24 februar 2010

Kun een praktisk ting...

... fik jeg bedrevet idag.

Tænk det er kommet lidt bag på mig, hvor skidt man kan få det af en simpel forkølelsesagtig ting. Jeg er ganske enkelt helt smadret. Ubeskriveligt træt, mør og med en dyne i hovedet.Synkronsøvn

Mine små pelsede trængte sådan til at få sig et rent bur, og jeg kunne ikke byde dem at gå endnu en dag i gammelt hø, så jeg har brugt dagens ration af energi på at skifte og rengøre de to bure. Nu står de funklende rene og med friske forsyninger af det hele igen. De små er begejstrede, især Karamellen og Chokofanten, hvis tur det er til at stå i stuen, med dertil hørende adgang til friløb.

De to andre er mere afdæmpede for nu at sige det mildt. Det er noget hø ( høhø hihi), at de ikke alle fire kan enes om pladsen, for det ville give mere motion til dem, men sådan er det nu engang. Tilgengæld har jeg så to af dem her ved siden af min seng, hvor jeg kan holde øje med dem. Som en anden særling sludrer jeg med dem om lidt af hvert, men lige sure er de. Ikke på vilkår om det passer dem at de skal være i et bur uden åben låge, og det forstår jeg godt.Prøv lige at se ham.. Som den eneste af de fire har han en evne til at ligge som en menneske, lidt på siden og med hovedet som en anden lille (kæmpe..) spunk.Da jeg var færdig med det, var jeg også færdig som gårdsanger og resten af dagen er tilbragt i liggende/ sovende position. Rasmus har været bud og har hentet lidt varer i Fakta. Knægten er ellers lidt smådoven for tiden, men han kan godt når det gælder og aftensmaden er også hans fortjeneste, for kæresten er ikke hjemme. Af samme årsag er kommunen sluppet for mit harske skriv, for det får jeg først skrevet i morgen. Jeg orkede bare ikke mere i dag.

Jeg håber at jeg i morgen kan stå op, det gør jeg altså.

7 kommentarer:

 1. Kære Henriette,
  Det må jeg sige! At du får renset bure med sygdom i kroppen er da en bedrift. Hvor er spunken bare skøn :) Sådan sover vores Snehvide også!
  Står buret inde i din privat?
  Jeg kan mærke, at det bare også ville være godt for mig med en lille privat, hvor jeg kan gå ind, når alting og ingenting bliver for meget af det gode. Og måske kan Julies værelse bruges. Hun nævnte det i dag, men jeg skal lige vende og dreje det, da det også er vigtigt at hun har noget der er hendes, når hun er her, synes jeg. Men nu må vi se...

  Rigtig god bedring og ros til Rasmus :)

  Knuser fra
  Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette, nej lige nu står de i vores soveværelse, men jeg overvejer om jeg skal finde en plads til dem i mit retreat. Hvor utroligt det end lyder, er der egentlig ikke plads til dem der, men måske jeg kan rykke lidt hist og her. Det var jo meningen at de skulle kunne benytte gulvet, men jeg syntes der er for mange gemmesteder ;)

  Jeg håber faktisk at du kan få den mulighed, selvom det betyder at Julie så mangler et eget rum. Vi har indrettet det sådan, fordi vi har det samme problem med Josefine når hun er her, at der står et skrivebord i vores soveværelse. Derpå står hendes computer. Hun har ikke ønskes sig andet end sådan en plads, så sådan er det blevet. Nu har vi jo også muligheden med at sove i stuen, så hun låner vores seng når det er aktuelt.

  Alt andet lige fordi vi er så ens Mette, VED jeg at du ville få gavn og mere overskud af det.

  Mange knus og kh
  Henriette :))

  SvarSlet
 3. Det er nogle søde pelse :-)
  Jeg har også læst forrige indlæg om at der skal skrives brev. Jeg er ikke den rette til opmuntring og hep-ning! Jeg er totalt gået i stå og mangler selv nogen til at heppe :-D

  Men alligevel vil jeg lige sige at jeg har en ide om at det hjælper at opdele problemer. Hvis der ikke er tid nok til dem alle sammen, så hjælper det alligevel for mig at sige "NU tager jeg een ting, potteplante, opvask, brev, eller hvad det kan være".

  Lige nu er weblog - kontakter faktisk det eneste som gør at jeg føler mig lidt normal :-)
  Jeg har bedt om hjælp men der er ingen til at hjælpe, og hvis der var kunne de alligevel ikke finde ud af, hvad der skulle gemmes, sælges, kasseres. Nå pyt, jeg har heldigvis tid nu til stille og roligt at tage en ting ad gangen. Det er bedre end to ting på en gang.

  SvarSlet
 4. Kære Dax, det gør mig bekymret at læse din kommentar.

  Sig mig engang, går du og har det trist? Hvorfor er du gået i stå og hvordan? HVEM har du bedt om hjælp og hvorfor hjælper de ikke?

  En masse spørgsmål og jeg har du ikke lyst til at uddybe, så skal du selvfølgelig ikke. ;)

  Når det er sagt så har du ret, jeg deler også tingene op, og tager et projekt ad gangen, det er jeg simpelthen nødt til, for ellers får jeg intet gjort overhovedet.

  Jeg håber du trods alt får en dejlig torsdag.
  Knus :)

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring med forkølelse, Henriette! Jeg kan også huske, hvilket kæmpe arbejde det er at orden gnaveres bure. Da vi havde mus og dværghamstere, blev burene vasket to gange om ugen - det var virkelig træls.

  God torsdag til dig, varme klem :)

  SvarSlet
 6. Tak Madame, normalt er rensning af burene jo bare noget jeg gør, men i går var det nærmest som en bjergbestigning :) Men dyrene var glade og så er jeg det også hihi.

  I lige måde og knus tilbage :)

  SvarSlet