04 december 2009

Indlæringsproblemer..

.... har jeg på visse områder!


I min tekst om mig selv på forsiden af bloggen, har jeg skrevet at jeg er i lære som optimist, men det går sgutte særligt godt. Eller... det går laaangsomt.


Derfor må jeg med skam melde at jeg faktisk har haft en ok dag i dag, trods mine dystre og pessimistiske forudsigelser i aftes. Nu må jeg jo tage en dag af gangen, og man ved ikke hvad de næste dage bringer, men altså indtil nu har der ingen ballade været. Den sure teenager har nemlig ikke vist sig overhovedet idag. Jeg tror nok han er på sit værelse, jeg kan se at han har sat kaffe over og det er det.


Så derfor skal det handle lidt om hvad dagen har bragt idag.
Ta daaa, så fik jeg den lavet. Hurtigt og let med fire glas, lidt kugler, mos, gran og en fløjse. 1- 2 - 3 og advent kan bare komme an.
Jeg har fået handlet lidt ind. Bla ny forsyning af medicin, den mindre morsomme del af livet, men nødvendigt. Jeg har handlet ind til bagværk og simregryde i morgen. Og så har jeg lige været et smut på planteskolen efter lidt grønt til advent/juledekorationerne. Normalt bruger jeg et listigt lille sted i Lyngby til at shoppe den slags, der er nemlig super billigt, men jeg gad ikke køre helt derud da mængden i år er til at overse. Mos hentes også i skoven normalt, men i år er det købt og det til en vanvittig pris, så det gør jeg nok aldrig igen. Ikke når Hareskoven kan levere bunker af det, hvis bare man gider bukke ryggen efter det.


Hjemmelavet kalenderlys og nisser som min mor har lavet engang.Nu sidder jeg og hygger med levende lys, perler og tråd for jeg har bestemt mig for at fremstille maskemarkører. Muligvis en kort karriere det bliver, for gud hvor er det besværligt. Jeg mangler ikke matrialer, jeg har stadig rester liggende fra dengang jeg syntes det var evigt morsomt at lave smykker i banevis. Faktisk kan jeg godt blive lidt syg ved tanken om at jeg har foræret det meste af det hele væk, i et anfald af oprydningsvanvid, for der var for en formue i perler, tråd og sølv. Sådan kan det gå, og det nytter ikke at ærgre sig, jeg var overbevist om at jeg aldrig ville få brug for perler igen.


En ud af seks har jeg tilbage af disse æsker med perler. Det gyser i mig, når jeg tænker på det.


Det her med maskemarkører er så heller ikke starten på en ny perleperiode, det er alt for langsommeligt. Jeg fedter med knuder og klemperler, og indtil nu har jeg kun lavet een sølle en.


Min ene maskemarkør. Ikke et superbillede kan jeg nu se, men der er faktisk en bjælde på i anledning af julen HihiDer bor en vanilliestang i min kaffekop hele december og med lidt marcipan/nougat, en julefilm på fjerneren og rod på sofabordet er det da ikke en helt dårlig aften. :)


6 kommentarer:

 1. Jeg kan da ikke andet end blive i godt julehumør af at kikke med hos dig (stort smil...).

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Hygge, hygge over hele linjen. Godt at høre - læse.

  SvarSlet
 3. Det glæder mig Jeanette Mariae :)

  Håber I får en dejlig weekend med masser af hygge.

  Mange knus og kram til Engen

  SvarSlet
 4. Tak Lavendel :))

  Rigtig god dag Lavendel
  Knus til dig

  SvarSlet
 5. Jeg tror du er en rigtig hygge-moster ; ) Fedt med en hel samling julefilm, det må jeg også til at samle på, for jeg elsker julefilm. Knus fra mig

  SvarSlet
 6. Hej Rikke. Ja ja jeg kan ligeså godt indrømme og gå til bekendelse. ;)
  Jeg er en hyggemoster og så har jeg det bedst.

  Bare se at komme igang med samlingen af film, der er jo en masse og de er alle lige ringe/perfekte til en julehyggestund. Håbeløst urealistiske og fyldt med problemer der skal overkommes. Jeg eeelsker dem hihi


  Mange knus tilbage :))

  SvarSlet