04 marts 2010

Strikkeklubben i aften og Josefine får dårlige nyheder..


Så er jeg søreme parat til gæster.


Der er et par afmeldinger så det ser ud til, at vi alle kan sidde omkring samme bord, det bliver hyggeligt. Josefine har meldt sin ankomst og det syntes jeg er helt vildt dejligt. Tænk at hun er kommet dertil at hun vil være med i mors strikkesjov..

Jeg er lidt rystet i dag forresten, for hun ringede og fortalte at der ved ugens lægesamtale, var blevet luftet lidt om, at de vil udskrive hende allerede om en tre ugers tid! Det kan jeg ikke lige fatte må jeg indrømme, så i morgen må jeg ringe til dem for at høre hvad det nu er for noget? Det er da muligt at de syntes det går godt med hende, men det er jo netop fordi hun er der, og i et behandlingsforløb. Kommer hun ud i livet igen allerede, ja så er jeg desværre sikker på at vi har balladen og problemerne igen. Og hvad skal hun så ud til?? Hendes skole er overstået til den tid og begynder ikke nyt forløb igen med samme lærer før til august. Det vil sige at hun så er henvist til at sidde her indtil da, og det vil sende hende lige durk tilbage på fobiens gren igen. Så mange måneder hjemme er bare ikke løsningen.


Ja ja jeg ved det, jeg er ikke optimistisk, men i denne sag vil jeg forbeholde mig ret til at være REAlistisk, og sagen er at efter hun har været indendørs i henved tre år, så har jeg en vis erfaring med hvordan det bliver.

Øv, jeg er lidt nede over det, men jeg vil ikke spolere min aften med bekymringer om det. Først i morgen fortsætter jeg kampen.


SUK

10 kommentarer:

 1. Skønne farver der er på det sjal eller tørklæde på billedet...

  Godt, hvis du kan smide tankerne om Josefine væk, bare for i aften, så du kan få en glad og afslappet aften... håber virkelig for dig, at det bliver en kanon aften... ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.
  Nu når jeg skriver er du godt i gang eller ved at være færdig med din aften. Håber det gik rigtig godt og alle hyggede sig. -men kan de næsten andet sammen med dig og dit flotte strik. Dejligt at høre, at Josefine er med.
  Knus Sonnie

  SvarSlet
 3. Sikke noget rod med din datter...men hvor er det typisk. Jeg håber, det lykkedes dig at "råbe" nogen op.
  Et af mine familiemedlemmer blev indlagt under stor dramatik (politiet var involveret) først på ugen - mindre end to døgn efter bliver X udskrevet. Desværre er det ikke en enkeltstående episode, så vi er bestemt ikke overrasket!

  SvarSlet
 4. Hvor er det et fin tørklæde/sjal du har på billedet. Hvor finder man opskriften på det?
  Håber du havde en god aften, og håber du lykkes med projektet i dag omkring Josefine.
  God blog du har jeg kigger af og til forbi

  SvarSlet
 5. Håber i havde en god aften ;)
  Vi vil da se mere af det flotte sjal ;O

  Yt

  SvarSlet
 6. Hej Kirsten, en forsinket tak her fra mig. Det er Kaunigarn, den med bolsje/regnbuefarverne. Et rigtigt glad-garn :)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 7. Kære Sonnie. Tak og jo det gik bare supergodt :)
  Og Josefine hyggede sig skam også.

  Knus :))

  SvarSlet
 8. Hej Fru Kahr. Ja det er ikke helt ok syntes jeg. Men vi får se om jeg kan rykke ved noget, når jeg får talt med dem.. SUK

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 9. Hej Fru Knudsen og velkommen til min blog, hvor dejligt at du har kommenteret :)

  Det er en opskrift fra Karen Noe. Det er dominostrik og bliver magen til det sjal jeg strikkede i blå nuancer. Du kan se mere til det længere tilbage i februar.

  KH
  Henriette :)

  SvarSlet
 10. Hej Kludemutter, det kan du tro at vi havde :)

  Jeg skal nok poste billeder af sjalet senere i ugen.

  Kh Henriette :))

  SvarSlet