen, den er vigtig. De opfører sig jo altid som om vi er ude på at slagte dem hihi... Som om madmor kunne finde på det! :0)

  SvarSlet