04 januar 2010

Kold i røven

Ja ecsqueeze my french, men det er lige hvad jeg er efter dagens udflugt til nærområdet.


Bilen og jeg nåede slet ikke at blive varmet op, og selv nu efter en time hjemme, er jeg stadig så kold på min numse og mit maveskind at jeg sidder med dobbelt plaider, uldent sjal om nummeren OG varmt i koppen. Det er helt vildt, for vi bor ellers ikke koldt.


Hedrin er i håret og Mira har nu fået savet sin seng lidt lavere og den er rykket på plads. Det betyder at jeg kan komme i gang med de indledende runder af rengøringen af mit kommende legeværelse :)Se lige det vinduesparti. Kan jeg lige være her.. :-) Nu er rummet tomt og klar til mig
Noj hvor jeg glæder mig. Det kan slet ikke beskrives med ord faktisk.


Jeg er stadig lidt i venteposition omkring det næste strikkeprojekt, men jeg vil gerne forsøge mig med dominoerne, så heldigvis er der lys for mig forude. Strikkeklubben mødes på torsdag og der ved jeg at der er to dygtige damer der kan hjælpe mig i gang, og så kører det bare derudaf.Det orange sjal er færdigt og jeg venter bare på at få mulighed for at fotografere det, når der er en ledig plads at brede det ud på. Jeg har nemlig lavet noget nyt på dette sjal, og det er blevet rigtigt flot så jeg er tilfreds med min indsats. :) Her er det inden jeg begyndt at lege med mulighederne for detaljer

7 kommentarer:

 1. Jeg håber, at du har fået varmen igen. Super dejligt med dit nye værelse. Tænke sig, at have et værelse for sig selv. Det er mange år siden, at jeg har haft det, men når Henrik flytter hjemmefra, skal det være mit kreative rum med loft til kip, smukt lysindfald og det hele.

  Jeg er helt vild med dit orange sjal. Det er så enkelt og smukt. Skal du have kvaster på eller andet. Hvis det var mit skulle det bare ligger der om mine skuldre, som det er. Og så ville jeg strikke et par skønne orange tykke sokker dertil.

  Nå, nu drømmer jeg vist.

  Ha´ en rigtig dejlig aften med dine kære.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Håber også du har fået varmen, for hvor kan det bare trække tænder ud at være så kold.
  Det ser bare herligt ud med det nye værelse - skønt at du får dit eget domæne ;-)

  SvarSlet
 3. Ja, pyha, det er koldt. Jeg har været til gymnastik her til aften og der var SÅ koldt på gulvet. Men nu sidder jeg under dynen med min varmepude på tæerne :) Dejligt.

  Hvor bliver det bare godt med dit værelse. Jeg får helt lyst til at være med til at indrette og finde kasser og glas og stille dine flotte nye metalæsker på en hylde :D

  Jeg glæder mig til at se billeder.

  God aften, søde Henriette

  SvarSlet
 4. Hej Jeanette Mariae. Jamen et par sokker der passer er da en vildt god ide. Jeg må da finde noget strømpegarn tror jeg. :)

  Jeg drømmer også, og glæder mig over at det snart er virkelighed med værelset.

  Sov godt og dejligt der ved engen:)
  Knus

  SvarSlet
 5. Jamen jeg siger dig Margrethe.. Jeg har sjældent været så kold, og jeg er lidt hys når de kommer til mit underliv, så jeg skal liiiige ha mig lidt varmere tøj på fremover. Har helt glemt hvordan det er at fryse om vinteren :)

  Mon jeg er ved at blive gammel, når jeg sådan drømmer om uldent undertøj, i stedet for at fryse i blonder med anstand??

  Sov godt og varmt
  Knus :)

  SvarSlet
 6. Jamen Mette, det kunne også være dødhyggeligt, bare lige lidt surt med afstanden ik.. ;)

  Jeg sidder også under dynen nu. Gider ikke være oppe, for John er ikke hjemme og jeg fryser knagme lidt endnu.

  Jeg ønsker dig en god søvn og så "tales" vi ved i morgen :)

  Knus og godnat

  SvarSlet
 7. Ja, koldt dét er det - pyh ha. Heldigvis kan jeg fint holde varmen med al min rengøring af nyt hus og nedpakning :-).
  Jeg skal jo også i gang med at indrette mit eget værelse - uh ha en fornøjelse :-). Stort er det ikke - men det er mit. Med udgang til altan og sån't. Det bliver SÅ godt.

  KH Gittemay

  SvarSlet