17 januar 2010

Kender I det ??Her sidder man godt plantet i sofaneseren, alt inden for rækkevidde, kaffe, flødebolle, fjerndimsen til tv'et, lydbog, plaid om kroppen, ungerne beskæftiget med deres, kæresten med projekt fyld-en-kommode-med-ledinger og dimsedutter, og opskriften på dominosjalet klar og så..


Jeg har §¤%&"#&!/&"#((!!****&#q¤%#/! AAARRRGHHGHGHGEUJKSHFIUESOFGSHNED


IKKE GARN NOK.Ja undskyld, men det kan altså gøre mig helt vild. Anden række er godt i gang, men allerede nu kan jeg se, at garnet slet ikke rækker og at jeg har fejlkalkuleret mit lager. Garnet er Kauni og købt i julen ved det firma der lukkede ned pr 31 dec.

For pokker da også altså.

Jeg har lagt det helt væk og håber nu på at jeg kan finde et sted der sælger lige præcis den farvekombi, men indtil videre ser det ud til at der kun er en mulighed, og jeg vil prøve at høre i Nørkleriet om hun kan skaffe det. Jeg har faktisk heller ikke lige planlagt mere garnhandel, tror kæresten ville få en prop, men hvad så?? Skal jeg pille det hele op og begynde forfra? NEJ! Sådan er jeg slet ikke indrettet. Jeg hader at begynde om, og vil hellere vente, så det bliver enden på den historie.


Den næste krølle på dette strikkedrama er så, at ALT mit garn nu ligger pakket ned i blå Ikeakæmpeposer, fuldstændigt uden for system. I aftes sad jeg og forsøgte at beslutte hvad jeg så skulle kaste mig over, en sweater som den her fra UniKarina ligger højt på listen over to do, men hvor er garnet??


Jeg gik i seng gjorde jeg.


Godnat og øv og så kan det også bare være ligemeget NÅ!I dag vil jeg forsøge at glemme alt om strikkepinde og i stedet fylde huller i væggen på mit værelse. Derefter ligger der flere opskrifter på engelsk, som jeg bare ikke kan finde ud af, og derfor må ideen være at jeg prøver at oversætte dem til dansk, så de kan blive omsat til strik på mine pinde.Når jeg altså kan finde mit garn igen.
Hende her har ikke brugt meget garn på sin kjole.. Den lille spanske Infanta Margarita er udstyret efter alle datidens kunstens regler, og har sikkert haft problemer med at sidde ned. :-)

16 kommentarer:

 1. Hej Henriette - sikke noget - hvilket nummer har garnet, det kan da nok skaffes ( er jeg sikker på, måske har jeg det allerede) - RO PÅ

  SvarSlet
 2. Tror da også dit garn kan skaffes. Prøv at se her f.eks. http://netgarn.dk/product.asp?product=47 eller her http://www.eventyrgarn.dk/group.asp?group=91. God fornøjelse med at indrette værelset. Knus

  SvarSlet
 3. jeg har gode erfaringer med at oversætte fra fremmedsprog til dansk inden jeg starter på strikketøjet. Der er en rigtig god liste over engelske og amerikanske strikkeudtryk på Vivian Høgsbro's hjemmeside www.viv.dk.
  God fornøjelse med projekterne når du finder garnet.

  SvarSlet
 4. ...og hvad, når hun skulle på toilettet, den lille Infanta Margarita???

  SvarSlet
 5. aj hvor surt. Håber du finder garnet et andet sted, så du kan blive færdig med dit strikkeri.

  Kram

  SvarSlet
 6. Det ligner faktisk den farve, jeg har 100 gram liggende af.
  Hvilket nummer har det?

  SvarSlet
 7. Det er bare noget af det mest irriterende, at opdage, at man ikke har garn nok. Så er det helt ok at bruge mange grimme ord :o)
  Håber det lykkes for dig at finde det helt rigtige.

  SvarSlet
 8. Hej Lavendel, ja vi har jo skrevet sammen, og jeg håber at du har det på lager :-)

  SvarSlet
 9. Hej Anette. Tusind tak for links'ne, tænk.. de har ikke den farve! Øv og æv

  Jeg håber I har haft en dejlig weekend og sender lige et sneknus herfra.
  :-)))

  SvarSlet
 10. Hej Helle.

  Uha jeg syntes det er en tidssluger at oversætte og selvom jeg er habil til engelsk OG bruger Høxbroes ordbog, så er det stadig svært, MEN jeg giver ikke op :-)

  Tak for rådet og god nat til dig ;)

  SvarSlet
 11. Hi Nina, ja det har du da også helt ret i. Men er der ikke noget om at dengang var det noget man ikke talte om, og derfor noget der blev gjort i skult og med løftet kjole?? uanset hvad.. BEsværligt siger jeg bare :-)

  SvarSlet
 12. Det gør jeg også Fru E. Jeg har også efterlyst på Ravelry, så jeg håber endnu :-)

  SvarSlet
 13. Hej Nette, velkommen og tak fordi du vil læse med her hos mig. Det hedder jeansblå/lyseblå og blå. Nummeret er jeg mere uklar om, da det var vundet op fra store kegler af netbiksdamen selv..

  Men har du det, så vil jeg gerne købe. Send mig en mail, så kan vi da lige finde ud af noget.
  Adr står under billedet øverst på bloggen.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 14. Hej Sonnie, ja jeg syntes også der her må udsendes eder og forbandelser ;))

  Kh Henriette

  SvarSlet
 15. ups, glemte helt at sige hej først. Blev helt panikken, da jeg så dit problem. :-)

  Det garn jeg har, har jeg 200 gram af, kan jeg se.
  Det er det her http://www.tantehanne.dk/product.asp?product=163

  Tante Hanne har det også endnu, ser det ud til?

  SvarSlet
 16. Godmorgen Nette, hi det er da helt i orden, jeg kigger lige forbi Tante Hanne :)

  Rigtig god dag

  SvarSlet