03 marts 2010

Her er så fint.....faktisk så fint, som der ikke har været i al den tid jeg har boet her.

Først nu kan vi se, hvad det betyder at vi kun er fire og ikke seks mennesker, der alle har sko og overtøj i gangen, og så er der en tydeligt forskel også i mængden af møbler og dagligt rod, hvilket gør det noget lettere at feks støvsuge. Så jeg nyder lige nu at her er rent og pænt, ryddeligt og nydeligt. Jeg har endda været så ond en mor, at jeg har forbudt ungerne at spise ved spisebordet her til aften. Ja jeg ved det.. det ligner ikke noget, men med en motorikforstyrret ku jeg se frem til igen i morgen at skulle gøre det hele om. Sådan er det bare og i dagligdagen tager vi det med, men SÅ morsomt er det altså heller ikke at være husalf. Jeg skulle måske lige tilføje at det kun var de to teenagere der skulle bespises, så derfor.

Kagerne blev ikke som jeg syntes de skulle, men sådan er det. Jeg orker ikke begynde forfra, måske det kun er mig der syntes at de er alt for søde. De damer må være dommere ;)

Nu er jeg så også flad som en fregne. De sidste to dage har været energiske, så i morgen slapper jeg helt og aldeles af. Vil sove længe og bare lade timerne gå langsomt og fredeligt. Lade stilheden flyde, på den måde sikrer jeg mig, at jeg selv også kan muntre mig når vi skal være mange i stuen. Det er nu lidt spændende.

Det er tid til lidt historie i ørene, og lidt garn i hænderne. Forresten..

Er der nogen der har lagt mærke til hvor længe det er lyst nu???


Ju hu det er til at blive helt euforisk af, og jeg har i dag fundet mine pelargonier frem fra deres hi i soveværelset. Nu bliver det interessant at se om de er døde eller levende. Weekenden skal i hvertfald bruges til at give dem ny jord, og så får tiden vise om de har overlevet vinteren.


Min duftgeranie var kæmpe da sommeren sluttede, men lige nu ser den sølle ud. Håber den kan komme tilbage til sidste års storhed.


Spring is in the air :)

8 kommentarer:

 1. Ja, og hvor tidligt det var lyst i morges!!! :-)

  Sikke en dejlig dag, du havde forleden med datteren. Skønt at høre og se. ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg blev helt forbløffet, da jeg kom til at kigge ud af vinduet i går aftes ved 18-tiden... ØJ, det er jo ikke mørkt endnu :)

  God fornøjelse med strikkeaftenen :)

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på alting er helt fantastisk Henriette :)
  Vi kommer hverken for at kigge dig efter i sømmene eller for at få et stort opdækket bord... selvom jeg nok skal spise dine kager, uanset hvordan de ser ud.

  Jeg glæder mig :D

  SvarSlet
 4. Uhmmm kager : ) Det er da dejligt at du har det fint, det er også noget der giver lidt på det mentale plan : ) Kram og god fornøjelse

  SvarSlet
 5. Kære Nette. Ja det var helt fantastisk og jeg glæder mig til en gentagelse :)

  Ju hu for foråret der er ved at være her.

  Knus til dig Nette

  SvarSlet
 6. Lige præcis sådan havde jeg det også i går.. Jeg havde hvilet mig, og normalt er det så blevet mørkt når jeg vågner igen, men ikke nu. Virkelig dejligt og meget opløftende :)

  Håber at du er ved at være frisk igen
  Knus Henriette

  SvarSlet
 7. Kære Pernille, jeg er altså alligevel kommet til at dække et herligt bord ;) Det smuttede ligssom bare ud af mig hihi.

  Men nu tager jeg så også en slapper til vi ses.

  Knus Henriette;)

  SvarSlet
 8. Kære Rikke, det er så sjældent at her ser sådan ud, så jeg nyder det virkelig :)

  Jeg håber at alt er vel hos jer og at de små er raske og glade :)

  Mange knus Henriette

  SvarSlet