08 januar 2010

Strik og venten


Jeg er endelig færdig med det orange sjal. Jeg kan ikke blive enig med mig selv om der skal lidt flere blomster på, men nu gider jeg ikke mere, så det får være. Når Josefine på søndag rejser tilbage til skolen, er der fri bane for at jeg kan vaske det, og få det lagt i stræk. Hurra for det :)
Selvom jeg ikke kom i strikkeklub i aftes, ku jeg jo godt sidde og nørkle selv, og jeg fik skudt to nye strikkerier i gang.Det ene er dominostrikkeriet, og jeg syntes det går strygende. Ik så hurtigt måske, men den første firkant er jo også med hulmønster, så jeg skulle liiige koncentrere mig en ekstra gang. Næste forkant er på vej, og jeg tror det bliver super flot. Farven er nærmest jeansblå, og det giver mig mange muligheder for at kunne gå med det både en kold sommeraften og om vinteren.Nummer to bliver et længe ønsket halstørklæde til Rasmus.

Han har selv valgt garnet fra mors hylder og nu er det bare at køre på, halstørklæder er ikke lige min kom the, det er så uendeligt kedeligt, men jeg har jo lovet så nu skal det være.

Der er udsalg i bogklubben Bolig og Livsstil, og disse tre bøger er kommet med posten i går. Alle koster de under en 50'er så alt i alt har jeg betalt 179.- incl porto for en bog om blomsterløg, en Conran om opbevaring og en bog om enkel indretning.

Det er jo lige noget jeg kan bruge, nu hvor jeg skal til at indrette mit eget værelse. Det er ikke så stort, så gode opbevaringsråd er velkomne.

Med hensyn til værelset, er der opstået en mindre forhindring. Det er vedligeholdelseskontoen på lejligheden, der skal betale for malingen, men man skal lægge et depositum på 1000 kr nede hos malermanden, og dem har vi bare ikke lige her i januar måned. Det kan gøre mig helt vild, at jeg er tvunget til at vente, men sådan er det bare og jeg er nødt til at lade det være for nu. Et farvekort har jeg dog fået med hjem, og der har jeg allerede besluttet mig for en ide, jeg tror bliver super.


Drømme drømme drømme....

4 kommentarer:

 1. Det er så fedt med drømme !
  Og bliver det dog en skøn proces med det værelse :-)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Hvorfor skal man lægge et depositum, når det bliver betalt over vedligelsesholdelseskontoen? Det burde da være unødvendigt, medmindre at de tror, at man overskrider kontoen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Pyh ha, sikken en omgang med den tandlæge, håber at du finder en god løsning :-)
  Dejligt at drømme og dejligt at kunne nørkle imens. Forstår som vibeke heller ikke hvorfor man skal lægge depostium, urimeligt, I er jo ikke flyttet eller noget. Øv - men glæd dig i det mindste over at nu kan du snart komme i gang med at gøre det fint på værelset.
  God fredag aften til dig fra Laura

  SvarSlet
 4. Vi har også vedligeholdelseskonto og skal ikke lægge depositum. det lyder da lidt mærkeligt. Er spændt på at se billeder af dit værelse når det bliver færdigt. Knus

  SvarSlet