11 december 2009

Kærligheden er slut

De ord fik jeg i aften..


Jeg ved ikke om jeg er i stand til at blogge de næste dage, for chokket har ramt mig med et lyntogs kraft. Kærligheden døde et sted på vejen, og grunden er klarlagt. Jeg har forandret mig for meget, er ikke længere den kvinde han mødte og forelskede sig i. Jeg har taget på, er blevet mere og mere træt, mindre og mindre overskudsagtig og der er ikke længere nogen fysisk tiltrækning i ham. Han føler hverken savn eller længsel efter mig. Min sygdom er sværere at leve med, end han havde forestillet sig, og jeg må til at lære at den også vil være en faktor i, at mit liv i fremtiden vil være som enlig. Hvis han som er så tålmodig og tollerant ikke kan klare en som mig, er der ingen i hele verden der kan, og jeg må tilbringe resten af mine dage alene.


Jeg er knust, mest fordi det jo er livet i denne familie der har kostet mig Henriette. Belastningerne der har givet mig ekstra kilo, stressen der har gjort mig træt og som har givet mig et udseende som en slidt ond stedemoder. Kampen og engagementet i en asperger og hvad deraf følger har jeg kastet mig ud i med al min energi fra begyndelsen af, og den har også tæret på mig. Kampen med den sure teenager har kostet mig min elskede og manden jeg har elsket højest af alt, og jeg kan nu spørge mig selv, om vi havde haft større chancer hvis vi ikke var flyttet sammen..


Jeg er ikke længere elsket og ikke interessant som kvinde, ven, samlever, partner eller elskerinde.


Jeg er i chok, mine børn er dybt rystede og specelt Rasmus er helt og aldeles knust. 14 dage før jul, står vi nu uden noget sted at bo, uden senge eller andre møbler, tv, stereo eller penge til at flytte for. Der er så meget at tage stilling til, at jeg er brændt sammen.


Men mest er jeg i chok.


Chok fordi det åbenbart er noget jeg er den eneste der ikke har vidst noget om. Men så har jeg jo grunden til at jeg er blevet behandlet som jeg er blevet. Jeg er ikke blevet smidt ud som sådan, men hvordan kan jeg blive? Sove ved siden af min elskede hvis krop jeg stadig begærer, men som jeg ikke længere kan række ud efter. Være i stue med manden hvis kys jeg savner så forfærdeligt??


I nat sover jeg ved siden af Josefine og det er ok, men jeg er tom indeni og mit hjerte er knust som glas. Min krop gør ondt af længsel efter de hænder jeg har elsket fra den første dag. Men også af den lange periode med alt for mange dramaer.


Jeg er voksen og har haft et langt liv, jeg VED at der vil være sorg der skal bearbejdes, at jeg vil være væltet og have svært ved at rejse mig igen, men jeg ved også at der kommer en ny tid derefter.


Lige nu skal jeg bare sørge for ikke at kaste op i min seng..

42 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Jeg er rystet og ked af det på dine vegne, det er svært, at skrive noget fornuftigt, men jeg håber, at du hurtigst muligt får et sted at bo, eventuelt gennem kommunen, som du er nød til at sætte dig i forbindelse med meget hurtigt, både for din og dine børns skyld.
  Jeg sender dig mange trøstende knus!
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke, ja som du ser sover jeg ikke. Minder og tanker om planer der nu ikke bliver til noget bliver ved med at plage mig.
  Der er nemlig ikke noget at sige..

  Kommunen har lukket til tirsdag, jeg forsøgte allerede onsdag at bede om hjælp, nok fordi jeg vidste et sted hvad der var i vente.

  Tak Vibeke

  SvarSlet
 3. kære Henriette,

  Jeg er meget meget ked af det jeg lige har læst. I har haft meget svære betingelser og det tærer på alt.
  Du har kæmpet en ulige kamp, men det har John også. Hvor må det være svært at dele sol og vind lige, mellem to man elsker, men som ikke kan sammen.

  Jeg er meget ked af, at du skal udsættes for dette lige nu og løsninger har jeg desværre ingen af.
  Men dog tror jeg ikke på, at du vil forblive single resten af dit liv. Tror ikke på, at du ikke vil kunne finde en ny elskede. Denne gang kunne det være, det var en med udeboende børn, eller en som ikke har et sygdomsramt barn eller endda barnløs.
  Men lige nu tror jeg, du nok har bedst af, at få lidt tid med dig selv og dine børn. De har brug for dig og du for dem. I har brug for at blive en lille familie igen. Den ro der bliver omkring jer (og de pelsede)kan næsten kun gøre jer godt.
  Det er nok svært at se for dig lige nu, men jeg tror og håber du kommer ud på den anden side som en sejrende Quinde.

  De kærligste knus og varme tanker
  Kari

  SvarSlet
 4. Kære Kari. Du har ret i at jeg og børnene nu skal til at finde et nyt ståsted i livet sammen. Jeg har været alene før,og det kan jeg godt være igen. Men først når sorgen er fortaget, tror jeg at jeg kan begynde at finde glæden igen.

  Mange tak og knus for dine ord Kari

  SvarSlet
 5. Kære Henriette!
  Min dybeste medfølelse. Jeg sender dig knus og varme tanker. Jeg vil tænke på dig og håbe for dig at nogen kan hjælpe dig og dine børn hurtigt.
  Kærlige knus.

  SvarSlet
 6. Kære Henriette. Her bliver ord så fattige, så jeg sender dig knus og mange ønsker om at I får fundet en løsning på de praktiske problemer. Knus

  SvarSlet
 7. Kære henriette, Jeg sender dig mange varme tanker og kram - jeg er ked af det på dine vegne. Jeg håber du og dine børn hurtigt kan finde et sted at bo. Jeg skal på job nu men skriver til dig senere. Mange knus og tanker.

  SvarSlet
 8. Kære Henriette

  Det gør mig ondt.
  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.
  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
 9. Kære Henriette.

  Jeg har ingen ord til din situation. Blot tænker jeg, at den krise du nu er i, skal du have støtte til og jeg håber virkelig, at der er mennesker omkring dig, der vil kunne hjælpe dig.

  Jeg sender dig varme knus og kærlige tanker.

  Jeannette Mariae ;-)

  SvarSlet
 10. Du er elsket Henriette.
  Du er elsket af dine børn.
  Og du vil finde kærligheden igen.

  Lige nu er det dig og ungerne det drejer sig om. jeg kender godt følelsen af at alt er umuligt. Det er svært, men jeg ved du finder styrken til at finde den løsning I har brug for lige nu.

  Knus og mange tanker Pernille :)

  SvarSlet
 11. Kæreste Henriette.
  Jeg er meget meget ked af, at læse hvad du skriver. Et bristet hjerte gør ondt, forfærdeligt ondt, jeg ved hvad jeg taler om. Men dit hjerte vil hele igen, og du vil finde kærlighed. Lige nu virker det ganske uoverskueligt, men du skal nok komme igennem det. Jeg vil tilslutte mig Pernilles ord: Du er elsket, elsket af dine børn.
  Mange tanker Sonnie

  SvarSlet
 12. Hvor gør det mig ondt at høre, Henriette.
  Jeg blev helt chokeret, da jeg så overskriften på dit indlæg.
  Ind imellem har du ladet skinne igennem, at du savnede at have dit eget igen. Jeg håber, at du finder et dejligt sted til dig, dine børn og de små pelsdyr.
  Det, der gør mest ondt er, at du stadig elsker din kæreste så højt. Hvis du så bare var sur, så tror jeg, det ville være nemmere for dig.

  Jeg ønsker alt det bedste for jer, Henriette.
  Mange kram til dig.

  SvarSlet
 13. Først et stort kram!!
  Har set det komme, men tidspunktet er ALDRIG velvalgt.
  Selvfølgelig finder du en der kan elske dig igen!
  Men det kan du ikke bruge, du elsker jo stadigvæk.
  Du skal vide at du altid vil kunne komme her en periode!
  Håber du finder et dejligt sted og at du og dine unger finder jer selv!
  Mange mange medfølende tanker.

  SvarSlet
 14. Hvor er jeg ked af det på dine vegne, det er så svært at stå i den situation du er i nu. Der er sagt mange kloge ord, som jeg kun kan tilslutte mig. Tænker på dig og sender dig stort stort knus.

  SvarSlet
 15. Kæreste du, hvor er jeg ked af, at du skal igennem dette. Det bliver en proces der kan tage tid, men du vil komme igennem. Og nok også styrket.

  Jeg bliver lidt trist over, at du tager brudet på din kappe. Eller sådan læser jeg det lidt. Du skriver om din sygdom, din vægt osv. Men uanset hvad, så er man altid 2 i et forhold. Og den manglende opbakning har jo ikke gjort din hverdan bedre.

  Men Henriette, jeg ønsker det bedste for dig og dine børn. Håber kommunen hurtigt kan træde til og finde en bolig du kan skabe en god ramme i. Mange knus og tanker.

  SvarSlet
 16. Kære Fru E... det er såmænd ikke fordi jeg tager bruddet på min kappe. Det er hans ord og forklaring til mig. I aftes da jeg fortalte at jeg ikke forstod hans opførsel den sidste tid.


  Til alle: Tusind tak for jeres kommentarer. Kan ikke lige finde på noget at sige, jeg er helt tom.
  Knus

  SvarSlet
 17. Allerførst et STORT STORT kram. Det gør mig så ondt, Henriette. Jeg har ingen ord, der på nogensomhelst måde hjælper nu. Elsket er du - for du har dine børn. Og der er mennesker, der tænker på dig hver dag.
  Det er frygtelig hårdt. Men omvendt kan jeg ikke lade være med at tænke på, om han ikke har gjort dig en stor 'tjeneste' - så mærkeligt det end kan lyde. Nu skal du flytte. Der er ikke længere noget at overveje angående det. Nu skal du 'bare' finde noget andet og bedre for dig og dine børn. For I trænger i den grad til et bedre klima.
  Tidspunktet vil alt andet lige altid være 'forkert'. Og det er en forbandet situation.
  Masser af varme tanker og store knus herfra.

  Knus Gittemay

  SvarSlet
 18. Åh Henriette, hvor er jeg ked af det på jeres vegne.
  Min antagelse i går viste sig at være forkert, og det gør mig så ondt for dig.
  Jeg håber, at I meget snart finder et nyt sted til jeres lille familie på... syv-otte individer - og at du igen vil kunne se alt det gode ved livet.
  Jeg tror det hele bliver lettere, når du ikke længere skal kæmpe dig igennem hver eneste dag med usikkerhed i bagagen - og midt i fjendens lejr.
  Med ønske om at I alligevel får en dejlig jul i Henriettes familie...

  Kærlig hilsen
  Frau Putz

  SvarSlet
 19. Kære Henriette, jeg kan igen ikke sige det rigtige. Men jeg sender så mange varme tanker til dig. Husk, at du er elsket af dig selv. Du er selv på en rejse, der har ført dig til det fantastiske menneske, du er nu. Du kender dig selv bedre end andre kender sig selv. Du kan finde styrken i alt dette til at rejse dig og finde lys og fremtid.
  Jeg tror på dig og på at du og dine børn vil komme igennem dette.
  Kærlige knus og tanker fra Mette

  SvarSlet
 20. Kære Henriette, det brud måtte jo komme. Fokuser nu først og fremmest på dig og dine børn - de elsker dig og har brug for dig. Og du kan godt! Du kan meget mere end du selv tror.

  Husk også lige, at der er flere end du tror i den anden ende, som du kan trække på. Ikke sandt, søde ;-)

  SvarSlet
 21. Kære Henriette

  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end jeg synes det er meget trist at læse.

  Masser af varme tanker til dig.

  SvarSlet
 22. Du får lige et kram ;)
  Kan kun give alle de andre ret i at du er elsket og vil lige pludselig finde en livsledsager igen.Måske vil roen der kommer efter brudet og det der høre med bekomme dig og dit heldbrd godt,kan godt forstå hvis det er svært at se lige nu.
  Tiden for brudet gør det heller ikke lettere.

  Knuser Yt

  SvarSlet
 23. Kære Henriette
  Stort kram.
  Jeg sad og skrev en lang kommentar til dig igår, men maskinen crashede hele tiden, så det kom ikke afsted.
  Essensen var at I ikke kan få et parforhold til at fungere, for I er ikke to, men seks. Og I er to modsatte poler, for hvem skal man vælge, ynglen der stadig har brug for een, eller kærligheden? I har tæret på både kærlighed og kildevand.
  Jeg tror det bliver godt Henriette. Du har brug for ro (renlighed) og regelmæssighed, og det kan du ikke få med så meget tumult og så mange uforudsigelige faktorer.
  Ikke at jeg er sagsbehandler, men der må være et nødnummer... sådan et har jeg ihvertfald fået til min datter, den sociale skadestue (og at hun og vi får hjælp i dag er din fortjeneste. En anden gang om det ...)

  knus til dig og de pelsede..
  Linda

  SvarSlet
 24. Lige nu kan jeg mærke tårene presse sig på, på dine vegne...kender alt for godt smerten ved at skulle forlade et menneske man elsker, men som ikke elsker tilbage...Den smerte må kun overgåes af smerten ved at miste et barn...
  Men du er elsket, af dine børn...og du har mange derude i den virkelige verden som tænker på dig, og som vil støtte dig så godt de formår.
  Det vigtigste er dig og dine børn, og du vil finde styrken i dig selv til at overkomme dette "bump" på din vej også. Og selvfølgelig vil du på sigt, når du er parat igen, møde kærligheden i en ny mand. Men lige nu gælder det om at få opbygget et hjem, en tryg zone, hvor du og dine børn igen kan skyde og blomstre igen.
  Knuss og tanker
  trøstekram og hvad du end må have behov for...
  fra mig til dig

  SvarSlet
 25. Kære, kære du!
  Jeg ser først nu, hvad du har skrevet. Og da der er skrevet så mange fine ting herover, vil jeg bare minde dig om, at du kan opsøge et kvindehjem og bo der i en periode. Du behøver varme mennesker, der lytter til dig og hjælper dig videre.
  Jeg sender masser af klem ...

  SvarSlet
 26. Kære søde Henriette
  Jeg er som du nærmest helt chokeret. At det virkelig skulle ende med det her, men på den anden side, hvad skulle der ellers være sket??? Hvor er det bare forfærdeligt og hvor jeg dog håber, at du har nogen der kan hjælpe dig nu. Det kan godt være, at din mor er hængt op, men nu må det vist så være din tur til at stjæle hendes tid. Jeg er sikker på, at du kan få hjælp de rette steder til alt det praktiske og jeg forstår godt din sorg, den er det jo svært at komme udenom. Som du siger, at det er svært at være i lejl. når den mand du elsker skal være der også og ikke har det lige sådan. Jeg ville fanme også være knust. Men jeg er sikker på, at du finder ud af det hele og du og dine børn nok skal klare jer. Du ved at du er velkommen, jeg ved godt det måske ikke er det rette at sige...igen. Men jeg ville sku gerne kunne tage lidt af sin sorg for dig og bære på. Mange mange tanker og knus fra mig..

  SvarSlet
 27. Kan jo ikke lade være, her er et link til leje lejl. Godt nok lidt nordpå, men de er så heller ikke så dyre ; )
  http://www.boligportal.dk/lejebolig/soeg_leje_bolig.php?submitNewSearch=now&page=1&amtId=2&postnrArray=&boligTypeIdArr%5B4%5D=4&lejeLaengdeArr%5B%5D=3&huslejeMin=0&huslejeMaks=6000&stoerrelseMin=0&stoerrelseMaks=0&fritekst=&heltamt=1

  SvarSlet
 28. eller her...
  http://www.ledige-lejligheder.dk/?page=show_area_udlejer&area=4 ... så nu skal jeg nok stoppe : ) Knus

  SvarSlet
 29. Kære Søde Henriette.
  Masser af varme trsteknus fra Laura!

  SvarSlet
 30. Kære henriette ... stakkels dig og stakkels jer . hvor jeg dog føler med dig og din smerte , det er jo ikke så længe siden jeg selv oplevede sorgen og tabet, så jeg ved hvad du føler ....
  Du er stærkere end du selv tror og jeg er sikker på du og børnene klarer det , når erkendelsen er ovre . Jeg sender dig mega knus og mine bedste tanker . Knus fra Birthe

  SvarSlet
 31. TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer HANS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  mit navn er Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi lever lykkeligt sammen til dette års og ikke indtil han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige, og siden da han hader mig og børnene og kærlighed hendes eneste. så da min mand kom tilbage fra turen sagde han, at han ikke ønsker at se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han var nu at gå til Australien for at se, at anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustreret og jeg var blot opholder sig med min mor og jeg var ikke behandle godt, fordi min mor blev gift med en anden mand, efter min far død, så den mand, hun blev gift med ikke at behandle hende godt, jeg og mine børn var så forvirre og jeg ledte efter en måde at få min mand tilbage hjem, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag, da jeg var browsing på min computer jeg så et vidnesbyrd om denne magi caster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame, og det imponerer mig så meget jeg tænker også på at give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad mig og mine børn passerer gennem, så jeg kontaktede ham og han fortalte mig at bevare roen i kun 24 timer, min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse jeg modtaget et opkald fra min mand på andendagen spørger efter børnene, og jeg kaldte DR Sunny og han sagde dine problemer er løst mit barn. så dette var, hvordan jeg får min familie tilbage efter en lang stress bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, jeg ønsker jer alle på dette forum for at slutte sig til mig for at sige en stor tak til DR Sunny og jeg vil også råd for nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer, bør også kontakte ham hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og predicaments i livet. endnu en gang sin e-mail-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ER specialiseret i foelgende magi.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2), hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd til at løbe efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du ønsker at blive rig.

  (7) Hvis du ønsker at binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug finansiel bistand.

  (9) Hvor du blevet snydt, og du ønsker at gendanne du mistet penge.

  (10), hvis du ønsker at stoppe din skilsmisse.

  (11), hvis du ønsker at skille din mand.

  (12), hvis du vil have dine ønsker, der skal ydes.

  (13) Graviditet stave at blive gravide barnet

  (14) garanti du vinder de bekymrende retssager & skilsmisse, uanset hvor hvilken fase

  (15) Stop din ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16), hvis du har nogen sygdom lignende (HIV), (kræft) eller nogen sygdom.

  (17), hvis du har brug for forbøn for udfrielse for dit barn eller dig selv.

  igen skal du sørge for at kontakte ham, hvis du har noget problem, han vil hjælpe dig. hans email-adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ringe til min nummer på 2348077620669

  SvarSlet
 32. Hej jeg hedder Nico fra London, jeg kender en berømt stavkaster, der hjalp mig, da jeg havde problemer i mit ægteskab med min mand. hvis du har brug for et rigtigt sted for at løse dine forholdsproblemer, kontakt DR.AGBAZARA TEMPLE på: ( agbazara@gmail.com) ELLER WHATSAPP +2348104102662 han er det rigtige valg. han er en stor mand, der har været

  SvarSlet
 33. Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 35. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlet
 36. Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 37. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 38. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 39. Jeg er en glad person nu alt sammen takket være DR WALE. Jeg blev gift 2012. Jeg kunne ikke føde i fem år. MIN mand var bekymret og planlagde at sende mig ud af sit hus fortalte mig, at han ville skille mig. Alt dette lægger stor smerte i mit hjerte. Med mit hjerte i smerter, det er her, jeg deler mit problem med en af ​​mine venner, jeg ved, at jeg også havde giftede problemer. Hun sagde, at i løbet af sin hårde tid var DR WALE den, hun kontaktede, og DR WALE bragte sin mand tilbage inden for 3 dage, og begge er glade igen sammen. Jeg tog DR WALE-kontakt fra hende og chatte DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jeg fortalte DR WALE alt, hvad der bekymrede mit hjerte, og han bad mig om ikke at græde mere. DR WALE Kastede en trylleformular for mig inden for få måneder han kastede trylleformularen for mig, jeg var gravid. 2019 fødte jeg et barn, min mand var glad, og vi lever lykkelige. Så hvis du har brug for presserende hjælp til enhver form for problemer, er du i DR WALE er den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 40. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlet
 41. Jeg har været skilt i et par år nu. Som årene gik, kom jeg til den erkendelse, at mit ægteskab er gået i stykker, gjort mig knust og deprimeret. Det var den mest elendige og sjældne tid i mit liv, intet andet betyder noget, jeg ville bare have mit hjem tilbage og være glad igen. På en eller anden måde faldt jeg over et indlæg om DR WALEs mirakuløse værker, og kun en uge efter konsultation med ham, idet jeg flittigt adlød hans instruktioner, tog min eksmand hånden ud til mig, undskyldte og var klar til at få tingene til at fungere. Nu planlægger vi en ferie sammen, for at råde bod på alle de tabte tider, nu er jeg super spændt & glad, desuden er jeg DR WALE evigt taknemmelig for at genoprette mit hjem.. Du kan kontakte ham for at få hjælp til at genoprette kærlighed og fred i dit ægteskab eller forhold. Du kan WhatsApp/Viber ham på +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlet