19 januar 2010

Dit og dat

Det er mørkt og lysene er tændt, men min naturkalender fortæller mig at dagen er tiltaget med hele 48 min. Det syntes jeg faktisk godt jeg kan både se og mærke, især om eftermiddagen.


I år har jeg for første gang købt mig sådan en blå kalender der følger årets gang, inspireret af Madame, der engang har nævnt den i sin blog. Den er egentlig god, en masse ting står der i den, men jeg KAN stadig ikke vænne mig til at siderne ikke har ugerne listet op, fra mandag til søndag. Af en eller anden grund er der kun seks dage på de to opslåede sider og derfor rykker det hele tiden.


Nå, jeg vænner mig nok, og ihvertfald er det en glæde at kigge i den hver dag og se hvordan dagene langsomt bliver længere. Lige nu er det jo babysteps solen tager, men senere rykker det virkelig, og jeg kan lade stearinlysene hvile, indtil efteråret igen.
Lavendel blev min redning, hun har garnet jeg løb tør for på lager i sin butik, og jeg er glad igen.
Igen har bloggeriet vist sig at bringe gode ting med sig, for hvor ellers kan man finde så stort et netværk som her? Jo på Ravelry, og der har jeg også fået forslag til steder jeg kunne lede, men i det virkelige liv, har jeg slet slet ikke de muligheder for at sparre. Det er herligt.


Dagene går sin gang og jeg går med. Med masser af smil og godt humør, og om aftenen lægger jeg hovedet på min pude, med billeder på min nethinde af et hjem, der langsomt ændrer karakter.

8 kommentarer:

 1. Denn kalender lyder da sjov, må jeg da lige kigge på : ) knus til dig..

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er en opfordring til at leve i nuet - den kalender uden hele uger. Min far har brugt den i årevis, og jeg har den også selv ind imellem, bl.a. i år. Sender garnet i dag.!!

  SvarSlet
 3. Hvor godt at du fik fat i mere af det samme garn... :o)

  SvarSlet
 4. Hej Rikke, ja den er fyldt med alt muligt og man kan følge naturens gang. :-)

  knus tilbage

  SvarSlet
 5. Hej Lavendel.

  Uha sådan kan man også vende den, og det er jo noget jeg har svært ved så måske er det derfor jeg bliver så forvirret hele tiden ;)

  Tusind tak og jeg glæder mig til at modtage det.
  Alletiders

  SvarSlet
 6. Hej Pi Andrea. Ja det var altså godt, for jeg vil jo så gerne se det færdige resultat :)

  Fik du ordnet det med maleren??

  Kh

  SvarSlet
 7. Jeg håber, du vænner dig til Naturlommekalenderen - jeg elsker den jo højt :-) Fx nu at se at den 1. februar er dagen tiltaget med 1½ time! Jeg er så træt af mørket.
  Ha' en dejlig dag, varme klem til dig :)

  SvarSlet
 8. Hej Madame. Det håber jeg også, men uanset om jeg må investere i en anden alm en af slagsen, så vil jeg alligevel dagligt nyde at læse om naturen. Netop især om lysets vandring her til lands :)

  I lige måde og mange varme knus
  Henriette

  SvarSlet