25 februar 2010

Torsdag i slowmotionDe her er svære at holde liv i syntes jeg. De ser lige så snottede ud som jeg selv, trods det at jeg gør hvad jeg kan for at få dem til at blomstre videre. UDEN held.
Jeg er oppe og ude af sengen i dag, og selvom jeg er skvattet så er det nu skønt at jeg kan trække vejret igen uden at nyse :)

En vask er sat over i kælderen og lidt oprydning har jeg bedrevet i køkkenet, så nu kan jeg have lidt god samvittighed igen, og bruge resten af dagen på ingenting og lidt strik.
Jeg er nået et stykke på Domino nr 2, som jo er det jeg har i hænderne indtil jeg kan begynde på Frk. Tusindfryd. Min påbegyndte garnvinding skal genoptages så snart jeg orker det, og mon ikke det bliver i weekenden.. Lige det rette hyggenus at bruge sådan nogle dage på.


Jeg vil vikle den sidste farve af igen, for lige at chekke hvordan sammenføjningen af garnet ser ud. Virker metoden som de mere erfarne har beskrevet, ja så er jeg den der er i gang med projekt garnnøgler i egne farver. Jubiii ;)
Ham her har hygget med mor på det bedste sted i verden, han er næsten ikke til at se, men snuden afslører at der ligger et lille marsvin i mit trøjeærme


Og nu.. nu er det tid til at skrive mailen til den hurtigste kommune i landet. Hehe

6 kommentarer:

 1. Nåårh, sådan hyggede mit alleførste marsvin, Pjevs, sig også altid. Eller, han kravlede ind fornede på ærmet, så han hang i det. Så tog han sig lige en skraber :)

  De der blomster KAN man IKKE holde liv i. De er alt for besværlige!

  Du er altså lidt af en garnekspert, synes jeg. Det ser så professionelt ud, når du vinder garnet sådan op. Og det strik, jeg har set fra dine pinde, er så smukt strikket. Bare jeg havde tålmodigheden...

  Klem fra
  Mette

  SvarSlet
 2. Jeg elsker altså dine marsvine-historier. De er så søde, og det er helt utroligt, som så små dyr kan have personlighed!
  Jeg var helt vild med deres negleklipnings-eventyr. Arme, stakkels Cupcake...
  Mit ferie-marsvin sidste sommer fik sit livs chok, da der pludselig faldt en undulat ned i hans bur. Uha!

  SvarSlet
 3. Hihi Mette, de er så hyggeligt at de kravler ind under tøjet, og så ligger de der og pludrer.

  Blomsterne er nu boykottet, de er bare for dumme ;)

  Arhh jeg ved ikke.. ekspert er så meget sagt, det er jo helt nu det jeg er ude i, MEN min garnvindedims er jeg vild med, og den er Uundværlig helt sikkert :)

  Kan du nu sove godt søde
  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 4. Ja den negleklippetur tog virkelig hård på ham hihi. Christunte, jeg kan så godt lide at fortælle om dem, og så er de altid gode for en sjov historie.

  Bare vent for i morgen kommer der endnu en af slagsen;)

  Ej en fugl! Kan godt forstå det var en rystende oplevelse for et lille marsvin. hihi

  Godnat og sov godt Christunte
  Knus Henriette :)

  SvarSlet
 5. Ih hvor den lille sorte snude bare sød, hvad er du igang med med alle de skønne farver ??

  SvarSlet
 6. Hej Helle. Jo jeg er jo ved at vinde garn op til et Tusindfryd sjal, det kan du læse mere om hvis du skriver tusindfryd i søgefeltet. På det øverste billede er det et dominosjal som er på pindende. Jeg skal have et eller andet lettere stykke arbejde, jeg kan lave indtil Tusindfryd kommer i gang, og sikkert også ind i mellem ;)

  Det er Kauni og det hedder vistnok regnbue.

  Tak for kommentaren og ja.. den lille snude sidder på et at mine marsvin som er en fræk lille en ;)

  Kh Henriette

  SvarSlet