14 marts 2010

Her hjælper kun humorDen sidste time har jeg siddet og surfet, med mobilen for øret og blødt blødt brød på min tallerken.


Ikke lige noget jeg normalt bedriver en søndag nat, kl meget sort og mørk og kold. Og hvorfor mon??


Tjaaa, efter tredje gang at vågne af et højt hyl fra mig selv, orkede jeg ikke mere. Der måtte gøres noget drastisk, for ellers kan søndagen gå hen og blive meget laaang altså.

Og hyle det er der grund til nu. Ikke med tårer, men med lyd på for som mange i blogland ved, så gør det edderfandens ondt at have tandpine...


Ved gud om jeg forstår hvorfor det gør ondt, når nu nerven blev fjernet for ikke så længe siden, men ondt det gør det. Den midlertidige fyldning jeg har haft i tanden, er pist verschvunden uden at jeg har tænkt mere over det. Og så alligevel. Bid for bid er der røget en lille flig, men da tandlægen står på næste uges liste over aftaler, så har jeg tænkt at det går jo nok.

NOT!

Derfor sidder jeg nu her, med smertestillende bestilt fra vagtlægen, til afhentning på Steno v/Rådhuspladsen og lidt blødt i maven til at lægge bunden for de piller jeg selv har haft liggende, men som bare ikke virker en bønne. Jeg skal virkelig tage mig sammen for at ta klunset på, starte bilen og så køre turen derind, fedte med at finde en parkeringsplads i byhelvedet, vente sammen med narkomaner og forældre til syge børn i en kø af uanet længde, når det er mørkt og nat. ( Ja ok.. nu er det vel nærmest morgen ? ) ( og jo jeg ved hvad jeg taler om, for den har jeg nemlig prøvet flere gange dengang ungerne var små).

Jo det gør ondt ja, men alligevel. Jeg tøver og prøver at mærke efter, om jeg kan klare at vente til det i det mindste er lidt mere dag, inden jeg tager afsted.


I ventetiden kan jeg jo passende bedrive tiden med det jeg ellers ikke lige får læst af blogs, skifte tema og sån. Hvad ellers kan man lave når Josefine sover på sofaen i stuen, John i sengen og jeg derfor ikke kan være for støjende?? Selvfølgelig ligger strikketøjet og lyttebogen derinde, og jeg sidder i mit lille værelse. Josefine er en let sover, og da jeg allerede har været i køkkenet een gang efter lidt kaffe/vand og brød, syntes jeg ikke jeg vil tage turen igennem stuen en gang mere. Marsvinene bliver helt balstyrrige hver gang de ser mig ;) De tror det er tid til mad som altid.


Så ja altså jeg griner sgu lidt.


Andet er der ikke at gøre. Jeg mener... et lægebesøg mandag fordi jeg skranter, og nu også et akut tandlægebesøg i den anden ende af verden, ku det se ud til.

Frau Putz, nu er det alvor og jeg tager plads i småt brandbart, som en anden halvvissen blomst der ikke længere duer til andet end lossepladsen.. ;)


Det er lige morsomt nok syntes jeg.9 kommentarer:

 1. Hvor er det træls med den tandpine :( Er det ikke muligt at du kan få John til at hente medicinen til dig? Håber du snart får det bedre. Jeg vågnede kl. 6 - så vi må være de morgenfriske bloggere i dag - masser af søndagsknus Anette

  SvarSlet
 2. Uha ja, det var søreme også tidligt for dig. Øv når det nu er søndag ik.. :(

  Jo jeg vil lige se om jeg kan få ham til det.

  Jeg ønsker dig en rigtig god søndag og håber at du er ved at være helt frisk igen :)

  PS: Nyd forresten også lige solen der igen skinner så skønt her til morgen. Den får vi da set i det mindste hihi

  Knus Henriette

  SvarSlet
 3. Av! og ønsker om lindring :)

  SvarSlet
 4. Av for den. Har prøvet det under en ferie på Mallorca og jeg vil hellere føde et barn mere end have den slags tandpine. Håber, at pillerne hjælper hurtigt.

  SvarSlet
 5. øv for den da :-( stakkels dig , god bedring og bliv væk fra den losseplads ;-)

  SvarSlet
 6. Og da jeg har snorket mig gennem 12 timer, må du næsten være smertefri nu - håber jeg. I stedet for småt brandbart, kan du så ikke smutte ind i genbrugscontaineren i stedet, så vi kan få dig shinet lidt op i stedet ;o)
  Knuser fra et blæsende Viborg, Mette

  SvarSlet
 7. Kan du ikke finde noget andet at hælde i "småt brændbart", Frau Putz? Tand-betændelse er ikke til at spøge med. Man kan godt undre sig over, hvordan i alverden det kan være, at tænder kan gøre så ondt. Da jeg for 10 år siden fik rodbehandlet en tand sagde tandlægen, da han havde givet en sprøjte og boret hul, at han kunne se at nu var smerten aftaget, for min krop var ikke så anspændt mere! Det havde jeg ikke tænkt så meget over (hvem kan tænke i den situation!)

  Uha - du må aldrig mere spøge med en midlertidig fyldning (men det har du nok heller ikke lyst til). Knus :-)

  SvarSlet