03 marts 2010

Sent begyndt, men godt i gang
I dag er begyndt sent, for oven på i går har jeg været helt færdig.


Til gengæld har jeg de sidste godt to timer, været effektiv og her er nu skinnende flere steder. Gulve er støvsuget og vasket ( og ja.. også under sengen, ikke flere Cupcakes der er fyldt med støv hihi), her er rene dørhåndtag, og kaffe/ thekander er vasket og gjort klar til i morgen aften, hvor jeg jo får besøg af en masse strikkeglade kvinder. Det er mange år siden jeg sidst har haft nøde af at skulle bruge mere end en enkelt thermokande, så det kan nok være at jeg har måttet ind i de mørkeste kroge for, at finde de ekstra frem vi har.

De er nu anstændigt rene og venter kun på at yde deres, til at aftenen kan blive hyggelig.

Nu vil jeg tage et par timer for mig selv, og senere skal jeg bage de cookies der skal på bordet i morgen. Jeg er ikke helt klar over, om der er nogen der tager en kage med, har ikke fået besked om noget, men småkager kan jeg bestemt også godt holde til at fremstille.

A piece of cake faktisk ;)

Det går da meget godt syntes jeg, i betragtning af at jeg ikke har været værtinde i de nævnte mange år. Førhen var jeg 100% perfektionistisk, og jeg kun finde på at male for at det skulle se ud som jeg ville ha det, men det er overstået og jeg syntes jeg slapper rimeligt godt af omkring de besøgende. Her ser ud som her gør, og det er det. Det vigtigste er at vi kan være her, og nyde det vi er sammen for, nemlig strik og sludder.


Og så skinner solen ovenikøbet :)))
Snart har jeg sådan noget her igen i min vindueskarm.. Uhmmm

8 kommentarer:

 1. Rigtig meget held og lykke i morgen aften... det lyder som en af de gode dage ;-) dejligt for dig...

  Ja, FORÅR KOM NU ;-)

  SvarSlet
 2. Ha ha ja så får man travlt! Men jeg gætter på at de har focus på garn, hinmandens strik og kagerne - glæder mig hvis du kommer! knus og god fornøjelse med den store begivenhed, for det er det jo! Jeg får "damer" på lørdag.Så jeg er lige i gang med at ordne entreen..

  SvarSlet
 3. Så længe du ikke serverer cupcakes...

  Jeg er også en sen starter i dag og har nusset med noget maling og et par bordlamper, jeg har fundet i genbrugsen. Og så har alle de tørstige planter fået, hvad de ville have. Om lidt står den også på både støvsugning og rengøring - og vi får ikke en gang gæster!!

  Klem til dig fra mig :)

  SvarSlet
 4. Kan du lejes til lidt rengøring ;-)

  SvarSlet
 5. Tak Kirsten, jeg er sikker på at det bliver sjovt :)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 6. Kære Lavendel, jeg ved du har ret, men jeg er alligevel lidt ærekær ;)

  Rigtig god fornøjelse på lørdag, det glæder jeg mig til at læse mere om og så ses vi jo til juni, det er også noget jeg ser frem til

  Knus Henriette

  SvarSlet
 7. Kære Mette. Hi nej det går slet ikke, ham vil jeg ikke af med, OG jeg kan ikke finde min muffinbageform, så cupcakes er ikke aktuelt hihi

  Håber at du har haft nogle gode dage og nyder solen.

  Knus fra mig til dig.:))

  SvarSlet
 8. Ha Fru E.. Giver du godt betalt så JA ;)

  Har faktisk gjort rent privat og det var en ok tjans

  Knus Henriette

  SvarSlet