17 januar 2010

Jeg bliver så glad


Garnmoster fra bloggen Garnfreak syntes jeg har fortjent at modtage denne award.

Hun skrev: fordi hun altid skriver sådan nogle søde kommentarer og hun er stærkere end hun selv ved :-)


Det gør mig virkelig glad især fordi jeg jo ikke hører til de mest produktive kreakvinder her i universet. MEN jeg takker og tager smilende imod, og dermed tager jeg også udfordringen op, der handler om at fortælle 7 ting om mig selv.


Jeg er..

1: ... mere utålmodig end jeg vil indrømme

2: ... løve og elsker at hvile, slappe af, tage mig en lur og at være på langs

3: ... så heldig at have verdens dejligste kæreste, der for nyligt har slået fast at det er mig og ingen anden han vil dele livet med

4: ... en slikmund

5: ... den glade dyreejer af fire marsvin. De har givet mig så mange muntre timer at man tror det er løvn

6: ... blev bidt sidste år. Af den meget smitsomme strikkevirus. Det har vist sig at den ikke er til at blive kvit, og at der ikke findes helbredelse for den.

7: ... drømmer om en rundtur i det ganske land, for at besøge og hilse på en masse andre herlige bloggere.Nu er det så at tiden er kommet til at give den videre og her er de 7 bloggere jeg syntes skal have awarden.


1: Frau Putz fordi hun ganske enkelt er selvskreven som en super kreativ blogger. Et eksempel på en flittig husmoder og produktiv kreakvinde.


2: Pernille fordi hun om nogen er hittepåsom udi strik og hæklefinurligheder. Sød og hjælpsom er hun skisme også :-)

3: Mette Fordi hun har et stort stort hjerte, er marsvinemor som jeg selv OG fordi hun bestemt også er kreativ. Desuden har hun overskud til at skrive, selvom hun gennemgår en svær periode. Det er stort syntes jeg

4: Margith fordi hun er den første der sån helt uden nogen grund, sendte mig en blomst da jeg var helt ny og havde forelsket mig i en rødbedeaurikel. Jeg håber sådan at den genkommer til foråret for jeg har passet godt på den.

5: Rikke fordi hun trods to små børn og nogle gange har mange tunge tanker, altid har overskud til lige at blogge om stort og småt.

6: Pi Andrea fordi hun bestemt er kreativ og så bliver man så munter af hendes skriv. :-)

7: Meisolle fordi hun har en blog der bestemt fremviser noget andet end det gængse fra den kreative verden. Hendes dukker er så fantastiske og har alle hver deres personlighed. De er fremstillet med kærlighed og snilde og jeg ønsker mig min egen lille en af slagsen.. ;)Værsesko alle I kære medsøsterbloggere. Rock'n blog siger jeg bare, og det er helt frivilligt at tage imod awarden.
Knus Henriette

12 kommentarer:

 1. 1000 tak, hvor det varmer og det er endda tissekoldt udenfor ; )møs

  SvarSlet
 2. Tak! jeg er meget overrasket og glad. Knus.

  SvarSlet
 3. Tillykke, det er fuldt fortjent. Jeg tror også du er stærkere end du selv tror.
  Og 1000 tak, også for de fine ord. Det varmer og glæder :)

  SvarSlet
 4. Kære Henriette, tusind tak for awarden, som jeg har lavet et indlæg om. Kig ind, der er noget til dig :)

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 5. Hej Henriette
  Tusind tusind tak for de fine fine ord og ros.. :-) Du skulle næsten foræres en dukke bare for alt den fine og positive reklame du giver mig :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, Henriette. Du formår at bringe lidt smil på mit bekymrede fjæs. Den "rendemaske" af en kat er stadig ikke vendt hjem - og vi SAVNER ham.
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 7. Rikke, det er bare så fuldt fortjent :-)

  SvarSlet
 8. Og Margith.. du var en selvfølge ;)

  SvarSlet
 9. Pernille, jeg var ikke i tivl om at du skulle ha prisen ;))

  SvarSlet
 10. Mette, jeg griner i skægget og syntes det er en fed award du der har lavet :))

  SvarSlet
 11. Meisolle, det var nu altså ikke derfor jeg skrev som jeg gjorde hihi, jeg syntes bare at du er så dygtig ;) Og dukkerne er så specielle hver og en, det er ret utroligt.
  Knus

  SvarSlet
 12. Åhh Frau Putz det glæder mig at jeg kunne muntre dig op og det er fuldt fortjent at du får den award, MEN hvor er jeg ked af af katten er væk.

  Tænker tankter for dig Knus

  SvarSlet