21 januar 2010

Endelig


I går var jeg ved farvehandlen, og jeg kan nu gå i gang med at gøre mit værelse.


Det var en noget spøjs oplevelse at handle i den butik, og for at det ikke skal være løgn, ja så glemte de lige at sige til mig sidst jeg var der, at man IKKE skal lægge 1000 i depositum når man er en lejer der skal istandsætte. Det er kun når man er nyindflyttet!!!


IH guder altså, hvor længe er det jeg har gået og ventet alene fordi de 1000 kr var et problem??? Derudover var ekspedienten ikke af den slags der går lige til sagen, at indkøbe farve og ruller og den slags, tog næsten en hel time..


Nå, men jeg stempler ind som maler de næste dage, der vil være afbrydelser fordi vi skal lidt både i morgen og i weekenden, og derefter begynder så den store rokade af bogreoler og arbejdsplads. Jeg glæder mig og syntes det er hyggeligt at gøre i stand, især når det er noget der gavner mig selv ;)


Jeg kommer nok ikke så meget forbi i blogland de næste dage, men jeg vender jo stærkt tilbage. Med skriv om alt lige fra strikkemødet på søndag og maleeventyret, til billeder af både dyr og mennesker og strik. I øvrigt har det der strikkemøde søndag, udviklet sig til en noget uoverskuelig affære. 24 høns har meldt deres ankomst, og jeg er nu lidt svedt ved tanken om hvordan jeg skal gennemføre det.. Det er næsten for meget, men jeg giver det en chance for der kommer en masse jeg gerne vil møde, OG der er en kvinde der har noget garn med til mig. Uden at jeg kender hende har hun skaffet mig noget garn jeg ikke selv kunne få fat i, og det er IKKE kaunien, men lækkert uldgarn fra Netto. Det var billigt i denne uge, men revet væk her i byen.

8 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdslyst - det lyder næsten som om du har været hos min Svoger at handle, han elsker osse at snakke med kunder i sin Flüggerbiks..

  SvarSlet
 2. Åh, det bliver dejligt når du bliver færdig.
  God arbejdslyst :)

  SvarSlet
 3. Dejligt du endeligt kan komme i gang. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse med maleriet.

  Jeps, det er superskønt at arbejde hårdt - når det er for ens egen skyld :)

  SvarSlet
 5. Brevduen har været forbi dit vindue ;o)

  SvarSlet
 6. Rigtig god fornøjelse med det hele.

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det dejligt, at du endelig kan komme igang med at ordne dit værelse. Jeg er meget spændt på resultatet, både af maling og strikkekomsammen. Ha' en rigtig god aften. :o)

  SvarSlet
 8. Hvor er det dejligt for dig, at du nu kan komme i gang... mon vi får resultatet af se herinde? ;-)

  SvarSlet