07 januar 2010

En uforudset forhindring

Besøget hos tandlægen var nedslående på en helt ny måde.


Tanden skal rodbehandles, men det var forudset og ikke det jeg blev lidt øv over. Der er opstået et nyt problem og hvordan vi løser det, skal jeg lige finde ud af. Pga udsigten til mørkets magt over mit sind og de voldsomme problemer der har været op til jul, fik jeg jo ordineret en kombiløsning af medicin. Det har hjulpet, men der er et minus og det er stort...


Det kan få betydning når man feks skal bedøves. Virkningen bliver forringet og indtil nu har vi klaret problemet med en højere dosis af bedøvelse. Den gik bare ikke i dag! Jeg lå der og lå og der skete ikke en hujende fis. Hr tandlæge kløede sig i nakken, og jeg blev mere og mere øm af at blive stukket forskellige steder i mundhulen. Til sidste meldte han pas, turde simpelthen ikke give mig mere og nu sidder jeg så hjemme igen med hovedpine, ømme knogler, en hård "knude" under kæben hvor midlet lissom har samlet sig, en tunge der summer, men ingen reperation af den dumme tand. Selve tanden og læben, som egentlig var der hvor jeg skulle kunne mærke INGENTING, tog slet ikke imod noget som helst! I morgen må jeg have fat i min læge for at høre hvad vi skal gøre, for tanden skal jo laves og det er ikke noget jeg kan holde ud UDEN smertelindring. Det er sgu noget hø syntes jeg.


Aftenens strikkekomsammen, er aflyst for mit vedkommende for jeg er ikke helt klar og har som sagt ondt i knolden, men jeg har lige fundet ud af, at de andre deltagere også har meldt fra, så for første gang ser det ud til, at strikkeklubben er blevet slået ud af helbredsproblemer. Det ironiske er at vores værtinde selv har sit at kæmpe med, men hun er simpelthen så sej at hun tidligere meldte ud, at hun var klar på gennemføre. Sikke en redelighedNu står den på varm kaffe og et hvil inden middagsmaden må på dagsordenen. Hip hurra for min varme plaid :-)

7 kommentarer:

 1. ØV! Håber der bliver fundet en løsning. For tandpine - det er dælme ikke at spøge med.
  Hav en dejlig aften.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Det lyder bare ubehageligt :(
  Jeg håber på lægen har en god løsning, for tandpine er forfærdeligt.
  Jeg håber også du får en hyggelig aften alligevel.

  Knus Pernille

  SvarSlet
 3. Et kæmpe hip hurra for plaiden herfra også, sådan en er altid dejlig at gemme sig i. Øv bøv mht. din medicin, jeg kender selv alt for godt til underlige bivirkninger. -men som min meget søde læge siger, så er der ikke noget i livet der er gratis. Jeg krydser fingre for, at du får styr på redeligheden.

  SvarSlet
 4. Sikke noget møg ! Der må da være en løsning..

  SvarSlet
 5. Nej, hvor irriterende at skulle gå hjem igen, helt hullet i munden af stik og så ikke være kommet nogen vegne. Jeg føler virkelig med dig.
  Sov godt og håber du finder afklaring.

  SvarSlet
 6. Åh nej... Stakkels dig... ;-(

  SvarSlet
 7. Jeg kan varmt anbefale akupunktur - en del tandlæger bruger det efterhånden, så prøv at google i dit område

  SvarSlet